Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Lenovo tablet/ Smart TV Samsung

Hezký den , mám tablet LenovoTab3 8 a Smart TV Samsung.Protože nejsem v technice odborník a doposud mi nikdo neuměl poradit ,zkouším to touto cestou. Předchozí můj tablet Lenovo měl funkci MIRRORING , takže jsem obraz z tabletu mohl přehrát na TV Smart. Tento tablet však tuto funkci nemá. Má někdo zkušenost, zda toto lze ( např. kabelem nebo jinak)zajistit i u tohoto tabletu?
Díky za každou dobrou radu.

janekova
Registrace: 5/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Lenovo tablet/ Smart TV Samsung

Notebook Lenovo nepodporuje mirroring s TV Samsung, kabelem v pohodĕ. U tabletu to bude nejspíš stejné.

rs505
Registrace: 11/2009

Já spájam tv a ntb cez chromecast, lebo nerád ťahám káble po izbe.

Karner
Registrace: 3/2010

@janekova

Mam tablet Lenovo Tab4 a tam sa pripajam na TV Samsung aj na TV Philips bez problemov.Treba si dat najst dany TV v Nastavenie-Zobrazenie-Prenos a pripojit sa na neho.Mozno aj na Tab3 to bude podobne.Samozrejme treba mat Tablet aj TV pripojene na WiFi.

Gustoh
Registrace: 9/2016

Samsung má na Google Play vlastní aplikaci pro zrcadlení (Samsung Smart View). Stáhni a nainstaluj si jí...

Martin79
Registrace: 7/2008

Re:Lenovo

Díky všem za rady.Stáhl jsem Samsung Smart View,ale z tabletu na TV mohu zobrazovat jen uložené foto,video a hudbu.Aktuální obraz z tabletu na TV nejde zobrazit a to jsem potřeboval.

janekova
Registrace: 5/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra