Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Novoročné prekvapenie na HBO

Určite krátko po polnoci nebudem ja a asi ani Vy pozorne sledovať televíziu a vychutnávať si nejaký film, ale aj tak, aký máte tip na to, aké by mohlo byť filmové novoročné prekvapenie? Ak sa to už náhodou riešilo, tak sorry

LuboTS
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Novoročné prekvapenie na HBO

Nemám tušení,ale uvažuji o PVR,co když to bude později sledovatelné!*/Strážci2?/

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

@spyko

Na Voyo bude v premiere Oscarovy film Mládí. Spusti jej presne o pulnoci. Snad bude k videni celosvetove.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

na FB dali nápovedu obrazok,na ktorom je zobrazená Liška a Strom...tak bohvie aky to bude film,ale ano najčastejšie tam ludia píšu,že to bude: STRÁŽCI GALAXIE VOL.2

jožko
Registrace: 7/2016

Tak já vzal hlavně za příjemný překvapení si ho předplatit na 14 měsíců za 2 350,-- kč :))

BOBSEN
Registrace: 9/2010

Jsou to Strážci galaxie vol.2

William cz
Registrace: 10/2016

Za 3,- denně navíc k serpu je to myslím fajn nabídka.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

ja mám HBO-čka,Cinemaxy zadarmo už dlhe roky a aj tak ho sledujem minimálne :))) iba občas,ked je premiera niečoho dobrého...inak povedané mám HBO zapnute tak 1-2 krát do mesiaca

jožko

uz jsem se lekl, ze do konce roku si nikde neprectu, ze jozko ma neco zadarmo :laughing: ach ach, blahoslaveni budiz chudi duchem :laughing: hlavne ze nedavno tu jozko rozumoval, ze kdo nema na to, aby si zaplatil Eurosport, musi byt opravdu spatne na tom :) Ale k tematu- za me jasne Strazce Galaxie. Vsem preji stastny novy rok a jozkovi mnoho radosti a dlouhotrvajici bezplatny iptv prijem :)))

MartinP
Registrace: 8/2016

@MartinP

Též jsem už 7 dní neviděl žádný jožkův komentář tak jsem si říkal jestli ještě žije :))) Ale spadl mi kámen ze srdce :)))

William cz
Registrace: 10/2016

som rád,ze som vám splnil vaše želanie :)))

jožko

Stačí slovo Fotbal,nebo PL,LL,a už to jede.No s tenisem se dnes Digisport nevyznamenal.Ještě že je O2tv.3 turnaje už od brzkého rána,vč.naší Kačky.

jenes
Registrace: 1/2016

@jenes

ješte že je O2 :))) :))) tebe to už prepína z tej O2TV..aj keby bol dnes wta tenis na digisport4,5 tak mi vysvetli ako by si ho pozeral,ked tieto stanice ani nemáš?ano kvoli malickym wta turnajom,ktore aj tak zaujma 50 ludi sa ludia zblaznia...teraz som dopozeral zapas PL...city už neprekonaju rekord bayernu :/ dnes iba remizovali..zachvilku ide Arsenal..potom zajtra v utorok dalsie zapasy..ty si len kludne pozeraj ten tenis..

jožko

Bude scifi horor vrazdici kobliha ....... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Je to zcela jasné. Nic nového. To co bude jako silvestrovské překvapení tak příští neděli to bude premiéra.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Já můžu i fotbal,digisporty v CZ Digi mám,ale tenis má přednost. Dnes jsem viděl Siniakovou,zítra by měli hrát 3-4 naše,nad ránem si pustím Inter s Laziem.Víc fotbalů opravdu nemusím,vybírám si.I ATP mám na Digi CZ,ale dávám přednost děvčatům než chlapům.

jenes

Prekvapenie

Až po uši XXV (397) :laughing:

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Noho kristova, jen žádný sport,uteklo mi 5ze6 tiketů na tipsportu po 1 výsledku,ještě že tím 6tým se mi to vrátilo,ale už to vypadalo na odvoz do hornické nemocnice,prý sportem ke zdraví-do márnice,Stražce jsem už viděl,oba,ale pro zasmání dobrý! :))) :fuming:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta typuji já a je to pěkná (nevhodné slovo) Rv

Registrace: 4/2017

Kto by to prekvapenie nestihol, v roku 2018 este na kanaloch HBO bude mat tuto moznost najmenej 250 krat. :laughing:

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@Jožko:Tak jsem zhlédl i WBA-ARS. 70 minut nuda,vzrušující závěr. Dost zbytečné zabít 95-100 minut kvůli tak 12-15,nezdá se Ti?Jinak vše dobré do N.roku.

jenes

@jenes

niesom veštec aby som vedel odhadnut aky bude priebeh zapasu..ja som pozeral cely zapas a bol som spokojny..ty si pozeraj ten tenis,tam je veru vela vzrušenia..ja dám dnes zas prednost PL..máme až 3 zápasy..a uz mimochodom bude aj na digisport4 wta tenis,ale nebudem to aj tak pozerat..nebaví ma to..pozeram skor len ked su grandslamy

jožko

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra