Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Té,Vé,smyčka Barrandov

Tak silvestr je tady a na Barrandově vysílají Soudkyně Barbara jako ve všední den a mají vystaráno.Doufám že příští silvestr už nebudou vysílat že je zruší a hnus fialovej.Jinak všem přeji všechno nejlepší v novém roce.

předa103
Registrace: 2/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Té,Vé,smyčka Barrandov

To je od začátku vysílání TVB jejich systém. Silvestra si odvysílají 30.12. a 31. jedou normální program.

konas
Registrace: 12/2014

@předa103

A tobě někdo drží bouchačku u spánku a nutí tě se na to dívat? Nebo proč chceš, aby je zrušili? Oni neplní podmínky udělení licence?
Také by někdo mohl mít přání zrušit nick předa103, pro obsah jeho příspěvků.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Dovolte mi ukázat vám zítřejší novoroční program této skvělé televize: 13:40 Jak to dopadlo?! 14:55 Nebezpečné vztahy 16:00 Jak to dopadlo?! 17:20 Nebezpečné vztahy 18:30 "nečekaně" Naše zprávy a v 19:20 nic jiného než Nebezpečné vztahy. Skvělá práce Jardo R^ :laughing:

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

Program zadarmo, žádná licence, všechno vlastní tvorba. Pan majitel s Honzíkem to utáhnou sami. Je to srandovní skladba programu, ale třeba si to svého diváka najde. Číňani jsou fuč, šetřt se musí, a povinné sledování to není. :laughing:

konas

@William cz

A před večerním pořadem jsi zabrzdil, protože do tvého kritického příspěvku už se nehodí, že dávají film ve 20:15.
To jen tak na okraj, jak lze manipulovat. Nejsem divákem TV Barrandov.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Už i moje manželka přišla

na to,jaká kvalitní zábava tam frčí a dívá se raději na reality shoo,paterčata,asi než dospějí :(( :) :)

korkoran
Registrace: 10/2006

Díky za Barandov TV aspoň někdo dal před volbami prostor SPD!
;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

@joscer

Ano,dávají několikrát opakovaný béčkový film Záměna s J.Aniston v hlavní roli. Pardon ale opravdu nejsem TV program,který by ti vypsal program této odpadní stanice až do půlnoci. Chtěl jsem poukázat na jednotvárnost odpoledního a podvečerního vysílání ve sváteční den. A s tím manipulováním...doporučuji ti podívat se na nějaký pořad s názvem "Jaromíra Soukupa" a pak poznáš manipulaci na vlastní kůži.

William cz

Chlapi, já vás obdivuju, že na to koukáte déle než 5 minut.
Pořady pro amatérské cvokaře a politické kombinátory - to snad ne.

konas

Ať si každý vysílá co je libo. Divák si svůj pořad vždy najde, ať je to TV Barrandov, Nova, Prima, ČT, STV atd. atd.

@William cz
To vypadá, že tě někdo posadil před TV Barrandov, přivázal a vzal dálkový ovladač od TV. Bohužel už ale zapomněl vzít PC/tablet/telefon a tak jsi zde. Budeš muset svého věznitele požádat, aby ti to přepnul alespoň na Nova Gold. Tam zítra dávají ráno krásný sváteční pořad Soudkyně Maria a v poledne hned další dva díly (to kdyby tě Soudkyně Barbara na TV Barrandov přestala bavit), a nebo si před obědem můžeš zariskovat s panem Rosákem.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Na Barrandově se rád dokola podívám na Buda s Terrencem:-) i na Jana Zemana.Šmaryja Francin,raz sem tame zhlédnul šotek ,poměrně docela dobré komedie s varnou konvicí :laughing: .

hdpe
Registrace: 11/2007

@SirMax

Až na to že Gold je odpadní vedlejší kanál Novy,přičemž TV B je hlavní kanál této skupiny.

William cz

Problém je, že své tři programy zaplácávají stále tím samým. První svátek vánoční = filmy Buda s Terrencem na Kino Barrandov, druhý svátek = totéž, ale na Barrandov plus. Dnes Kino Barrandov = německé filmy o "nosáčích" a poté série "četníků". Hádejte, co bude na Nový rok na Barrandov plus Rv Moc dalších takových zoufalců na českém TV trhu už asi není.

PeVy
Registrace: 2/2006

Já tu kritiku chápu, také tuhle TV moc nemusím, ať totiž přepnu kdekoli tak všude buď reklama anebo Musil s tou jeho estrádou. Nehodnotím kvalitu ale jedno se Barrandovu musí nechat, jsou jediná TV skupina u nás která se aspoň pokusila na Silvestra natočit nějaký velký zábavný pořad. Ostatní TV skupiny se na to vyflákly úplně. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Barrandov

Zajímavé je to,že nejvíc nadávají ti co se na Barrandov nedívají(prý). :laughing:

jjery
Registrace: 12/2012

jjery

Máš pravdu, celá tato diskuze je k ničemu. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

William cz

No asi jsi nikdy neviděl pořad třeba Moravce to je teprve manipulace zavádění neucelené info a podobní jako ty jim to žerou i z navijákem.
Já jsem si třeba dnes vybral klasiku z mládí Dva nosáči tankují super.
Já bych zestátnil čt.Aby jim mohl někdo kontrolovat finance.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

@předa103

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu.

ja987
Registrace: 1/2016

Já se jenom divím, že tohle vlákno vůbec vzniklo. Zřejmě se autor totálně nudí tak vymýšlí blbosti.

VITEK2442
Registrace: 3/2017

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra