![]() |
|
Lenovo tablet/ Smart TV SamsungHezký den , mám tablet LenovoTab3 8 a Smart TV Samsung.Protože nejsem v technice odborník a doposud mi nikdo neuměl poradit ,zkouším to touto cestou. Předchozí můj tablet Lenovo měl funkci MIRRORING , takže jsem obraz z tabletu mohl přehrát na TV Smart. Tento tablet však tuto funkci nemá. Má někdo zkušenost, zda toto lze ( např. kabelem nebo jinak)zajistit i u tohoto tabletu?Díky za každou dobrou radu. |
janekova
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Lenovo tablet/ Smart TV SamsungNotebook Lenovo nepodporuje mirroring s TV Samsung, kabelem v pohodĕ. U tabletu to bude nejspíš stejné. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Lenovo tablet/ Smart TV SamsungJá spájam tv a ntb cez chromecast, lebo nerád ťahám káble po izbe. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
@janekovaMam tablet Lenovo Tab4 a tam sa pripajam na TV Samsung aj na TV Philips bez problemov.Treba si dat najst dany TV v Nastavenie-Zobrazenie-Prenos a pripojit sa na neho.Mozno aj na Tab3 to bude podobne.Samozrejme treba mat Tablet aj TV pripojene na WiFi. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: Lenovo tablet/ Smart TV SamsungSamsung má na Google Play vlastní aplikaci pro zrcadlení (Samsung Smart View). Stáhni a nainstaluj si jí... |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
Re:LenovoDíky všem za rady.Stáhl jsem Samsung Smart View,ale z tabletu na TV mohu zobrazovat jen uložené foto,video a hudbu.Aktuální obraz z tabletu na TV nejde zobrazit a to jsem potřeboval. |
janekova
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
![]() |