Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Sport a Pay-Tv

Zdravim vsechny. Posledni dobou si nejak uvedomuju, ze me prestava bavit sledovat sport. Zvlast fotbal a hokej (tenis nastesti jeste ne). Proc to pisu. Chtel jsem pockat na vyjadreni Skylinku, zda-li zaradi Sport 1 a 2, a pak tradicne predplatit na rok, zrejme asi Flexi. Ted si ale rikam, ma to cenu? Z fotbalu se stala pretaktizovana fraska, ktera se rozhoduje stejne az v 85-nastaveny cas. A navic, co z toho clovek ma? Vy nejste pasivne presportovani? Ja po tech letech asi uz ano. Ted se hraje treba DFB na Sportu 2 a vubec me to nezajima. Ale vubec. Navic, kdyz povazime neustale vyrazovani programu, zvysovani serpa, kvalitu nahrazenych programu, vychazi mi z toho, ze asi jak mi skonci 23.2. predplatne, koncim, a kdyz uz, necham jedine Digital balik. Co vy? Ma smysl jeste sledovat kazdodenne sport v tv? Navic, kdyz kazdy operator ma neco, a to bychom museli mit tri operatory, abychom vse stihly. Nevim, no. Jak jsem psal, 23. to konci, 25. Konci OH, a pak asi bye. A stejne tak i pasivní sport. Stejne uz to neni sport, ale jen byznys.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sport a Pay-Tv

A jeste takova otazka... Kdo ma nejaky balik, nemate potrebu sledovat tv a konkretne treba aport uz jen proto, ze jste si to zaplatili?

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

Abych to teda jeste doplnil naposled. Kdyz Skylink vyradi definitivne Sport 1a2, tak je to jasne.

Lolem123

Pozri,, ak maš este zaujem sledovať TV,,nielen šport zadovaš si nejaky prijimač,z archívom napr. android tv,kde si pozrieš len to čo ťa baví.

vladojarvj
Registrace: 11/2013

@Lolem123

Předpokládám, že všichni účastníci tohoto fóra jsou dospělí, a svéprávní, takže bych tohle rozhodnutí nechal na nich.

konas
Registrace: 12/2014

@Lolem123

ale Skylink není jediný operátor..

Já sleduji sport, protože mě baví, ale samozřejmě si vybírám... Laligu jen když hraje Valencia, nebo real, PL ManUnited nebo Tottenham, BL tam mi připadá nejvc zápasů zajímavých, Serie A Juventus + Neapol, ruská PL Zenit + Krasnodar... NHL koukám na Capitals, NBA Cleveland..

Připadá mi, že jsi frustrován z nabídka sportovních kanálů na Skylinku a vyrábíš si jakoby opodstatnění, proč Tě sport jakoby nezajímá Není lepší změnit opa?

milan33
Registrace: 1/2018

Kámo, já čumím už jedině na sport. To je to jediné, co mě ještě drží tu bednu vůbec platit.

bretah
Registrace: 9/2012

Tenis

Pokud chces sledovat jen tenis, tak ti staci:

SuperTennis (atp 250+500, wta, davis cup, fed cup)
Grandslamy jsou na Eurospotech + Nova sport

Ale ATP 1000 bude problem, ty jsou jen na payTV mimo Skylink

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

taketo uvahy alebo debaty su individualne a kazdy ma nato iny nazor a postoj..ak mám dat ja svoj postoj,tak ako pise Bretah,ja mam TV hlavne kvoli sportom a dokumentarnym programom! mna nic ine nebavi..detske-hudobne-filmove-spravodajske programy to ide uplne mimo mna!! čiže ja som velky športovy fanušik a ano už aj mna ten futbal menej bavi,ale stale si ho rad pozriem..a unas na slovensku nieje si myslim čo riešit..ak je niekto športovy nadšenec,tak by mal mat magio alebo digislovakia,lebo tam mame skoro vsetko okrem arenasport...mame tam( novasport1,2,sport tv1,2,eurosport1,2,digisport 1,2,3,4,5,dajto,rtvs,) cize anglicka,talianska,španielska,francuszka aj nemecka liga (jeden zapas)LM,EL, tenis wta,atp atd atd atd..cize unas nieje taka situacia bohuzial ako uvas,ze clovek musi mat 2 operatorov,ked chce vsetko pozerat..

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

Pri operátorovi Freesat chýba Digisport, inak je tam všetko.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

@uri

áno to ja viem,ale prave tie digisport 1,2,3,4,5 su pre sportoveho fanusika hlavne,lebo tam maš (tenis ATP-WTA,LM,LA LIGU,PTEMIER LEAGUE a ine veci)

jožko
Registrace: 7/2016

Tak tu mam rozhodnuti...

Hosi, 23.2. koncim s balickama. Zustanu jen u Digitalu. A az mi vyprsi ten, skoncim s tv uplne. Zacnu jiny zivot. Aktivnejsi. Mozna tu pak i zrusim ucet

Lolem123

Vlk taky sliboval... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@Lolem123

Zníš dost pesimisticky.Ber to s nadhledem nikdy není tak zle,aby nemohlo být ještě hůř. ;) Sportu zdar!!!!

JRCvr
Registrace: 11/2017

@Lolem123

Ale jinak máš asi pravdu.

JRCvr
Registrace: 11/2017

@Lolem123

nevyhrožuj,tady účet je jako u skylinku,funguje pouze,když ho používáš

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Aj keď rezignuješ na všetky PAY Tv platformy , môžeš využiť bezplatný terestriál.
Všetky ČT za pár dní v HD , Prima zoom aj nejaká muzika sa nájde..
Skús vystrčiť anténu u nás.. :dead:

Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon

P 222
Registrace: 1/2006

Ten jeden zápas za mesiac čo môžem a chcem pozrieť nájdem cez Acestream, odškodnenie za cudzojazyčný komentár môže byť vyššia obrazová kvalita.

tras
Registrace: 2/2011

Je velice zábavné číst, jak se tady "prakticky a odborně" vyjadřuje co je a co lze sledovat v ČR na satelitu ten, který ani satelit nemá a navíc je v SR (jožko). Opravdu zábavné, až směšné, hlavně, že musel něco napsat.

ja987
Registrace: 1/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra