![]() |
|
mimo-misu Toyota kutilZdravim, prepacte mi tuto otazku - prosbu mimo satelitne kruhy, avsak som bezradny:neviete mi prosim poradit nejakeho kutila na Toyota/Lexus auta, prip. auta vseobecne, ktory ide aj do elektroniky? - vramci CeskoSlovenska.. ;) Uz asi 3 mesiace neviem zohnat “autickara”, na primontovanie nejakej elektroniky mimo mojich “uzivatelskych” moznosti. origos servisy vedia len predat veci za drahe peniaze ale mi nevedeli zodpovedne odpovedat ani ci auto ma vyhrevane sedadla alebo zrkadla ci nie (to bola moja testovacia otazka). Ak mate akykolvek tip, prosim o Sukromnu Zpravu mi napiste, budem vam povdacny! Vdaka, a berme to tak ze si chcem zapojit sat. prijimac v aute. ;) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
že by![]() ![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
RE: mimo-misu Toyota kutilsharing v aute je zakázaný.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
CB vysielackadajme tomu ze teoreticky ide o CB digitalnu vysielacku, ktora by samohla idealne vmontovat do prepazky, prip.pod nu, dlhsiu antenu pre vysielacku treba vyviest von vedla (okolo) anteny pre radio, ako to tam prichytit, ci obmotat?; k zariadeniu sa raz za cas treba pripojit notebookom takze z tej prepazky sa treba dostat k USB zdierke, alebo vyviest nejaky USB predlzovaci kabel... priklad podobneho zariadenia http://www.cb-vysielacky.sk/ssb-vysielacky/maas-dx-5000-ssb-programovaci-kabel?vmcchk=1 |
krikri
![]() |
|
@krikrinazdar, v PL ti to namontujú na každom rohu. Ale musíš ponáhľať, pretože už vymieňajú CB rádia, ktoré používali dlhé roky za app Jánošík. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@Dagyneide o model z prikladu, ale o software defined ... PL ma nenapadlo - ja mam k nim “dalej”, ale ok... |
krikri
![]() |
|
RE: mimo-misu Toyota kutilTak se koukni v Maďarsku, když do PL to máš daleko. Všechny země okolo snad mají lepší přístup k zákazníkovi. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
RE: mimo-misu Toyota kutilhlavne aby to automaticky poznalo modulaci :D když ty budeš povídat v modulaci am a on ti odpoví v ssb tak abyste se domluvily :D |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
![]() |