![]() |
|
Profinder Combo DVB-S/S2/T/T2/C findervlastní tu niekto tento finder..?..aké s ním máte skúsenosti..? |
accid
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 559 |
![]() |
|
Profinder Combo DVB-S/S2/T/T2/CMám jej cca 2 roky. Praktický při seřizování sat. antén. Odolné pouzdro, dobře viditelné hodnoty i při denním světle. V mém provedení nemá T-2(H-265), to znamená, že neukáže obrázek nových přechodových MUXů, jen parametry a konst. diagram.Porovnával jsem přesnost měření se starším Promaxem a hodnoty se nelišily více než o 1 dB. Při satelitním měření používám útl. článek, pokud jsou vysoké hodnoty na výstupu LNB. Jinak zřejmě dochází k přebuzení vstup. tuneru a ukazuje zhoršené parametry. (cca od 75 dBuV). U pozemního příjmu je to v pořádku. |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
valsoraMna by zaujimalo s akym promaxom si to porovnaval a či si porovnaval terestrialni prijem? |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 780 |
![]() |
|
Re:jopo166Úrovně a měření C/N porovnáno s Prolinkem 3+. Chybovost a MER jsem s jiným přístrojem neporovnal(Prolink 3+ je ještě neměřil) |
valsora
![]() |
|
valsoraViem že prolink 3+ chybovost a mer nezmera .Mna však zaujima či si porovnaval uroven terestrialu dvb-t medzi Prolinkem a profinderom??? |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 780 |
![]() |
|
Re:jopo166Ano, jak jsem psal v předchozím příspěvku, porovnal. Nejvyšší absolutní odchylka 1,5 dB v UHF pásmu(při úrovních 40 až 90 dBuV)Profinder bohužel v terestrickém měření neukazuje desetiny dB. Na satelitním měřeníje to s jedním desetiným místem, což na přesnější seřizování antény je dobré. |
valsora
![]() |
|
![]() |