![]() |
|
TeleSystem TS6820 T2 HEVC Twin tunerZdravím,prosím jaké máte zkušenosti s tímto přijímačem. Uvažuji o jeho koupi, ale moc jsem toho o něm nenašel. Díky |
jag42
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
pc cardmne by zajímalo třeba tohle, budu tady čekat na reakce...DVBSky T9580 Combo Satellite & Terrestrial Cable DVB-S2 DVB-T2 DVB-C PCI-e Card |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
@Ivo SS2Combo karta funguje bez problému, ale hlavně nemusíš přepínat DVB pomocí nějaké aplikace jako např. u TBS, na T2 použiješ LAV filters. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@jag42https://www.alza.cz/telesystem-ts6820-t2-hevc-twin-tuner-d5069926.htm#recenze |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
@matchboxxdobrá zpráva,děkuji... starý Winfast začíná "slepnout" a asi tak týden co SS2 HD2 přestala fungovat.... |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
@jag42no pokud chces prijimat pouze ČT ale jinak nepouzitelnyjako nechapu co na tom chtej ty lidi usetrit a cela T2 o ničem |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
jag42Zakoupil jsem nedávno,zatím spokojenost,ale zbytečně předražený.Aplikace na internetu jsou k ničemu,jediné co je dobré je ten twin... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: TeleSystem TS6820 T2 HEVC Twin tunerNeskutečně citlivý,stačí jen záblesk vzdáleného kanálu a automaticky ho dá do seznamu/v noci v standby vyhledává/,nedotažený sw-nejde to vypnout,zatím sem nenašel nový,jinak pohoda,vyběr kanálu do FAV zbytečně zdlouhavý!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
spykoNo co jsem měl v ruce, tak to vypnout šlo?!Tedy se nerozhazuje seznam a nemusí nic vyhledávat. jag42 Záludnost je při programování PVR! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
CitlivostHlavní motivací je pro mě citlivost (současný příjem na TV Panasonic je většinou nepoužitelný) a ta je u tohoto přístroje hodnocena velmi dobře - viz i příspěvek spyko.Počkám na další reakce a pak třeba zkusím Alzu. Pokud nebude vyhovovat, mohu vrátit. Jedu přes satelit, ale chci si vyzkoušet i pozemní. |
jag42
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
jag42Citlivost-lepší průměr. Zvládá i lokality s problémovou SFN.Ovladač je velký. Celkově je zatím v pohodě ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: TeleSystem TS6820 T2 HEVC Twin tunerAno, citlivost velmi dobrá, automatická noční aktualizace vypnout JDE![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
DrobečekProsím tě kde,kupoval jsem ho hned po uvedení-možná už je nový sw,celé menu jsem prolez,některé položky nejsou přeložené,děkuji!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
spykoMC6661_withLAN_171207.absPoslední software ............................. v CZ manuálu strana 18. Instalace ---- Kanálové vyhledávání ---- Automatické vyhledávání ---- Vyhledávání v módu Standby ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: TeleSystem TS6820 T2 HEVC Twin tunerV menu položka nastavení automatické aktualizace, tam to šlo vypnout![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
Delta1Vypadá to ,že mám starý sw,neb tyto stránky nemám přeložené,nebo tam nejsou,přeložím překladačem,na novém webu o dvb-t2 je celý popis,mi to vadilo jen ráno -neb blikalo nějaké hausnumero,ale občas se hryznul-restart,večer si pohraji,pohledám ještě v polsku nový sw,u nás nic,![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
spykoAle v CZ je jak SW, tak i CZ manuál?![]() Zpravidla je tam, kde se tahle mašina prodává ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: TeleSystem TS6820 T2 HEVC Twin tunerManual ano,sw ne,už jsem toho prolez hodně,v andromédě jsem měl polský sw,bohužel odešlo napájení,dnes v noci to vyřeším-doufám!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: TeleSystem TS6820 T2 HEVC Twin tunerNašel jsem to,povypínal,čekám-uvidíme,děkuji za rady!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
![]() |