![]() |
|
Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z archivuKdyž se snažím spustit pořad z archivu, je to velmi pomalé a někdy na mě vyskočí informace, že mám špatné datové připojení. Hlavně pak na tabletu či telefonu. Připojení mám ale dobré, v tom problém zaručeně není. Je zajímavé, že stejný problém ale z live tv nemám, pouze s archivem. Má někdo podobným problém, nebo je to jen u mě ??? Pokud ano, má někdo návod, jak to opravit ?? |
faba123
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z...to samé!!taky ukazuje špatné datové připojení....přitom mám doma 50Mb linku!!! test linky ukazuje 49Mb / O2 VDSL/Na Skylink nemá cenu volat...vždy řeknou že na tom pracují. A že vše vyřeší...ale to trvá asi 2 měsíce.... |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z...Já to samé.Live hraje i eurosport 1 hd ale archiv někdy nejde spustit nebo jde ale seká se |
zert
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
taky je tozadarmo,tak nechápu,pokud si tu službu budete platit,tak křičte,navíc vaše měření rychlosti je jen do prvního uzlu,to má každej 100Mb,já sem na optice a pokud se změřím na nový zéland mám 5Mb,nevím,kde má skylink servrovnu,tak byste se museli změřit,třeba v horné dolné v lucemburku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z...Když vezmu ty nemalé peníze, které mě stojí balíček u skylinku a za to dostanu kanály, kde je každou chvilku půlhodinové pásmo reklam, tak mi zas tak moc zadarmo ta skylink tv nepřijde. Nicméně o tom ta debata není. šlo mi jen o to, jestli je chyba u mě třeba na routeru a nebo to dělá každému, kdo skylink tv má. Vypadá to, že chyba není u mě a tak se musím smířit, že když je to "zadarmo", tak to bude místy nefunkční a místy polofunkční :-(![]() ![]() |
faba123
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
@faba123ano,tak to je |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z...Mít TV doma pod možno v rozlišení 4K a sledovat tv na mobilu je tak trochu zvrácenost.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z...zert: ten sám problém u této služby...![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z...Dnes pustím čt24hd a jenom se načítá a nic .Tak přepnu na čt1 hd kde vysílají ty samé zprávy a hned se to načetlo,Opakoval jsem třikrát a průběh stejný,takže z rychlostí (30mb)to nemělo co dělat.Mluvím o skylink live ,pouštím přes chromecast2 |
zert
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
@zertasi sledovanost drahouška zahltila servrovnu |
pierrepetr
![]() |
|
zertMě to zase nejde ve Firefoxu... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z...Mam stejnou zkusenost. Archiv ma dlouhou odezvu a casto nenabehne. Posun poradu v case je problem. Protoze mam pristup i k Digi2Go muzu srovnavat. Digi2Go funguje lepe (i presto ze bezi ve flashi). Verim ze na tom Skylink zapracuje. Argumenty ze Skylink Live TV je zadarmo neobstoji. Neni zadarmo ale v cene. |
jek700
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z...V ramci testovani existovala stranka, kde se dalo overit spojeni s jejich servery - bohuzel nyni neni plne funkcni. Zkusim jim napsat a pokud to zprovozni, tak to sem hodim. Take mi prijde, ze nekdy jejich servery nestihaji... |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
@jek700není v ceně,nemá cenu,serpo platíš,to není ani částečně cena live |
pierrepetr
![]() |
|
ještě mě nikdoneodpověděl,před časem sem se ptal,jestli má live i na slovenských kartách stejnou nabídku,jako na českých,nebo máte doma,joj,markizu a chybí nova prima??????,děkuji za info |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z...pierrepetr, presne ako píšeš. Kartu mám na slovenský región a livetv mi ponúka len sk komerčné tv (od markízy a joj). Namiesto Novy a Primy to ponúka len ich "international" verzie pre Slovensko.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
@krtíkdíky,zařídím si účet bratra slováka,za můj český |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z...Nie je zač,aj nabudúce![]() ![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
@krtíkděkuji,všichni mé ,ani tvé nadšení nesdílí,je půl národa jiného názoru,já jim ho neberu,měli slabého kandidáta na tatíčka,bohudík |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink Live TV - pomalé načítání pořadů z...Kéž by tě zbraní pozdravil tvým prolhaným sebestředným senilním tatíčkem amnestovaný kamarád Jirka. Aspoň o jednu ovci se stařeckou de.mencí méně.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
![]() |