![]() |
|
Rychle a pohodlne nastavenie programov ArivaZdravim. Mate niekto skusenosti s nastavovanim a ladenim programov v Ariva 252 combo? Pri castych zmenach frekvencii u Skylinku ma aktualizacia per TP a nasledne prehadzovanie kanalov prestava bavit.Mozno existuje jednoduchy editor na notebooku s naslednym download do dvb-s cez usb, ci nie? Dakujem. |
lmik
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Rychle a pohodlne nastavenie programov Ari...Za pár minút naladíš a vytriedíš,ako si praješ,neviem, čo iné k tomu potrebuješ.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Rychle a pohodlne nastavenie programov Ari...Využívám funkci fast scan.Je to rychlé a seřazené. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 415 |
![]() |
|
RE: Rychle a pohodlne nastavenie programov Ari...Pro Arivy existuje Ali Editor.Hledej! |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
RE: Rychle a pohodlne nastavenie programov Ari...Hledej v menu ladění vzpomínaný fastscan, pokud není zkus jiný fw do arivy |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
@lmik... a můžeš mi říct, kdy naposledy měnil Skylink frekvence? Právě pro takové, jak jsi ty, je vymyšlenej Fastscan.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
@DiaboltpAhoj. Nesledujem presne pocet aktualizacii,som skor pasivny uzivatel satelitnej televizie, ale zda sa mi ze za 2017 som aktualizoval a ladil a prehadzoval programy do poradia tak ako je rodina zvyknuta aspon 5x. mam tri prijmace, vsetky inej znacky(Ariva, Ferguson a Zirox-ci-ako?), tak ma napadlo mat zoznam aktualnych programov z netu v NB a len stiahnut cez usb. |
lmik
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Rychle a pohodlne nastavenie programov Ari...Pro Imikovšemže to je na netu, viz "lososí stránku" na TV Freaku. 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
Youtube na Arivě 252 ComboAhoj lidi. Jede momentálně na tom youtube? Díval jsem se, že poslední soft byl snad z roku 2015. Nabízí se nějaké aktualizace přímo v té Arivě, ale čert ví, co to s tím udělá. Díky. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
![]() |