Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Skúsenosti s CA modul Digi Slovakia a príjimačmi

Máte praktické skúsenosti s CA modul Digi Slovakia a rôznymi príjimačmi? Pôjde mi v VU+ Ultimo? prípadne v nejakom s Enigmou? Je potrebné nejaké špeciálne nastavenie? Pýtam sa preto, lebo v DIGI mi povedali, že neodporúčajú dávať modul do iných príjimačov, ale iba do TV Samsung a LG.
ďakujem

gany99
Registrace: 9/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skúsenosti s CA modul Digi Slovakia a príj...

Funguje spolahlivo v DM 8000, DM 900. Jediny problem je s detskou poistkou na kanaloch pre dospelych, ale aj to by malo s istymi adonmi fungovat, este som to ale neskusal

mike2011
Registrace: 7/2011

gany99

Ako píše kolega a plus tak isto spoľahlivo v Dreamboxe 7020 HD.

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

@gany99

cca dva roky pouzivam ich ca modul s kartou v tv panasonic, funguje uplne bezproblemovo

nbej
Registrace: 4/2017

Na TV Samsung a LG to testovali a tam za to ručia ale ide aj v iných boxoch problém s pin v E2 rieši CI+ plugin.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

taky mi nejde rodicovsky zamek ani pres pin otevrit a stale to pise chyba. trida G a X.
na DM7020
a pritom to mam vypnuty

kristian1
Registrace: 7/2016

@gany99

Mam digi cam modul vo VU+ UNO 4K. funguje bezvadne. Pouzivam najnovsi VTI image, ten ma uz zabudovany autopin plugin.

Kedze cam dovoluje sucasne dekodovat max z 1 TP 4 programy, vyuzivam nonstop funkciou dodatocneho dekodovania nahravok. Neviem aku dlhu platnost maju kluce, po ktorej uz nahravky nieje mozne dodatocne dekryptovat, no su to minimalne 3 dni

Bartalos
Registrace: 10/2012

Xtrend 10000, OpenPli 6.1, Autopin plugin, CA modul Digi. Funguje všetko, aj programy pre dospelých, kde načíta PIN automaticky. TV Samsung UE49MU7002 funguje tiež všetko. Na programy pre dospelých treba zadať PIN.

VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00

olin22
Registrace: 3/2006

Ide v pohode vo VU UNO 4K OpenATV 6/OpenPLI 6, VU SOLO SE V2 OpenATV 6/OpenPLI 6, AMIKO 8260

kobram
Registrace: 4/2014

Tak pripojim take zkusenosti: uplne spolehlive to funguje take na Technisat Technicorder ISIO STC vcetne dodatecneho dekodovani.

jirka67
Registrace: 2/2006

Mám ho viac ako 2 roky momentálne vu+ solo4k predtým formuláre f3 funguje v pohode dokonca teraz streamujem z vu+ na formulára a bez problémov dokonca mi šiel dobre aj v Amiko 8250

apaopic
Registrace: 11/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra