Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

MEDIALINK BLACK PANTHER 1CARD premium magic S2+Ipt

Dobrý den,poradí někdo jestli je někde nějaký novější firmware či něco k aktualizaci tohoto přijímače,při ladění skylink to sice ladí fastscan,ale vůbec to neskládá dle fast scan seznamu,nechce se mito třídt,poradí nekdo,kdo zná tuhle krabici.Dík Aleš

čosi1
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

@čosi1

nevím,neznám všechny modely,ale žádný jsem nepotkal s fastscanem

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tady se pohrabej

http://www.alisat.ws/42435-alisat/app/5.%20Old%20models_Black%20Panther%20series/0.%20Channel%20DB_download_all%20models/

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: MEDIALINK BLACK PANTHER 1CARD premium magi...

ML6500 fastscan ma.ale nezkousel jsem to resp zkousel ale fastscan nepouzivam.
zkus jejich stranku medialink.online ale tam jsou jen ty nejnovejsi sw.

kristian1
Registrace: 7/2016

vcera jsem vymazal všechny transpordery,všechny družice,nasázel tam,jen astru 3a,jen transpordery skylink,mám motor,nastavil jsem USALS,vse perfektní,ale pokud zadám FASTSCAN ,nabízí mi to pořád družice astra1 astra3 eutelsat, idyž jsou odstraněné ze seznamu,navíc se to ptá na DISEC BUD A,B,C,D, ikdyž mám motor,
zadám skylink česko,ale ladí to pořád napřed astru1 pak astru3a no co dělat.myslíte že do toho nepasuje firmware třeba z novějšího modelu třeba media link BP ML1200S

čosi1
Registrace: 1/2010

to co popisujes je presne problem predvolby softu. nekdo to tam takhle zadal. takze si to tam nahazej rucne a mas to. a jestli je pouzitelny ten fastscan tak to opravdu nevim. ma trosku svoje specifika ten prijimac co se tyka nastaveni. chce to si s tim pohrát.

kristian1
Registrace: 7/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra