Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Spielberg, Hanks a Streep hoste dnes vecer na Rai1

Hollywood v Italii - to je tema dnesniho vecera v popularni talk show Che tempo che fa ve 20:40 na Rai 1 v primem prenosu z Milanskeho studia.
Exkluzivnimi hosty budou reziser Steven Spielberg, herecka Meryl Streep a herec Tom Hanks. Vsechny tyto tri hvezdy nejakym zpusobem spojuje Italie. Nejen ze v Italii nataceli, ale nasli v ni svuj druhy domov.
Meryl Streep zavzpomina na 70.leta kdy mela hrat hlavni roli ve velkofilmu King Kong, ale nakonec ji italsky producent Dino De Laurentiis nechtel, protoze podle nej nebyla dost hezka a misto ni vybral Jessicu Lange.
Tom Hanks zavzpomina na nataceni v Rime a Florencii a na Toskansko ktere si natolik oblibil, ze si tam koupil nejen dum, ale rovnou i vinohrady. A take na sveho kamarada Buda Spencera se kterym si uzil v 80 letech spoustu legrace a byl mnohokrat jeho hostem v Italii, kdyz jako mlady herec jeste nebyl Hanks tolik slavny.
Spielberg je velkym fanouskem italske kuchyne a Ferrari a zavzpomina na sveho velkeho kamarada trikoveho mistra Carlo Rambaldi, ktery vyrobil a ridil jeho slavneho mimozemstana E.T. za ktereho dostal Rambaldi i druheho Oscara (prvniho Oscara vyhral za 12ti metroveho King Konga a tretiho dostal za monstrum ve filmu Vetrelec).
Vsichni tri hoste zaroven predstavi novy film The Post ktery ko-produkovala Rai Cinema a bude v kinech od 22.unora v cele Evrope.

Rai 1 FTA, 20:40h

Zdroj: rai.it

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

Spielberg, Hanks a Streep hoste dnes vecer na Rai1

Díky za info, kouknu na to.

T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50

Jousi
Registrace: 12/2012

@franck

Ty seš fakt placený agent RAI. Kolik za to máš?

sateliťák
Registrace: 2/2006

To:sateliťák

Tvl tak to prostě nečti !!! Já jsem si to přečetl rád .je to zajímavé pro filmového fanouška.
Je to tu pořád dokola ,hlavní témata Skylink,(nevhodné slovo)ní uni čtečky a sdílení ,zajímá vás ještě něco jiného ? :zombie:

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

RE: Spielberg, Hanks a Streep hoste dnes vecer...

nezajímá nepiš to sem Rv

Registrace: 4/2017

česky to bude kdy ??

Registrace: 4/2017

až franck umře .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Spam

Franckovy informace jsou spam. Cpe sem pořady bez sebemenšího vztahu k českému či slovenskému prostředí (jiná věc je kdyby tam byl v diskusi třeba Lasica, nebo Svěrák).
Žiju v zimě Španělsku...zajímá vás co dneska dávají na LA2? V 19:20 bude dokument o pivu - aspoň něco z českým zájmem. Kanálů tady máme asi 30 hlavních, že bych vám psal kde co je dnes zajímavého?
V létě žiju v Chorvatsku, takže dnes na HRT4 je 20:05 talkshow se zajímavým Chorvatem Ante Glibotou o mnoha komplikovaných věcech, které se týkají Evropy a taky ČR, a navíc tomu budete při troše snahy rozumět, narozdíl od italštiny.
Takhle by to sem mohl sypat někdo žijící ve Finsku, Portugalsku, Řecku, Francii...
To by bylo satelitní fórum!
Už jsem jednou za toto konstatování byl zablokován, přestože s hulvátsvím začal italský spammer a nikoliv já. Nicméně blokováním nezmění nic. Spam zůstane spamem.
Programy televice zájemcům ukáže mnohem efektivněji tvprogram.cz. Všechny!

Antonín
Registrace: 8/2005

ja už som kôli ,jeho spamom ,tiež tam skončil .

oneeeee

Není to normální, to přece víme všichni, ale nemíním vyvíjet "energii" na to, to změnit /je mi to u pr..../...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

To:Antonín

Já třeba nechápu proč v každém příspěvku píšeš že žiješ ve Španělsku a v Chorvatsku mě to taky absolutně nezajímá a to jsem poloviční Chorvat ,cpu to někomu pořád jako Ty ? Běž se ven projít ,je tam určitě tepleji než tady .
Mě Franckovi příspěvky prostě baví ,stejně jako André Riu ,to je pro vás všechny jak červený hadr pro býka Rv
Každý tu má plnou hubu tolerance a skutek útek Rv

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

@Antonín

Už tu zase spamuje áúúúúú

miku
Registrace: 10/2007

Franck je OK

No mna Franckova tema zaujala a dala mi viac ako napr. Tondov prispevok. Ak nezabudnem urcite si to pozriem.

vlasti
Registrace: 1/2017

Co bude v italských televizích si přečtu na netu, nepotřebuji to papouškovat od jakéhosi spamera.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@HiFiOK

R^ R^
No comment!!!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Kdyby franckovi informace posloužily a udělaly radost pouze jednomu čtenáři, pak i toto má smysl. Pamatuji, kdy Antonín zase do témat zaváděl politickou diskuzi.

radek1
Registrace: 1/2006

je to opakovaný neustáli SPAM tv majú EPG v dnešnej dobe nie je problém si nájsť kto čo vysiela
toto tu je len neustála reklama na RAI Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@pele1

Souhlasím že jeto spam.

miku
Registrace: 10/2007

to nieje spam

to je pravidelné vymývanie mozgov .

oneeeee

@pele1

R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

O vymývání mozků zde by se mohl pokoušet jen nezmĕrný optimista, neboť podle nĕkterých reakcí lze soudit, že je mnoho tĕch, kteří nesplňují základní předpoklad pro to, aby se mohli stát předmĕtem výše zmíněné aktivity...

rs505
Registrace: 11/2009

Byl bych pro,aby tu na franckovu aktivitu nikdo nějak moc negativně nereagoval,když už má tu potřebu zde svou oblíbenou RAI propagovat.Je to jako s letáky ve schránce,jen letmo prohlédnu a házím do koše.

sigur
Registrace: 5/2010

@franck

strč si ten spam někam

tekapo
Registrace: 1/2016

ja by som ten program pozrel, ale po taliansky rozumiem len epericoloso sporgersi, alebo ako to bolo ked som este jazdil vlakom :)))

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008

@kratos

No tady to zas vypada a pak ze ja spamuju...

Pise se " é pericoloso sporgersi dal finestrino" :)) Dnes uz to jen tak nenajdes, vetsinou uz jezdi rychlovlaky a z okna se uz nepodivas... (ale jeste jsem to cetl nedavno v Euronight rakouskych drah kdyz jsem jel Viden-Firenze)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@franck

R^ to bolo v nasich vlakoch ked som jazdil do roboty pred 30-timy rokmi po skonceni skoly :)))

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra