![]() |
|
Offline dekódování ?Může mi někdo vysvětlit jak funguje offline defódování kódované nahrávky na HDD?Měl jsem nahraný jeden koncert z iConcerts HD (když mi na kartě ještě nefungoval) ... (už jsem ho smazal), šlo by jej později dekodovat a na HDD ponechat v dekodovaném stavu? Díky T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 168 |
![]() |
|
@ivo2001Zatím to funguje myslím jen u image VTI, tedy pro přijímače VU+ 4K.https://www.parabola.cz/clanky/6241/nahravani-a-dekodovani-vice-programu-pres-ca-modul-na-4k-prijimacich-vu-plus/ VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
ano aj nieano, funguje to niekoľko rokov u mnohých prijímačov (používam u Technisatu) s obmedzením, že kľúče na karte musia byť identické s tými, ktoré boli platné počas nahrávky. Otázkou je - na tú by ti tu vedeli odpovedať miestni experti - čo načíta karta ktorú strčíš dodatočne do prijímača napríklad o deň neskôr.Tiež je úspešnosť takéhoto dekódovania závislá od použitého CI+ modulu, sú "SL ready" a "SL ešte viac ready" moduly. Môžeš si o tom niečo prečítať inde, kde som porovnal niekoľko modulov ktoré sú v súčasnosti na trhu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
![]() |