![]() |
|
VU+ Zero 4K - funkčnost modulu Viaccess OrcaDobrý den,obracím se na Vás s prosbou, zda máte někdo problém s modulem CAM 701 Viaccess Orca pro Skylink v přijímači VU+ Zero 4K. Já jsem uvedený přijímač koupil na základě recenze Ing. Martina Švehlíka na zdejších stránkách, kde avizoval plnou funkčnost tohoto přijímače s uvedeným modulem. Bohužel skutečnost je taková, že modul s přijímačem funguje velice špatně - při prvním zasunutí do přijímače sice proběhlo spárování, které avizoval nápis na TV i zelená LED dioda na modulu, ale obraz stále zakódovaný. Teprve po cca 10 minutách a přepínání z programu na program se modul "chytil" a fungoval do vypnutí přístroje. Po jeho opětovném zapnutí se situace zopakovala, takže za daného stavu je pro mě tato situace nepřijatelná. V modulu problém není, ten jsem testoval u známých na TV i satelitních přijímačích a vždy normálně okamžitě fungoval. Zkusil jsem originální a alternativní image od VTi 13.0.2., ale situace byla stejná. Mám přijímač týden, proto pokud nezajistím, aby modul fungoval normálně, budu nucen ho vrátit prodejci, což bych však velice nerad, protože zatím se přijímač jeví jako opravdu vynikající mašinka. Děkuji za pomoc. |
Motokozel
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: VU+ Zero 4K - funkčnost modulu Viaccess Or...Podľa recenzie treba nastaviť - ....aby modul pracoval v přijímači korektně je nutné v menu přijímače nastavit hodnotu „High bitrate support“ na „ANO“. |
steve7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
@steve7To bylo první, co jsem zapnul. |
Motokozel
![]() |
|
RE: VU+ Zero 4K - funkčnost modulu Viaccess Or...posloucej kozlepokud sem dobre pochopil chceš vrátit vu+4k protože ti v nem nefunguje shitlink krám viaccess orca ? si deláš legraci ???? |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: VU+ Zero 4K - funkčnost modulu Viaccess Or...Tak jsem psal dotaz na firmu ABCOM.SK, odkud jsem ke svému dotazu dostal od p. Martina Ďurinského následující odpověď:Dobry den, dnes sme nasimulovali Vami popisovanu situaciu v predmetnym modulom a potvrdzujeme spravanie sa boxu ako popisujete. Kontaktovali sme vyrobcu boxu, aby predmetnu situaciu riesil, kedze ostatne modely VU+ boxov funguju spravne. Zatial mozno bude situacia pre Vas "znesitelna" nasledovne. V Menu/Nastavenia/Priradenie CI potvrdte OK na nazve modulu, potom stlacte zlte tlacidlo a z druzice Astra 3B 23,5 vyberte poskytovatelov: M7 Group a Skylink. Testovanim sme zistili, ze po vypnuti a zapnuti boxu staci vojst do Menu/Nastavenia/Common Interface a na polozke "Spracuje vysoky datovy tok" zmente nastavenie na "Nie" a o par sekund spat na "Ano" a modul takmer ihned nabehne. Ked vyrobca predmetnu situaciu opravi, objavi sa aktualizacia aj v softveroch 3-tich stran, napr. VTI a dalsich. Co sa tyka casoveho predpokladu, ten nam nie je znamy. |
Motokozel
![]() |
|
@JANOSIKA proč by ten krám nevrátil když evidentně chyba je v přijímači. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: VU+ Zero 4K - funkčnost modulu Viaccess Or...Tak on nejspis recenzent funkcnost ve Vu+ Zero 4K netestoval a spis spolehal, ze to bude stejne jako Vu+ Uno 4K. Precijen odstavec o funkcnosti modulu je totozny v obou "recenzich", akorat zmenil slovo "Následně" za "Poté", aby to nebylo uplne 1:1 copy paste :) |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: VU+ Zero 4K - funkčnost modulu Viaccess Or...Podla odpovede asi drivery ...... nic nove pod slnkom ....treba pockat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+ Zero 4K - funkčnost modulu Viaccess Or...tak to vypadá žeIng. Martin Švehlík nebo jak se ten odborník vubec menuje žádné testy z viaccess ani nedelal a recenzi na parabolu jen tak prilepil mohl by se zde vyjádrit pokud nekde neni zalezen ve svém brlohu ![]() |
JANOSIK
![]() |
|
RE: VU+ Zero 4K - funkčnost modulu Viaccess Or...bobsen krámy máš domaa nelez shitlinku do zadnice ![]() |
JANOSIK
![]() |
|
@JANOSIKTak on se vždy najde nějaký blbec, který něco kritizuje a ví o tom kulový. |
BOBSEN
![]() |
|
RE: VU+ Zero 4K - funkčnost modulu Viaccess Or...za 1 proč modul na via ?když tak vemu nagru nebo conax nebudu snad kupovat krám modul platformy které jde do kytek za 2 chybí ovládače jak bylo zmíneno, bežná vec novinek update image čekat za 3 pokud považuješ vu4k za krám pak máš plné sklady shit ready boxu a nejak se jich nedokážeš zbavit ![]() |
JANOSIK
![]() |
|
RE: VU+ Zero 4K - funkčnost modulu Viaccess Or...![]() ![]() ![]() ![]() |
BOBSEN
![]() |
|
VU+ Zero 4K - funkčnost modulu Viaccess OrcaAko jeto s NEXT kartou ku modulu Viaccess Orca,pošlu další modul?![]() |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
![]() |