![]() |
|
IPTV zahranicie helfCus borci,takze by ma vcelku zaujimalo, ktoru sluzbu je mozne vyuzivat po zaplateni v CR resp. SR uplne v poriadku cez net (IPTV) v zahranici, konkretne Rakusko. V pripade, ak niekto nechce verejne davat tip, ktoru sluzbu je mozne takto zaplatit a sledovat, kludne mi to pisnete do sprav ... Satelitne riesenie nie je zaujem ... dakujem ps: nakolko nemam chut citat hluposti, poprosim len o konstruktivne odpovede, cvakam UPC & Magio, cize ich Go riesenie mam moznost na celom uzemi SR, v Rakusku len ak by som tam strelil VPN router, co zatial sa mi riesit nechce Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: IPTV zahranicie helfJestli mě pamět neklame, tak tenhle rok by mělo vstoupit v platnost nařízení, že legálně placené OTT služby nebudou moci být blokovány v EU. Od kdy ale přesně to netuším. Zkus vygooglit. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: IPTV zahranicie helfMyslim, ze ked mas platene Go, varianta s VPN na routri vyjde najlepsie.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: IPTV zahranicie helfZ vlastnej skúseností ale iba na tablete Antik v Bulharsku bez problémov. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: IPTV zahranicie helfantik cez napr. nano box |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
Lepsi tvUrcite lepsi tv google. Videl som na vlastne oci. Rakusko wien |
vlatom
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 61 |