![]() |
|
Ultimo4k/Iptv sekanieDal som si do prijimača IPTV playlist, ale HD programy sekajú. Napríklad skúšal som to v PC a pohode to ide, tam ide bez sekania, ale v satelite nie. A ešte je zaujímavé, že urobil som nahrávku, keď som nahrával tak to sekalo stále, ale keď som nahrávku pozrel v PC nahrávka bola krásna bez sekania. Kde môže byť chyba ? Mám tam image Vti, prijímač Vu+Ultimo 4k. |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: Ultimo4k/Iptv sekaniemusíš byť konkrétnejší. čo sú to za iptv. teraz je obdobie domasedov a každý čučí , tak je to preťažené . ak zoberiem ako príklad hbo 3 hd tak tam sa to dá pozerať iba ráno . po obede sa to už seká. dôvod je znížený dátový tok , danej stanice , nie internetu.stiahnutie dát a následné prehratie je niečo iné. pri sťahovaní si pozri rýchlosť sťahovania . zo 4 mb , do minuty na pár kb .toto kolísanie je dôvod ,prečo to seká.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Ultimo4k/Iptv sekanieMáš na Ultimu i na PC LAN, nebo přes wifi ? |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Ultimo4k/Iptv sekanieUltimo mám normálne cez kábel zapojený mám to s ruského servera zaplatené, tak neviem v PC mi to neseká a keď to pustím na satelite to seká. A nahrávka, keď ju prehrám tiež neseká. |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
![]() |