Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

externí disk

Prosím o radu. Mám externí disk A-Data Classic CH94, který jsem měla v digitálním přijímači GO sat. Nyní jsem zakoupila s větší kapacitou a uvedený jsem chtěla přeformátovat pro nahrávání na PC. Po připojení mi signál sice hlásí, že je disk připojen, ale na PC není vidět. Totéž platí i při bezpečném odpojování.
Děkuji :(

Felix
Registrace: 6/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: externí disk

Na co je naformátován na exFat? Pokud jsi ho nechala plný může se dýl načítat...........

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@habr

Nebude to spíš Ext3, známě z linuxu? Chtělo by to ověřit a přeformátovat třeba v free programu EaseUS partition.

konas
Registrace: 12/2014

Přesně tak jak píše konas. Přes tento program EaseUS partition jsem také dělal.Taky jsem ten disk na PC neotevřel protože byl na Ext3. Ale bohužel neporadím jak protože jsem to dělal s kamarádem znalým PC. Nebo si to nech v nějaké PC firmě zformátovat. Do 10 minut to mají.

nemo
Registrace: 10/2004

Jan jsem to bral podle návodu GoSAT GS 7056 HDi

Souborový systém HDD pro nahrávání exFAT

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@habr

Je to možné, ale u 7010 zase udávají ext3. Víme houby, k čemu to měl tazatel připojené.

konas

No větší podraz je, když TV změní na HDD boot z MBR na GPT. PC to vidí, ale satboxy ne! A tohle se hned tak nepozná. Rv

konas

Přeformátovat pro nahrávání na PC. Po připojení mi signál sice hlásí, že je disk připojen, ale na PC není vidět. Totéž platí i při bezpečném odpojování.
Tak, myš pravým tl. -Správa diskov- a tam nájdeš nový disk
a naformátuj a hotovo

Vladi
Registrace: 8/2006

@Vladi

Tady asi budeš muset tazateli upřesnit, že kliknout pravým tlačítkem myši na ikonu Windows, úplně vlevo dole.

konas

Formátovanie nového disku vo Windows
https://www.alza.sk/formatovanie-disku-podrobny-navod#formatovani-noveho-uloziste

Vladi
Registrace: 8/2006

Nový HDD je treba najskôr inicializovať, potom ho už PC vidí a potom je možné ho formátovať. Inak môže dôjsť ku poškodeniu a znefunkčneniu nového HDD. Odporúčam sa obrátiť na niekoho, kto to zvládne.

ozzy2
Registrace: 7/2008

pac samopal rezavi ale hlaven koroduje ....... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

a nemáš to připojený přes prodlužovací kabel??? měl jsem ten samý problém....musel jsem připjit jen přes ten krátky

chvalina2
Registrace: 3/2007

Re: externí disk

Děkuji, ale nic se nezdařilo. Půjdu do servisu PC.
Zdravím

Felix

zkus program FAT32 formatter nebo WinDLG http://www.super-sat.net/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Kosc@m/HD7400CI%20programme

RAFI007
Registrace: 1/2006

V tomto programu ho opravdu uvidíš. http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/sprava_disku/easeus-partition-master-home-edition/
A jestli jsi zručný i na PC tak ho i zformátuješ. Ať se daří. R^

nemo
Registrace: 10/2004

@RAFI007

Moc děkuji - podařilo se stažením programu FAT32 - disk je přeformátován a v PC se objevuje!! ;)

Felix

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra