![]() |
|
Po včerejším větru nejde SKYLINKCau lidi, zitra samozrejme zavolam nekoho na opravu, pac od vcerejsi pulnoci pise stale, ze nejde najit signal. Nicmene nevite, kde by mohla byt chyba? Byl strasne silny vitr. A kolik by tak stala oprava? Mate s tim nekdo zkusenosti?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKmojí máti to píše,že není signál,když na ovladači od tv zmáčkne nevědomky source/av... a pak mi volá,že se asi pokazila parabola...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKKoľko by stála oprava ti tu nikto presne nenapíše každý má svoje ceny. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKTo chce asi doladit....jinak to může být i pod sněhem.![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@Lolem123Zkušenost s tím nemám, ale myslím si, že vítr rozfoukal signál, a než zase z oblohy příjde, tak to chvilku potrvá.![]() |
roxman
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
@Lolem123zavolej toho,kdo ti to instaloval,tam víš cenu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@Lolem123Buď ti ten vítr natočil, nebo nenatočil parabolu. Když Ti ji natočil, je třeba ji nechat doladit. Když Ti vítr parabolu nenatočil, je třeba nechat hledat chybu jinde. Kolik to bude stát, Ti řeknou co Ti, to budou opravovat.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKParabola je ometena. Proste a jednoduse neni signal, no. Ani na druhe televiziStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKJo, a abyste vedeli, jaky jsem smolar, tak predrvcirem jsem si predplatil na mesic balicek Komplet u Skylinku. Samozrejme na druhy den se to vyjebe. Nemam slov.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123komplet si snad platí jen šárysta a nebo v.l |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKa Lolem123...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
@pierrepetrChtel jsem si to jednou predplatit a mit vse, nic jineho v tom nehledej.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKJezisi bezte s tim vysmivanim nekam! Smeju si snad, ze vyhulis mesicne cigara za litr? Nebo utratis prachy za neco jineho? Ne. Tak se do me nenavazej jak patnactilete deckoStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123nesměju se,jen jsem napsal malý okruh plátců |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrJj, jsou, ale je jich malo. A ja jsem bohuzel (nevhodné slovo), ze jsem si to zaplatil. Mel jsem od Skylinku davno odejit.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123měls to prochlastat,to by byla lepší investice |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNepiju, no. Ani nekourim. Spis jsem to mel projist v nejake pekne restauraci. No, nebude to trvat dlouho a asi se na pay tv vykaslu definitivneStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKKdyž zavoláš na horkou linku Skylinku, tak ti službu o měsíc posunou. Vlastní zkušenost.Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 769 |
![]() |
|
@PikolloFakt? Tak zkusim zitra toho technika, a podle toho, jak to dopadne, bych tam kdyztak zavolal. Diky moc![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKJj, nemáš za co.![]() Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 769 |
![]() |
|
@Lolem123jo to funguje,když máš samšunta v reklamaci taky |
pierrepetr
![]() |
|
@Lolem123spadlá elevace,pozdravuj technika |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrco to znamena?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@pierrepetrTen kto nato nemá tak sa smeje druhým že načo si to platia. Ja mám Komplet 2 roky, platím inkasom nemám stým problém.![]() GOSAT GS 7060, Skylink KOMPLET, parabola 80, monoblok.
|
Jupo
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKSkús si spomenúť, z ktorého smeru včera fúkal vietor a presne v protismere trošku postrč parabolu naspäť, Ale musíš to urobiť naozaj len po milimetroch. Sat. prepnutý na TA3, alebo ČT24. Ak nepadla aj elevácia, tak by sa to mohlo podariť.![]() |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Po včerejším větru nejde SKYLINKNiekto plati Komplet cez SIPO a niekto ako miestny poplatok za psa Sarika.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |