![]() |
|
Tv sony fatscanAhoj mám tv Sony ze sát tunerem a potřeboval bych jak se zadává pozice třeba 60 fatscan.dekuji.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
@DarklBude dobré dodat o jaké sony se jedná |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Tv sony fatscanSony kd55xd7005chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: Tv sony fatscanPoradite jak naladit jeden kanál abych nemusel ladit celé znova .chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: Tv sony fatscanByl tady kdysi v diskuzi návod na KDL. Nevím, jestli to bude platit i pro nové KD. https://www.parabola.cz/forum/topic-74341/ |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
@Darkltelevize ,stejně jako jiné výrobky kupujeme podle předem stanovených kritérií,to ti asi nepomůže,nadávat můžeš,když se koukneš do zrcadla,ale vono to půjde,někdy je těžký odhalit postup,sony má vynikající podporu po telefonu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@DarklPočetl jsem výše jmenovanou diskusi z 2012 a myslím,že vymazat transporder(kanálu co chceš nově přidat) a znovu manualně zadat,by mohlo být OK |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@korkoranKdyby moje Sony nebyla převážně pro potřeby vrchního velení, tak bych to vyzkoušel. Nakonec záloha a Sony Editor to jistí. Šanci ale mám až od 12. února, kdy je drahá polovice na 3 neděle v lázních.![]() |
konas
![]() |
|
RE: Tv sony fatscanAno,v roce 2012 jsem něco podobného řešil. Nejsem si ale jistý,že tazatel řeší to samé. Pokud to chápu správně, tak na starších modelech typu KDL,který mám dodnes se přidává nový kanál pomocí Menu,digitální nastavení, satelitní automatické ladění, ladit pro nové služby. Poté zadat číslo frekvence a spustit ladění. U nových modelů se to může lišit. Ovšem když jsem si nedávno smazal omylem Primu zoom,tak jsem musel resetovat celé nastavení satelitu, protože v tomhle případě udany postup nefungoval a kanál se mi nenaladil. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
@acceZase pro nové TV s Androidem funguje Sony Editor, čili nové naladění- export do Editoru, seřazení a zpětný import není takový problém. |
konas
![]() |
|
![]() |