Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

servisni menu

mohl by mi prosim nekdo poradit jak se dostanu do servisniho menu pomoci magickeho ovl. (zajeci pacicka) do tv LG 660 s? tv mi zniceho nic napsala ze neni naprogramovano.na flesce mam progr. zazalohovane ale nevim jak ji spustit.predem diky

kulhos
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: servisni menu

Kdysi fungovalo tohle, z jedné reakce na Parabole:
Odpověď v diskusním vlákně07.06.2013, 17:10.04

RE: Servisní menu u TV LG 37LS570S
drzat home ako naskoci vyber menu pockat az naskoci cislo a nazov kanalu v lavo hore rychlo zadat 1105 . uživatel
borsalino

konas
Registrace: 12/2014

servisni menu

díky za reakci ale muj magic.ovl.(tusim ze č 400 ,vypada jako zajeci pacicka)zadne tl.home nema.to co jsi poradil znam,presto dekuji za snahu.

kulhos

@kulhos

tak místo home,drž menu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ak máš odzálohované programy na usb tak to sa nerobí cez servisné menu ale cez iné skryté menu (nájdeš v googli). Do servisného menu sa u svojho TV aj tak nedostaneš, potrebuješ servisné dialkové (ale to by ti bolo na nič v tomto prípade). Na mojom LG funguje tento postup (ale u tvojho bude asi iný): TV LG - záloha na USB - podržať "setting" kým nezasvieti názov stanice potom 1105 a OK

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Mě by spíš zajímalo, když má jen AM400, jak nebo odkud získal stáhnuté programy na flešce? Ano, postup od Rasto1978 je správný, ale jde vyvolat jen přes klasický ovladač (třeba i náhradní univerzál z Emosu)-mám vyzkoušeno, neb vlastním 2 tv LG s prvním "webOs".

decmen
Registrace: 2/2008

@decmen

některé tv dostaly 2 ovladače a lidi ten hlavní hodili do šuplete a zapomněli,na stole maj jen tu pacičku

pierrepetr
Registrace: 5/2006

decmen

Měl jsem dvě LGtv,jedna byla starší,tu jsem věnoval dceři a koupil jsem si 3D LG.Starým ovl. jsem zazálohoval a bylo.Pak se dcera odstěhovala a byl jsem nahranej jelikož k nové tv je jen ten mag. ovl.Stejně by mě zajímalo jak je možné že se tv komplet vymaže,pouze jsem ji vypnul a při dalším zapnutí hláška"není naprogramováno".Děkuji všem za reakce.

kulhos

Výmaz programů LG

považuji za "vlastnost". V mém okolí jsem narazil již na čtyři různé LG tv, které se tímto jevem vyznačují. Naprogramování bylo možné jen přes "továrko", protože v položce pro výběr satelitů je 0-satelitů a objeví se tam až po t.n. Určitě to je důvod k reklamaci, zvláště u jednoho se to v průběhu dvou let zopakovalo 3 x . Vím, že to není otázka konkrétního SW, někteří tam mají připojený internet a k upgrade SW tam pravidelně dochází.

valsora
Registrace: 10/2007

Nahodny vymaz seznamu programu po nejake době je zpusoben podle me aktualizaci nového sw. u nekterych typu rad TV LG.

HYPER
Registrace: 11/2010

Mozna by tomu zabránila v menu vypnuta automaticka aktualizace nového sw. Ale kdo vi, jak se to zachova po x mesicich. U LG TV si clovek nemůže byt nikdy jisty, ze to bude vporadku. On se zborti i seznam programu po nejaky době i když neni pripojena k TV internetova sit.

HYPER
Registrace: 11/2010

Potvrdzujem aj ja, asi 5kusov ale zatial len sporadicky. Najhorsie je ze zakaznici nevedia prepnut disec a ladia na 19° po tovarnom.

villar
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra