![]() |
|
Titulky HBO HD skylinkZdravím. Pred nejakým časom sa to tu riešilo....okolo Vianoc. V skylinku sú znova dopredu posunuté titulky na všetkých HBO a cinemaxe. Keďže si za službu platím, pretože všetky filmy pozerám v originálnom znení s titulkami, táto služba je skvelá....len skylink to má často rozhodené.....píšem sem preto, lebo si túto tému možno všimne pán Glisník, príp. niekto kompetetentný.... Komunikujem aj s HBO odpísali, že u nich je všetko O.K. Potom sme prišli na to, že v UPC a DIGI je to v poriadku ( overené u známeho a aj priamo v HBO...) poradili mi teda, že mám kontaktovať skylink, keďže chyba je len u nich, urobil som tak. Volal som do skylinku a aj písal...začali ma vyšetrovať či mám prijímač skylink ready a pod. nezmysly Snažil som sa im vysvetliť, že to stým nemá nič spoločné, keďže na mojom prijímači DM 900 UHD to v iných platformách ide, no za skylink si platím, tak by som chcel mať túto službu, ktorú využívam k dispozícii. Na parabolu píšem preto, že keď sa to stalo cca pred tromi týždňami, tak pomohlo len publikovanie tu na parabole, lebo inak "odborníci" v skylinku naozaj na nič nereagujú... |
radosatsk
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Titulky HBO HD skylinkNajdi si operátora, který to má v pořádku. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Titulky HBO HD skylinkPotvrdzujem aj ja. Včera som pozeral Cinemax a titulky sa predbiehali scéne z filmu. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
RE: Titulky HBO HD skylinkDoplňujem: Cinemax v Skylinku. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
@radosatskZdá se, že to jde normálně alespon ted. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Titulky HBO HD skylinkNahrál jsem kousek z HBO HD ze skylinku - titulky jdou přesně:https://youtu.be/fq_GwTgdbYo |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
![]() |