![]() |
|
Jaké zvolit zapojení a zesilovač modulátorůMám čtyři modulátory a chtěl bych je zavést do rozvodu. Jen nevím, jaký zvolit zesilovač a zapojení. Mám jeden širokopásmový zesilovač(15db malá krabička, napájení po kabelu)a 4 modulátory, které jsou zapojeny sériově a vývod posledního vede do zesilovače. Obraz je všude dobrý.Pak tu mám ještě možnost zapojit modulátory do pasivního slučovače a vývést do zesilovače. Signál stejný. Napadlo mě, jestli by nebylo lepší zvolit tento zesilovač se slučovačem http://sepo-nb.cz/antenni-zesilovac-terra-ma-044-fm-vhf-2xuhf že by zesilovač měl možná menší šum a zesiloval by víc, kdyby ty kanály měl rozdělený podle frekvencí. Jedná se o různé kombinace a přemýšlím, která je nejlepší. |
Krecek44
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Jaké zvolit zapojení a zesilovač modulátor...A nějaká pointa?Kde,co,jak,úrovně,kanály,místo,směr......![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@Krecek44kravina,co moduluješ?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Jaké zvolit zapojení a zesilovač modulátor...Jak pravili kolegové,bez znalosti výstupů modulátorů,útlumů-zapojení rozvodu,nelze vhodně poradit.Např. i proto,že nevíme,zda se jedná o TV signál analogový,nebo DVB-T z HD kamer.Aspoň udat typ modulátorů a cca načrtnout/popsat zapojení TV rozvodu. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Jaké zvolit zapojení a zesilovač modulátor...Když je obraz všude dobrý, tak co se vlastně řeší?![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@krecek44myslim ze to zapojenie do serie nie je spravne.Skor by som zvolil zlucovac 4x vstup pre modulatory a jeden vystup pre zosilnovac.Takto by som si na vstupe vyrovnal urovne a charakteristiku. |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Jaké zvolit zapojení a zesilovač modulátor...bud premysli - jeste a nebo na kabelech udelal uzel a hodil do kontejneru |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
![]() |