![]() |
|
Novoročné prekvapenie na HBOUrčite krátko po polnoci nebudem ja a asi ani Vy pozorne sledovať televíziu a vychutnávať si nejaký film, ale aj tak, aký máte tip na to, aké by mohlo byť filmové novoročné prekvapenie? Ak sa to už náhodou riešilo, tak sorry |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBONemám tušení,ale uvažuji o PVR,co když to bude později sledovatelné!*/Strážci2?/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
@spykoNa Voyo bude v premiere Oscarovy film Mládí. Spusti jej presne o pulnoci. Snad bude k videni celosvetove.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOna FB dali nápovedu obrazok,na ktorom je zobrazená Liška a Strom...tak bohvie aky to bude film,ale ano najčastejšie tam ludia píšu,že to bude: STRÁŽCI GALAXIE VOL.2 |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 278 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOTak já vzal hlavně za příjemný překvapení si ho předplatit na 14 měsíců za 2 350,-- kč![]() |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOJsou to Strážci galaxie vol.2 |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 762 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOZa 3,- denně navíc k serpu je to myslím fajn nabídka.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOja mám HBO-čka,Cinemaxy zadarmo už dlhe roky a aj tak ho sledujem minimálne![]() |
jožko
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOuz jsem se lekl, ze do konce roku si nikde neprectu, ze jozko ma neco zadarmo![]() ![]() ![]() ![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@MartinPTéž jsem už 7 dní neviděl žádný jožkův komentář tak jsem si říkal jestli ještě žije![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 762 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOsom rád,ze som vám splnil vaše želanie![]() |
jožko
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOStačí slovo Fotbal,nebo PL,LL,a už to jede.No s tenisem se dnes Digisport nevyznamenal.Ještě že je O2tv.3 turnaje už od brzkého rána,vč.naší Kačky. |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 066 |
![]() |
|
@jenesješte že je O2![]() ![]() |
jožko
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOBude scifi horor vrazdici kobliha .......![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOJe to zcela jasné. Nic nového. To co bude jako silvestrovské překvapení tak příští neděli to bude premiéra.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOJá můžu i fotbal,digisporty v CZ Digi mám,ale tenis má přednost. Dnes jsem viděl Siniakovou,zítra by měli hrát 3-4 naše,nad ránem si pustím Inter s Laziem.Víc fotbalů opravdu nemusím,vybírám si.I ATP mám na Digi CZ,ale dávám přednost děvčatům než chlapům. |
jenes
![]() |
|
PrekvapenieAž po uši XXV (397)![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBONoho kristova, jen žádný sport,uteklo mi 5ze6 tiketů na tipsportu po 1 výsledku,ještě že tím 6tým se mi to vrátilo,ale už to vypadalo na odvoz do hornické nemocnice,prý sportem ke zdraví-do márnice,Stražce jsem už viděl,oba,ale pro zasmání dobrý!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOPiráti z Karibiku: Salazarova pomsta typuji já a je to pěkná (nevhodné slovo)![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBOKto by to prekvapenie nestihol, v roku 2018 este na kanaloch HBO bude mat tuto moznost najmenej 250 krat.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: Novoročné prekvapenie na HBO@Jožko:Tak jsem zhlédl i WBA-ARS. 70 minut nuda,vzrušující závěr. Dost zbytečné zabít 95-100 minut kvůli tak 12-15,nezdá se Ti?Jinak vše dobré do N.roku. |
jenes
![]() |
|
@jenesniesom veštec aby som vedel odhadnut aky bude priebeh zapasu..ja som pozeral cely zapas a bol som spokojny..ty si pozeraj ten tenis,tam je veru vela vzrušenia..ja dám dnes zas prednost PL..máme až 3 zápasy..a uz mimochodom bude aj na digisport4 wta tenis,ale nebudem to aj tak pozerat..nebaví ma to..pozeram skor len ked su grandslamy |
jožko
![]() |
|
![]() |