![]() |
|
Flexi 7 Vymena programuKde je chyba? Kamarad ted zmenil uz podruhe za mesic programy zdarma. Za zadny poplatek. A kdyz da opet vymenu programu, zase mu to pise, ze to bude zdarma. Mate pro to nejake vysvetleni nStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuBuď anomálie, kterou po pár takovýchto příspěvcích odstraní nebo trvalý jev![]() ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuRad je, coz o to. Jen nevi, jestli by mu treba dodatecne nenapsali, ze ma treba uhradit dodatecne nejakou cenu za tu vymenuStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuTakové vĕci se nepíší veřejnĕ a zbytĕčnĕ se na to neupozorňuje protože skylink má oči všude nebo mu záviďíš ? |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuZrejme to ted jde takto, az do doby zarazeni nového baliku Flexi 10. Asi akce. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuOd března 2018 to mají nahradit Flexi10, tak na to už asi kašlou ... |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuDo te doby dojde pravdepodobne k revizi webu na nejakou doku, kvůli novemu ceniku a novemu poctu baliku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuOk, chlapi, diky. Pokud je to tak, nechte to tema, aby se to dozvedelo vic lidi, pokud je to ale nejaka aktuálně chyba, kterou opravi, muzete napsat adminovi, at to tema smazou? DikyStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuNiekde, tuším na facebooku som čítal vyjadrenie skylinku, že nová flexi 10 platná od 1.3.2018 bude mať bezplatnú výmenu programov. Takže podľa mňa, už to odblokovali od teraz. |
smire
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuurčitě bych to nepsal veřejně a držel hubu a krok. |
GarGG
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
@Lolem123https://www.parabola.cz/forum/topic-94432/Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@fpsfpsTakze je to zdarma? Nic ti neuctovali?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuVýměna programů ve Flexi 10 bude od 1.3. zdarma. Už nyní několik dní je to u dosluhujícího balíčeku Flexi7. |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
@Hurikán1 a smireZdroj mate? Jestli to je pravda, tak se Skylink zblaznil. Nikdo jiny si prece nemuze objednat zadny jiny balicek, kdyz muze mit ve Flexi 7 vsechny, ne? To je musi zatizit jak blazen. Diky hosi za reakce. To bude pulka narodu ted klikat na vymeny desetkrat denne, o vikendu dvacetkrat :DStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuSamozrejme krome HBO a par dalsichStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123Našiel som zdroj, bola to reakcia Skylinku na Facebooku, dávam celú reakciu:Skylink Dobrý den Stanislave, je mi líto, že to takto vnímáte. Chápu, že toto navýšení počtu programů nemusí být výhodné pro všechny, ale věřím, že si naši zákazníci z palety programů balíčku Kombi vyberou svých 10 oblíbených. Vybírat budou moct i víckrát, změny budou tentokrát zdarma. A pokud jde o cenu, nabídka se stále mění. Stálé ceny a nabídka se nedá udržet neměnná. Většinou programy přidáváme, ale někdy musí zase některý program být odebrán. A jednou za čas je potřeba udělat i korekci balíčků a cen. Změny ale neděláme chaoticky, ale na základě důkladných analýz a průzkumů, nicméně někdy je to potřeba a může se to některých zákazníků dotknout. Hezký den, Nikola. |
smire
![]() |
|
@Lolem123Ešte dopĺňam, bola to reakcia skylinku na otázku ohľadne balíka flexi10. |
smire
![]() |
|
@Lolem123Ja určitě klikat dvacetkrát za víkend nebudu. Výběr mám omezený co bych si do Flexi10 přidal. Asi tak![]() |
Hurikán1
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuPokuď tam nebude Sport 1 a Sport 2 ,tak tam ani nebudu mít ve Flexi10 co dát. Klidně by mi stačilo Flexi3 za 100kč |
Hurikán1
![]() |
|
@Hurikán1No veď to, ja som sa Flexi10 potešil, už som sa tešil, že si tam dám športové programy vrátane Sport1 a 2/F1/, HistoryHD, nejaké Discovery a potom zistím, že Sport1, 2 a HistoryHD s ponuky vyradili. Takže už som sa rozhodol, prechádzam na Digi Slovakia. |
smire
![]() |
|
@smireDiky za zdroj. Tim padem to uz uvolnili. Aspon necoStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programu@smire: Vitaj v klube. A zober si vsetky 4 CI moduly. Ved niekto blizky v rodine sa istotne potesi, tak mu ho das alebo pozicias![]() |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
@kobramPlanoval som 3, mam tri tv. Kazdopadne asi dve karty skylink s troch si necham, hadaj na aky region, ale uz len serpo. |
smire
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuProsím dotaz. Je jisté že Sport 1a2 nebude?? Mám Skylink pouze kvůli F1. Dík |
wlada
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Flexi 7 Vymena programuSport 1,2 zůstaneteDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
@wladaTo nikdo neví, už to tu bylo mockrát do 28.2 budou, pak musí uzavřít pro pokračování novou smlouvu. S Eurosporty to bylo loni podobné a nakonec se dohodli. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 310 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |