![]() |
|
Nefunkcni hd kanalyZdravim,nedavno jsem presel ze skylinku na freesat,takze mi zustal modul Irdeto,ktery ted pouzivam v tv LG(UHD 120cm,web os).Jenomze,kdyz zapnu jakykoliv hd kanal,tak mi vyjede tabulka,ze mam zkontrolovat kartu,nasledne tabulka zmizi a kanal jede tak minutu,potom mi to pise,ze to mam zakodovane.Jak nova,ct proste vsechny.U skylinku jsem problem nemel.Ted otazka,jestli je to modulem,nebo ne?Mate nejake rady?Predem dik za odpovedi. |
Charm
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 12 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyak máš možnosť, skús si požičať modul Irdeto Cryptoworks, na ICE karty sa mi osvedčil lepšie, než čisté Irdeto ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@DzordzoJa by som nepovedal. Doma má trikrát LG TV (na každom freesat). V dvoj je modul smit a v jednom je neotion (origo irdeto) a všetko ide ako má. U hore uvedeného prípadu by som skúsil iný modul, poprípade továrenské nastavenie TV (a ak nezaberie výmena TV![]() |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
@Rasto1978Než vymeniť TV, asi by som skúsil externý STB, napríklad AB Cryptobox 650, vyjde to podstatne lacnejšie, hoci UHD to samozrejme nie je, no UHD na 1W ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyNo je vidět, že přechod na jiného operátora byla správná a levná volba. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
@DzordzoMám tam smajla - takže to neni myslené až tak velmi vážne pri tej výmene TV.BOBSEN - čo to má s operátorom ? Ja som tiež po niekolkých rokoch používania Shitlinku prešiel na freesat a nelutujem to. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyA to já si sem mrknu, protože na Freesat visím za chvíli taky.1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyJinak tedy freesat má nové stránky i s diskusí. Mrkněte. Můj názor rozporůplný.1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyTak tim travelem hd atd.. to zabili,takze proto zmena.Jinak mam Cryptoworks Irdeto,mi nedela problem koupit novy modul,ale kde mam jistotu,ze to pomuze a vymena tv ani omylem. |
Charm
![]() |
|
@keffMůžeš sem dát odkaz na ty nové stránky? Já tedy žádnou změnu nezaznamenal. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
@CharmOK, ak máš možnosť, otestuj svoj súčasný modul v inej TV resp. STB. Freesat mám asi 3 roky a žiadny problém. Akurát ICE karty mi lepšie fungovali v CRW Irdeto module a nie v čistom Irdeto a to bez ohľadu na to, či boli Freesat alebo Skylink. Dokonca sa za posledný mesiac 3 mojim zákazníkom stalo, že im na kartu Skylink neprešli prístupy - CRW modul ani v tomto prípade nezaváhal a prístupy cezeň prešli ... |
Dzordzo
![]() |
|
Nefunkcni hd kanalyJelikož mám velmi podobné zkušenosti (skylink-freesat-modul-televize LG),pomáhá vytáhnout kartu,ne modul,otřít čip měkkou látkou a zpět do modulu,karta se znova načte a funguje,teda alespoň u mně. |
Rosici
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyaky modul je to? mas v CI nastavene ze ma modul spracovat vysoky datovy tok?Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
@accehttps://tv-freesat.cz1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
@RosiciU nás to bereme gumou na tužce1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyOka zkusim to s tim hadrikem,jeste podotykam,ze jak jse mel skylink,tak mi ta tabulka taky najizdela ale pouze,jak jsem najel na hudebni kanaly jako mtv,vh1 atd..Ale dal jsem zpet a vse ficelo. |
Charm
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyPsal jsem modul je Cryptoworks Irdeto |
Charm
![]() |
|
@CharmNo tak to bude starý modul Cryptoworks, který tehdy vyráběla firma Irdeto. Čili žádné decryptování Irdeta ale pouze CW. Tyhle moduly chodily slušně HD jen s posledním firmwarem, který se už nedá lehce sehnat. Kdybys tam vrazil nový modul, čisté Irdeto, někdo ti tady doporučí jaký, tak by to mělo fachat i na HD. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
@konasNaprostý souhlas1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyskoda,ze tu nemuzu hodit obrazek,bych vam to fotnul,Jinak ma dva moduly.Oba jsou IRDETO eurocam Cryptoworks V4.02.006. Oba blbnou a pise to problem,jako bych vyndal jenom kartu z modulu(please check your smart card).Cisteni gumou,nebo hadrikem nepomohle.Muzete mi hodit odkaz,ktery modul si mam presne koupit.Jina datovy tok CI m6dulu jsem nenasel,tv to nema a v nastaveni modulu,tam to neni. |
Charm
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyČervený eurocam irdeto dekoduje také v cw, tak jako irdeto cw |bílá, tmavě zelená, světle zelená],, někdo se vyjádří co pro lg, v samsung tv nejlépe fialový smit1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyDnes na trhu i modrý Dekódovací CI modul CAM modul IRDETO CI+ Skylink, kde píšou že i pro T-Mobile a Freesat1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
@CharmTa tvoje Eurocam CW mrcha měla poslední fw tuším V4.02.012. Nahrát by se dal asi ve starém notebooku s PCMCI, nebo s redukcí na USB. Já bych to alespíš hodil po psovi. Taky se mi tu válí jeden CW Mascom, ale psovi už v létě jeho 17 let dotikalo. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalytakze mam vzit ten novy? |
Charm
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyprosím který Modul na skylink by mohl jít ted v panasoniku se satelitem Z ROKU 2010 místo masckonu 1.19 nebo 1.20 nevím přesně 1.23 nemám ( Má jen vstup na modul CI ale počítám někdy i s novou TV 2019 KDE NEVÍM CO TAM BUDE možná budu muset koupit zase nový MODUL ) od firmy SMIT bych asi vzal , ale který je lepší rychlejší a vydrží nějaký rok , nebo jsou stejný kvality ? - Irdeto modul EuroCAM + Smard HD nebo Irdeto + Skylink Ready nebo Irdeto Secure Cam všechny od SMIT . Jaký jsou rozdíli kromě ceny , poznám to na televizi , nechci nahrávat , jen koukám a přepínám víc nic , hlavně aby tam neběhali různý hlášky . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 475 |
![]() |
|
RE: Nefunkcni hd kanalyco jsem kde montoval tak v tv nejrychlejší na start ihttps://dekodovaci-moduly.heureka.cz/cam-irdeto-neotion-ci-plus-dual-skylink-ready-dekodovaci-modul/ přepínání tento1+13+19+23+28
|
keff
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |