![]() |
|
Skylink platbaChcem sa informovat,ako mam zaplatit predlzenie Skylink karty cesky region zo Slovenska.Kartu pouzivam na chate v CR.Doma mam slovensky region.V sprave kariet mam u obidvoch menu euro.Da sa to zaplatit v eurach,alebo poslat platbu na cesky region v korunach na dane cislo karty.Dakujem za radu. |
RENATA
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 15 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
aj tak to fungujeAk pošlem zo Slovenska na v Čechách registrovanú kartu SMS za 1 euro na číslo 8877, rozbehnú sa na 5 dní programy pre český región. |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: Skylink platbaNemám odzkoušeno ale pokud zaplatíš v korunách měl by jet čr region.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
@RENATAzaplať kartou na Skylink webu, okamžitá aktivace a nulové poplatky |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@RENATAmůžeš platit odkudkoli na světě a jakoukoli platební kartou |
tekapo
![]() |
|
RE: Skylink platbaNo mam pocit že se to tu dávno řešilo pokud zaplatím eurem tak mi jde region SK pokud korunou pak CZ a je jedno co mam nastaveno ve správě karet!Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
@satmamJak to zaplatí v Kč když má ve správě karty €? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: Skylink platbakarta se urcite zepta jakou menu chce platit |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1Měl by ale platit z webu Skylink.cz a ne .sk |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
@konasPřihlásil jsem se na .sk a stále to po mě chce platbu v CZK. |
sirda
![]() |
|
sirdaU FIO banky no problémaDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: Skylink platbamozes platit aj Pl menou a karta nabehne pre ten region na ktory je registrovana.Panatno |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
@konasno on muze platit jen tam kde ma ty sve karty.takze asi sk.pokud to vubec skylink rozlisuje-cz/sk |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Možná že rozlišuje. Když bude platit z sk webu, tak mu cenu vysolí v éčkách, a kdoví co se stane. Chtělo by to zaplatit jen z bankovního účtu a zvolit platbu v Kč. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
@satmamTakže když budu chtít na cs kartě sk programy, zaplatím převodem např. balíček smart podle sk ceníku na sk účet v € (vs a ss zůstávají stejné) a budu mít na kartě po dobu předplatného sk region? |
sirda
![]() |
|
před týdnemjsem platil dvě karty SK region z SK webu.Platil jsem to mojí kartou (kód banky 0800) napsalo to cenu v € a žádný problém při platbě nebyl!Vše OK _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Skylink platbaplatim skylink kartu registrovanu v CZ a platim sk visa kartou a vsetko prebehne ok a na karte ide cz region |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RENATAMám to samé v opačném gardu chata SK.Plati všechno v Kč.A vše je OK![]() ![]() ![]() |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Skylink platbatak při platbě vidíte v jaké měně se platba strhává, pokud platím české serpo, tak je to Kč i když budu mít kartu, kterou vydala třeba Papua. |
tekapo
![]() |
|
RE: Skylink platbatak to nejak nechapu. to je dobrej bordel. na slovensku jsou prece jiny ceny jina mena a pouze 12ti mesicni predplatne.! |
kristian1
![]() |
|
@RENATAMyslým,ža ti zamotali parádně hlavu.Já mám 9 karet českého regionu,leta se přihlašuji v sk zoně-líbí se mi ta vlaječka.Když se s tou cs kartou přihlásíš do (egal)zony,pozná ji jako českou kartu,dáš proloužit,ukáže ti to koruny,nejlépe 1895,(šipkou dolu)-dáš platit,zeptá se tě jak,dáš kartou-třeba dolarouvou,eurovou,korunovou,forintovou jen asi ne rublovou a ono ti to odečte v kurzu deviza střed--nejlepší kurs v evropě ![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@kristian1neptá se jakou měnou chceš platit,ale co platit(tj kč.) |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Skylink platbaPokud jsem vlastnil satelit a skylink karty vždy jsem platil v Tipsportu-tato možnost na slovensku není?!,určitě vezmou i tu krachující měnu-euro,Sibyla mluvila něco o návratu koruny-dávám tomu max.2roky!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
@spykoA nebyla to náhodou Sybila?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerBaba Vanga z Bulharska![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Skylink platbaDneska jsem platil HBO na kartě s SK regionem platební kartou CZK a v pohodě. Zůstal mi sk region. Předpokládám, že opačně to bude stejně.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 105 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |