![]() |
|
Skylink balíček MultiMá smysl předplatit si balíček Multi na celý rok za 318kč/měs. to je akční cena za rok 3498 ,když ho od 1.3. zdraží na 339kč a asi tam nebudou ani Sporty 1 a 2 ? |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiMáš naké informace že to tam nebude. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček Multito či tam budú sport 1,2 nevie stále nikto..bohužial u skylinku je vždy taká situacia,že to či ich budu mat alebo nebudu mat sa dozvieš až na poslednu chvilku..lebo zmluva s AMC NETWORKS im konči od 1.3..a ak važne maju zaujem o pokracovani v spolupraci,tak preco sa nedohodnu už skôr a nedaju to vediet ludom skôr aby ich upokojili?uvidiš,že až 1.3 daju nejake vyhlasenie že ci sa dohodli alebo nedohodli..ak nedohodnu,tak je to podla mna ich koniec..budu prvy z velkych operatorov (magio,digi.sk,digi.cz,o2tv,freesat) co nebudu mat sport tv1,2 v ponuke |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 278 |
![]() |
|
@slavapodival bych se nato jinak, ma smysl kupovat balicek tam kde nevim jake programy budou ci nebudou v balicku zitra, nebo tam kde to vim? |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
@slava68Však počkaj do 28.2. - dovtedy si to zaplať na 1 mesiac ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@chocholosA ty víš kde budou za měsíc, za dva nebo za půl roku? |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
@DzordzoNo potom tam už tu akčnú ponuku nemusí mať.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@OBSENPMkazdy se ridi na zadlade svych zkusenosti, a ja myslim ze vim. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
@slava68Jen v HD sporty tam nebudou a ještě další v HD |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@chocholosTak to jsi štastný člověk, když víš jaká skladba programů v balíčcích bude třeaba za půl roku, já to tedy nevím. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiJá ho mám zaplacený až do srpna 2018. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček Multito:jožkoPíšeš se dozvíš na poslední chvíli. Nerad bych dělal fámy, možná jsem to někde propásl poté můj příspěvek by byl zcestný.Pokud ano určitě to někdo uvede na pravou míru. Nyní k tomu co jsem chtěl napsat. Datum nevím. Skylinkem bylo prohlášeno , že končí smlouva s portfoliem Discovery.Jednání stále probíhala a také hrozilo,že programy budou vyřazené z nabídky pokud se nedohodnou.Datum prošlo programy stále jeli dál a já jako velký fanda Discovery stále vyhlížel nějaké to vyjádření typu dohodli jsme se atd. atd. Bud jsem to propásl, nebo nikdy žádné vyjádření nepadlo. ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiStejně nechápu,jak se ještě dnes může vysílat formát SD. |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@slava68Asi toho hodně nechápeš. U nás je stále prioritou sd rozlišení. HD je nadstandard, jak to nazývají naši operátoři![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiNebojte oni se dohodnou. |
lukasoliwa
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
@lukasoliwaTaky tomu verim. Skylinku nezbyva nic jineho, jinak prijde o dalsi velke mnozstvi lidi. Taj ci tak, ja koncin 23.2. s balickama. Necham uz jen digital.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
@kvasnakNo, řekl bych, že HD je nadstandard podle vysílatelů, nikoliv operátorů. Marně hledám článek nebo zprávičku z poslední doby, kde třeba Glisník říká, že to je tak jak ty píšeš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@lechtanTehdy ta situace byla trosku jina v tom, ze z oficialniho prehledu programu ty stanice nezmizely jako nyni. Navic to prekopani programu v baliccich mi naznacuje, ze ty programy od 1.3. v nabidce spise nebudou. Ale nevsadil bych si na to. Jen nejsem takovy optimista jako vetsina z Vas. |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
Flexi 7Dlhé roky som bol aktívnym platcom Skylinku. No postupne ako začali dávať aj do platených filmových programov reklami a potom hlavne keď začali výpúšťať české ( slovenské ) a tiež ďalšie stanice, rozhodol som sa dať Skylinku Zbohom a prešiel som ku konkurenčnej DIGI TV. Zatiaľ môžem byť len nadmieru spokojný. Sportové programy s niekoľkonásobne väčšou ponukou. To čo som mal v Skylinku Kombi za 15,50 eura mám u DIGI TV za 12,90 a to v ešte širšej ponuke filmových, prírodopisných a ostatných kanálov a tiež v HD kvalite. A úprimne môžem povedať, že už to nie je tá DIGI, ktorá tu začínala voľakedy s Rumunmi.Takže ja som si zvolil istotu nielen Sportov 1,2, na ktorých pozerávam Formulu ale aj ďalších. A myslím, že sa mi to vyplatilo. |
Stevig
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@letasDzordzo poradil dobře počkat do konce měsíce. Tazatel nemá žádnou akční cenu, ale normální cenu balíčku na rok za zaplacených 11 měsíců a tu snad Skylink neruší. 28.2. by už mělo být známo, které programy budou poskytovány dál. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiNechcem už založiť nové vlákno, ale Vy si naozaj myslíte, že pridávanie a odoberanie programov to takto funguje, že Skylink sa nechce dohodnúť? Tak Vám už napíšem, že AMC Networks Central Europe v Česku a na Slovensku vysiela tieto programy: AMC,Minimax,Megamax,Sport1,Sport2,TV Paprika.Spektrum,Spektrum Home,Film+, Sundance TV. Pričom je to rozdelené do 2 balíčkov Sport,Filmové,Dokumentárne. Len za Sport1 a Sport2 poskytovateľ, ktorý chce šíriť tieto programy platí mesačne 0,28 eur za 1 pripojenie, pričom to v Skylinku za tie karty na ktorých je Sport1,Sport2 /spolu/ dostupné. Takže môžte si to prepočítavať, že o čo ide.![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček Multioprava: rozdelené do 3 balíčkovT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiMno dneska mi přišel časopis Skylink a po sportu 1 a 2 ani památky.To je bída!Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 465 |
![]() |
|
@peterskNo jasně. To si musí spočítat a vyhodnotit m7, jestli ušetřených 7 Kč z jednoho abonenta balíčku Smart a vyššího jim převáží nad ztrátou jimi předpokládaného % odchodu abonentů. Osobně si myslím, že kdo je fandou sportu, už má dávno jinou platformu a tak ani tak nejde o S1a2 jako o Spektrum, AMC, Film+ a Minimax. |
taki
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiDovolím si ještě menší srovnání - Freesat má v balíčku za 134 Kč i ten Sport 1 a 2 a SL nejlevněji za 269,- (to je víc jak 2x tolik) |
taki
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiAle divné je že třeba SpectrumHD tam je!Kompletní přehled na 14 dnů.Ale na konci časopisu jak je grafické znázornění komplet balíčků tak tam zase není.Je v tom nějaký bordel.Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 465 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |