Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink balíček Multi

Má smysl předplatit si balíček Multi na celý rok za 318kč/měs. to je akční cena za rok 3498 ,když ho od 1.3. zdraží na 339kč a asi tam nebudou ani Sporty 1 a 2 ?

slava68
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink balíček Multi

Máš naké informace že to tam nebude.

satman1
Registrace: 9/2010

to či tam budú sport 1,2 nevie stále nikto..bohužial u skylinku je vždy taká situacia,že to či ich budu mat alebo nebudu mat sa dozvieš až na poslednu chvilku..lebo zmluva s AMC NETWORKS im konči od 1.3..a ak važne maju zaujem o pokracovani v spolupraci,tak preco sa nedohodnu už skôr a nedaju to vediet ludom skôr aby ich upokojili?uvidiš,že až 1.3 daju nejake vyhlasenie že ci sa dohodli alebo nedohodli..ak nedohodnu,tak je to podla mna ich koniec..budu prvy z velkych operatorov (magio,digi.sk,digi.cz,o2tv,freesat) co nebudu mat sport tv1,2 v ponuke

jožko
Registrace: 7/2016

@slava

podival bych se nato jinak, ma smysl kupovat balicek tam kde nevim jake programy budou ci nebudou v balicku zitra, nebo tam kde to vim?

chocholos
Registrace: 11/2007

@slava68

Však počkaj do 28.2. - dovtedy si to zaplať na 1 mesiac ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@chocholos

A ty víš kde budou za měsíc, za dva nebo za půl roku?

BOBSEN

@Dzordzo

No potom tam už tu akčnú ponuku nemusí mať.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

@OBSENPM

kazdy se ridi na zadlade svych zkusenosti, a ja myslim ze vim.

chocholos
Registrace: 11/2007

@slava68

Jen v HD sporty tam nebudou a ještě další v HD

korkoran
Registrace: 10/2006

@chocholos

Tak to jsi štastný člověk, když víš jaká skladba programů v balíčcích bude třeaba za půl roku, já to tedy nevím.

BOBSEN

Já ho mám zaplacený až do srpna 2018.

Warpik
Registrace: 9/2016

to:jožko
Píšeš se dozvíš na poslední chvíli.
Nerad bych dělal fámy, možná jsem to někde propásl poté můj příspěvek by byl zcestný.Pokud ano určitě to někdo uvede na pravou míru.

Nyní k tomu co jsem chtěl napsat.
Datum nevím.
Skylinkem bylo prohlášeno , že končí smlouva s portfoliem Discovery.Jednání stále probíhala a také hrozilo,že programy budou vyřazené z nabídky pokud se nedohodnou.Datum prošlo programy stále jeli dál a já jako velký fanda Discovery stále vyhlížel nějaké to vyjádření typu dohodli jsme se atd. atd.
Bud jsem to propásl, nebo nikdy žádné vyjádření nepadlo. ;)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Stejně nechápu,jak se ještě dnes může vysílat formát SD.

slava68

@slava68

Asi toho hodně nechápeš. U nás je stále prioritou sd rozlišení. HD je nadstandard, jak to nazývají naši operátoři ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Nebojte oni se dohodnou.

lukasoliwa
Registrace: 8/2015

@lukasoliwa

Taky tomu verim. Skylinku nezbyva nic jineho, jinak prijde o dalsi velke mnozstvi lidi. Taj ci tak, ja koncin 23.2. s balickama. Necham uz jen digital.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

@kvasnak

No, řekl bych, že HD je nadstandard podle vysílatelů, nikoliv operátorů. Marně hledám článek nebo zprávičku z poslední doby, kde třeba Glisník říká, že to je tak jak ty píšeš.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

@lechtan

Tehdy ta situace byla trosku jina v tom, ze z oficialniho prehledu programu ty stanice nezmizely jako nyni. Navic to prekopani programu v baliccich mi naznacuje, ze ty programy od 1.3. v nabidce spise nebudou. Ale nevsadil bych si na to. Jen nejsem takovy optimista jako vetsina z Vas.

taki
Registrace: 1/2017

Flexi 7

Dlhé roky som bol aktívnym platcom Skylinku. No postupne ako začali dávať aj do platených filmových programov reklami a potom hlavne keď začali výpúšťať české ( slovenské ) a tiež ďalšie stanice, rozhodol som sa dať Skylinku Zbohom a prešiel som ku konkurenčnej DIGI TV. Zatiaľ môžem byť len nadmieru spokojný. Sportové programy s niekoľkonásobne väčšou ponukou. To čo som mal v Skylinku Kombi za 15,50 eura mám u DIGI TV za 12,90 a to v ešte širšej ponuke filmových, prírodopisných a ostatných kanálov a tiež v HD kvalite. A úprimne môžem povedať, že už to nie je tá DIGI, ktorá tu začínala voľakedy s Rumunmi.Takže ja som si zvolil istotu nielen Sportov 1,2, na ktorých pozerávam Formulu ale aj ďalších. A myslím, že sa mi to vyplatilo.

Stevig
Registrace: 2/2016

@letas

Dzordzo poradil dobře počkat do konce měsíce. Tazatel nemá žádnou akční cenu, ale normální cenu balíčku na rok za zaplacených 11 měsíců a tu snad Skylink neruší. 28.2. by už mělo být známo, které programy budou poskytovány dál.

sirda
Registrace: 11/2006

Nechcem už založiť nové vlákno, ale Vy si naozaj myslíte, že pridávanie a odoberanie programov to takto funguje, že Skylink sa nechce dohodnúť? Tak Vám už napíšem, že AMC Networks Central Europe v Česku a na Slovensku vysiela tieto programy: AMC,Minimax,Megamax,Sport1,Sport2,TV Paprika.Spektrum,Spektrum Home,Film+, Sundance TV. Pričom je to rozdelené do 2 balíčkov Sport,Filmové,Dokumentárne. Len za Sport1 a Sport2 poskytovateľ, ktorý chce šíriť tieto programy platí mesačne 0,28 eur za 1 pripojenie, pričom to v Skylinku za tie karty na ktorých je Sport1,Sport2 /spolu/ dostupné. Takže môžte si to prepočítavať, že o čo ide. :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

oprava: rozdelené do 3 balíčkov

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Mno dneska mi přišel časopis Skylink a po sportu 1 a 2 ani památky.To je bída!

Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al

Badis2
Registrace: 4/2015

@petersk

No jasně. To si musí spočítat a vyhodnotit m7, jestli ušetřených 7 Kč z jednoho abonenta balíčku Smart a vyššího jim převáží nad ztrátou jimi předpokládaného % odchodu abonentů. Osobně si myslím, že kdo je fandou sportu, už má dávno jinou platformu a tak ani tak nejde o S1a2 jako o Spektrum, AMC, Film+ a Minimax.

taki

Dovolím si ještě menší srovnání - Freesat má v balíčku za 134 Kč i ten Sport 1 a 2 a SL nejlevněji za 269,- (to je víc jak 2x tolik)

taki

Ale divné je že třeba SpectrumHD tam je!Kompletní přehled na 14 dnů.Ale na konci časopisu jak je grafické znázornění komplet balíčků tak tam zase není.Je v tom nějaký bordel.

Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al

Badis2
Registrace: 4/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra