![]() |
|
Flix Tv přijímačAhoj,prosím o radu. Mám přijímač s kartou od FlixTV a chtěl jsem vyzkoušet kartu do jiného přístroje ale když zadám kmitočty atd. pro příjem flix stanic tak se vyhledají ale do seznamu stanic rádia a jde jen zvuk. Neporadí někdo jak to zprovoznit aby to šlo jak má? Díky za jakou koli radu. |
vrba
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 80 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
Flix TvMusis myt prijmac s hevc265 |
STEAUA
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Flix Tv přijímačRada je : HEVC H.265![]() SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
Flix TvJsem laik ale to znamená že to ten přístroj nemá nebo neumí? Přístroj byl používanej na Skylink a fungovalo prý vše. |
vrba
![]() |
|
RE: Flix Tv přijímačKeby si napisal aky mas prijmac ale bude to azi v kodeku H265 ako pisu kolegovia |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
Flix Tv přijímačOmlouvám se je to AMIKO miniHD |
vrba
![]() |
|
RE: Flix Tv přijímačUrcite nema kodek H265 proto jse naladi jako ze to jsou radia |
STEAUA
![]() |
|
FlixMálokterý sat. receiver má hevc.Vim ,že flix jede na amiko neo twin.Pokud receiver nemá správné hevc,tak naladí programy do rádií a jde jen zvuk.Take vím,že se dá od Flix koupit jejich receiver flixbox II za 1500kc. |
fefi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Flix Tv přijímačTen príjímač ktorý ponúka FLIX je otras hoc je v HEVC,nechcem ani zadarmo |
sasuke
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
Flix Tv přijímačSouhlasím že ten přijímač od nich je děs a proto jsem to chtěl vyzkoušet v jiném ale asi tedy bez úspěchu když to neumí přijímat. |
vrba
![]() |
|
RE: Flix Tv přijímačamiko mini HD je h.264 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
FlixTak potom Ti nenį pomocí,poslouchej jen zvuk. |
fefi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
VrbaAntikSat ponuka Cryptobox,to síce tiež nie je výhra ale 100-krat lepší ako ten odpad z Flixu |
sasuke
![]() |
|
Flix Tv přijímačA pokud to ten přijímač neumí tak potom ale tedy některé programy v tomto formátu zvuku nevysílají když mi jdou? Např. ViasatHistory mi šel.Je to možné? |
vrba
![]() |
|
Tv přijímačOprava formát videa.![]() |
vrba
![]() |
|
RE: Flix Tv přijímačAno niektoré programy ktoré sú na iných zahraničných platmormách ostali v pôvodnom kodeku,nešli do HEVC u AntikSatu napr.EurošportyHD,CINEMAXI HD,Filmboxi....ktoré širi bulharská platforma.....ináč by museli aj oni vymeniť prímače za HEVC |
sasuke
![]() |
|
Flix Tv přijímačTen program ViasatHistory mi šel v češtině takže to je taky z jiné platformy? |
vrba
![]() |
|
@vrbaMožná ještě některé (nevím teď kde jsem viděl, možná sdílené s Antik) vysílají ještě v MPEG-4/H264, proto fungují. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
Tv přijímačDěkuju všem za rychlou odpověď. A když je přijímač od Flix špatná volba dá se pořídit něco lepšího za rozumný peníze pro příjem jejich balíčku kteý mám? Je možné změnou přijímač zlepšit kvalitu obrazu? Díky. |
vrba
![]() |
|
RE: Flix Tv přijímačnajskôr áno,AntikSat ho ale nemá v ponuke,však si to pohľadaj http://www.flysat.com/e16a.php |
sasuke
![]() |
|
@vrbaKup si Formuler F4 Turbo. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: Flix Tv přijímačpřidávám se k hodnocení přijímače od Flix TV, nepoužitelný, ztrácely se setříděné programy, často jsem musel znovu proladit jednotlivé frekvence. Už je uložen hluboko ve skříni, s programovou nabídkou jsem spokojen.... |
mib
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
@vrbanejlevnejsi asi bude Amiko 8155 ted novinka |
STEAUA
![]() |
|
RE: Flix Tv přijímačCryptobox 700HD - nie je to terno, ale dá sa, má 265 HEVC (pre Antik, ale Flix je detto). HEVC ale bolo určené skôr pre 4K, zobrazenie HD v HEVC nie je terno nikde. Mám Mutant 4K HD51, tam sa to dá upraviť tak, aby to vyzeralo slušne-inak mám Antik na Slovensku ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
Flix TV přijímačKoukal jsem na tento CryptoBox 700HD myslim že by mohl být. |
vrba
![]() |
|
RE: Flix Tv přijímačHD OK, SD na zváženie - vezmi to z ALZY alebo WEB-shopu, môžeš to vrátiť do 14 dní, ak by nevyhovoval - teda dúfam, že aj v Česku... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |