Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Magio router zte2

Borci mám tento magio router.Wifina na počítač ide v poriadku,ale ak do neho pripojím kábel napr. do lan1 na druhej strane cryptobox 650 mi internetové pripojenie do príjmača nejde!Ukazuje mi,že je pripojení,ale ked si dám test siete ukáže,že pripojenie zlyhalo!Dakujem za radu!

fiesta
Registrace: 2/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magio router zte2

Nastav si na cryptobox-e 650 DNS1: 195.146.128.60, DNS2: 195.146.132.59

Richard21
Registrace: 9/2009

@Richard21

Aj som si myslel,že to bude v nastavení lebo brána a dns1 mali rovnaké údaje dokonca dns2 bolo 0.0.0.0 Vyskúšam díki! R^

fiesta

Zlatý router (modem) od UPC čo mám od nich. Všetko si nastaví sám a je 1gbps R^ Zadarmo spokojnosť.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

kostik ved aj ZTE si spravuje telekom,myslim aktualizacie fw atd. mas ho len v prenajme. Ale tu islo asi o nastavenie toho boxu ...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Áno bol tam nejaký problém so ZTE2 routrom a Cryptoboxom. Odporúčalo sa na Cryptoboxe vypnúť DHCP a nastaviť IP adresu 650HD manuálne. Takisto bolo lepšie nastaviť DNS servre ako som napísal vyššie. Pre rozbehnutie internetu na Cryptoboxe veľakrát stačilo ping-núť modrým tlačítkom na ovládači Cryptoboxu a všetko zázračne fungovalo až do vypnutia. Pri ďalšom zapnutí bolo treba zase manuálne ping-núť modrým tl. na ovládači a zase to fungovalo.

Richard21
Registrace: 9/2009

@fiesta

Áno presne tento problém som riešil so 650HD asi pred 2 rokmi aj ja. Potom som náhodou na ..fóre našiel presne to o čom píše Richard21 a odvtedy všetko ide ako má. Ale záležalo aj na sw, pretože každý mal výhody aj nevýhody. Pri jednom išli dobre sieťové aplikácie pri druhom s.....g, nakoniec po zmene tých DNS 1 aj 2 na vyššie uvedené hodnoty 2 roky pokoj a ide všetko. Netreba žiadny ping ani nič, len zapnúť a pozerať. Fiesta dajte vedieť ako to dopadlo. :O

stevko
Registrace: 4/2007

@fiesta

Zabudol som uviesť, že samozrejme tento router mám aj ja. Ale 1 rok som išiel so 650HD na Drytek Vigor 2700VGST a tiež bez problémov.

stevko
Registrace: 4/2007

@stevko

Dopadlo to tak,že som ešte preštudoval niečo na internete a nastavil toto:DNS1-8.8.8.8 DNS2-8.8.4.4 a výsledok je takí,že to zatiaľ šlape jak víno! R^

fiesta

To je DNS Google...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra