Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

EPG,Audiodeskripce,zvukové verze,titulky

Zdravím všechny,měl bych takový dotaz....Jak je to s pravdivostí EPG v pozemním vysílání?Např. u pořadu kde byly v epg psané dvě zvukové verze,jsem marně hledal a zkoušel nastavit tu druhou,prostě tam nebyla.Stejně tak,třeba je uvedeno u pořadu audiodeskripce,ale tato stejně nejede.Popř. dvb-t titulky,ty asi taky nikde nejsou,max. skryté titulky v nabítce teletextu.Neměly by být v epg uváděny pravdivé informace?

NecanP
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

možno je to úplne inak

Ako tvorca EPG si toto vysvetľujem tak, že televízny program urobil vysielateľ iba v jednej verzii, no nie všetky funkcie má DVB-T či DVB-S. Odporúčam napríklad pozrieť si teletext ČT1 na stránke 658. EPG spravidla obsahuje všetko, čo vysielateľ zamýšľa vysielať. Potom príde vysielanie cez DVB-T a tu môžu niektoré funkcie proste neexistovať.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

EPG,Audiodeskripce,zvukové verze,titulky

Díky za odpověď.Jj,něco podobného mě taky napadlo,že verze EPG bude jen jedna pro všechny druhy vysílání a že třeba druhá zvuková verze bude vysílaná jen u HD a u SD stejného programu ne.A u té audioskripce ikdyž byla uvedena,tak např. jednou jela,jednou ne....Ne,že bych ji potřeboval,ale jen tak mě zajímalo co vše dvb-t nabízí.

NecanP
Registrace: 6/2010

RE: EPG,Audiodeskripce,zvukové verze,titulky

stejné problémy jsem zaznamenal i u Prima Comedy Central.. dokonce někdy hlásí i v živém vysílání dostupnost ST nebo AD a ve skutečnosti mnohdy nejsou.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008

nie je to tak

EPG je ine u SL, digi, freesatu, dvb-t

Dagy2
Registrace: 11/2010

ako to teda je?

Ako to myslíte, že EPG je iné?

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra