Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ DVB-S2 FBC Dual Tuner ?

Mám malý dotaz chci přejít z VU+solo2 kde jsem měl připojeny na A tuneru DiSEqC přepínač 1.1/1.2 až pro 8 družic a na tuneru B je DiSEqC motor z druhou parabolou. / na A tuneru jsem se koukal a na B jsem sledoval živé vysílání

Bude tedy to chodit stejně? když si pořídím VU+ UNO 4K SE (1x Duálny satelitní FBC tuner DVB-S2)

pcword
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ DVB-S2 FBC Dual Tuner ?

Bude to chodit lip, protoze 1 FBC tuner je jako 8 normalnich tuneru (tzn. daleko vetsi moznosti pri nahravani) ... ale zas Ti to bude prd platne pokud mas Skylink M7, tam to pujde jen z modulu a potom je Ti FBC tuner k prdu ...

Zemak
Registrace: 9/2016

@Zemak

To nemáš zase tak úplnou pravdu. Pokud bude mít nějaké VU+ 4K a k tomu VTI image, tak to může nastavit tak, že se všechny nahrávky ukládají zakódovaně a v nastavený čas v režimu spánku se dekódují. U Irdeto to jde, co jsem četl, dekódovat do 26 hodin a u Viaccess Orca bylo zde v článku uvedeno i za několik týdnů. Toto tým VTI udělal právě pro podporu FBC tunerů

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

spatné dekodovanie je na dve veci a len dekodujte :))) keď mate na to čas chuť

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Samozřejmě zpětné dekódování je určeno jen pro toho, kdo nic nesdílí ani po domácnosti. U mne by to bylo vcelku v pohodě, protože se na nahrané pořady dívám tak s týdenním zpožděním (na filmy klidně až po měsíci, když je čas) a do té doby se to stihne přes Viaccess Orca v pohodě odkódovat. Pro mě je spíš důležité v jeden čas mít možnost nahrát co nejvíc kanálů najednou. Je potřeba si ovšem uvědomit, že při použití modulu je nemožné využívat všelijaké vychytávky jako PIP apod..

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@SirMax

už si to skúšal v reale :))) potom napíš ako ti to ide

pele1

Jak je to s dekódování modulem?

Mám Synaps (ten s kolibříkem). Normálně používám OpenATV a ccam 2.3.0 a protože mám Tv zároveň jako monitor k Pc, tak většinou jede na TV prcadlo a program ze satu stremuju do iMacu do VLC. Ovšem jaké bylo NEMILÉ překvápko, když jedu přes CI modul, tak nejenže nelze do VLc streamovat kódované, ale ani volné programy a programech ze stejného tranďáku nemluvě. To myslí Skurlink vážně, že po odpojení 096 nebude možné zároveň dekódovat ani 2 programy ze stejného tr???

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

@jerry00

to zaleží aký máš modul keď vie dekódovať len 1 program tak s tým nič nerobíš na 2 programy ale moduly sú

pele1

V menu

je položka na dekódování více programů, ale nějak zap/vyp nemá na nic vliv.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Bohužel využívám sh. Služeb tedy doposud na Vu+solo2 Cccam a oscam, ale na Vu+K4 VTI adi bude jen oscam pro ARM

pcword
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra