![]() |
|
VU solo karta freesatkarta ice skylink v uničtečce CCam 5 let vše OK,pán se rozhodl pro freesat,karta v uničtečce CCam vše OK vždy 10 dnů,po nových aktualizacích zápisů musí volat na freesat,pošlou zápisy a vše zase OK 10 dnů má někdo stejnou zkušenost??,nebo řešení??,modul jsem zkoušel neoton skylink a nechodí to ,možná jiný modul,nemám možnost půjčit a čekat 10 dnů,díky za info |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatto je ten tvuj slavný cccam co vozíš v aute ??dej tam oscam ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@JANOSIKto máš odskoušeno,nebo jen vaříš z vody?,oscam jsem zkoušel 2 verze,spíš mě jde o ten moment,když to jede 10 dnů OK,pak musí nechat poslat zápisy,jak je vidět projdou a za 10 dní zas nic |
pierrepetr
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatjo oscam jede reaktivuji u sebe karty stejný problém 10dni i u ab/krámu[reader] label = Freesat protocol = internal device = /dev/sci0 detect = cd mhz = 450 cardmhz = 2700 group = 1 audisabled = 1 |
JANOSIK
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatto audisable tam nedávej nebo = 0sorry |
JANOSIK
![]() |
|
@pierrepetrMám Xtrend 8000 a dělá mi freesat karta to samé i na oscam i na cccam,teď to mám v Eurocamu a zatím to drží. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatskus si tam este dopisatcaid = 0D97 Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatja mam Vu+ Zero, freesat karta bez problemov, oscam 9917[reader] label = ice_freesat protocol = internal device = /dev/sci0 caid = 0D97 detect = cd mhz = 450 group = 1 emmcache = 1,3,2 cccreshare = 0 |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatblbost univerzalvidí to skylink i freeat caid neni nutný - pouze s toho pak udelá filtr,k čemu ? ![]() |
JANOSIK
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatnech si zriadi ku karte Freesat účet na webe a môže si refresh robiť sám ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
přáteléděkuji,ale nikdo mě nevysvětlil proč to od freesatu prochází až po telefonování,po registraci na webu u nich to neprochází,samovolně taky ne,divnýjjery,jak dlouho to drží??,pán si rád zaplatí modul,pokud to bude OK |
pierrepetr
![]() |
|
@Dzordzoteď to píšu nefunguje to,musí se volat,asi maj smlouvu s telekomunikacemi |
pierrepetr
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatnetreba refresh, treba to len v tomto prípade poriadne nastaviť |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@Steinerznám dost chytrých lidí a všichni skončili u modulu,asi nejsou dost chytří |
pierrepetr
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatno asi nejsou dost chytří![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
pierrekopeš za skylink ?![]() v oscamu neni z ice freesat žádny problém pokud to nedovedeš nastavit dej mu tam doscam 0.25 |
JANOSIK
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatVidim ze je zbytocne nieco radit.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@JANOSIKnekopu za nikoho,dělám vše,jsem nezávislý,nikdo mě nedokáže vysvětlit,proč zápisy procházejí normálně pouze přes telefonní urgenci |
pierrepetr
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatten doscam je relativně spolehlivý.. zasekne se mi pouze u Filmboxů. Existuje už nějaká novější verze, než 0,24b?Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatV okamžiku, kdy karta nejede a je potřeba telefonovat, zkuste kartu vyndat z přístroje a znovu ji zastrčit zpátky. Pokud takovýto reset karty pomůže bez telefonování, tak na kartu prochází pouze EMM instrukce Global a Shared, ale neprochází EMM Unique.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatNo neviem, ale už dlho nepoužívam cccam, isto viem, zaujímavé že UPC Direct kartu už dávnejšie neaktualizuje. Treba doscam používať a je pokoj.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
kartu freesatjsem jel více jak rok v F1, OpenATV 5.3 a oscam , nikdy se nic neseklo. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@peterskTu jeden odbornik na vsetko sem placne prvy config co najde na nete aj s audisabled a druhy nevie pochopit, ze bez nastavenia mu to akosi poriadne nepojde.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: VU solo karta freesatposliš panáku skopnul sem to od sebez oscam.server a to audisabled tam mám kvuli,to já už vím čemu ![]() |
JANOSIK
![]() |
|
@WarderVeď jasne, vidno, že aký odborník![]() ![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@WarderInáč sa mi páči, ak niekto hodí sem konfig so zbytočnými príkazmi a tvári sa, že to ovláda![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |