![]() |
|
klonování telefonu SAMSUNG do XIAOMINašel by se někdo kdo má dobrou zkušenost z klonováním telefonu Samsung Galaxy S4 do XIAOMI Redmi Note 4 ..... Popřípadě jestli to bude fungovat s aplikací: CLONEit - Batch Copy All Data ,děkuji za postřehy![]() |
vandist
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: klonování telefonu SAMSUNG do XIAOMIZálohuj data plus veškeré nastavení aplikaci do Google. V Xiaomi se data po připojení na Google stáhnout do telefonu. Jinak Xioami má své zálohování, které jsem využil při přechodu z Redmi 3 na Redmi 4X, a o nic jsem nepřišel. Jedna rada. Důležité soubory zálohuj sám na jiný disk. |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: klonování telefonu SAMSUNG do XIAOMIPo připojení na Google to opravdu funguje, vyzkoušeno z LG do Xiaomi. |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: klonování telefonu SAMSUNG do XIAOMIMůžu se zeptat, proč to děláte ? Nějak mi uniká význam.Nejedná se náhodou o zálohu dat ? Ale klonování ![]() Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
@aptgetDíky za radu ;) ..Google kontakty jsou paráda na přechod do druhého telefonu-o tom jsem se mohl přesvědčit již dříve,,..Nevěděl jsem ale, že to jde i z aplikacemi ..Až příjde nový telefon vyzkouším..... |
vandist
![]() |
|
@aptgetA ještě taková drobnost..když mám momentálně nějaké aplikace na SD kartě a některé v interní paměti?...Nebude problém s tím zálohováním na google?..![]() |
vandist
![]() |
|
@Mirko.takže veškeré aplikace,,hesla ,fotky,soubory přeneseny v pohodě ?![]() |
vandist
![]() |
|
@vandistTelefon je mé ženy, tak byl potřeba pouze tel. seznam, víc tam ani nemá! |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: klonování telefonu SAMSUNG do XIAOMIZoznam staci hocikde ulozit (ja mam pre istotu na niekolkych sd kartach, hdd v pocitacoch... Ale urcite na google nemam, aj ked je to uz jedno, lebo cisla ludi co mam ja v zozname, aj tak na google su od inych pouzivatelov mobilov. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 556 |
![]() |
|
@vandistJasne, googlu dam vsetky hesla, nahe fotky frajeriek... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 556 |
![]() |
|
RE: klonování telefonu SAMSUNG do XIAOMIAk to niekto nechce cez google sluzby tak lokalne je na to najlepsi MobilEdit. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: klonování telefonu SAMSUNG do XIAOMIozaj diskusia vhodná na Parabole |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
![]() |