Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ UNO 4K SE Ultra HD

Zravím,prosím rád bych znal váš názor na toto.vlastním satelitní receiver Technisat Digit ISIO STC+ 4K,dost mě začal zlobit,a taj jsem se rozhodl že bych si koupil nový,jde o receiver VU+UNO 4K SE,ale jde o linuxový a s tím já nemám absolutně žádnou zkušenost,a docela se bojím do toho jít.poradí prosím někdo zda bych udělal dobře,a nebo by někdo věděl zda by mě někdo ,a nebo někde tento receiver dal dohromady,nebo doporučil třeba i nějakou satelitní prodejnu,která by mě přístroj sestavila a zprovoznila,doufám že jsem to napsal dobře,aby se dalo pochopit o co mě jde,moc děkuju za radu,a eventuálně za pomoc,přeji hezký večer.Luboš

bonicek
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ UNO 4K SE Ultra HD

Pokud o tom nemáš ani trochu páru, tak nedoporučuji. Nech si to radši nastavit u ellana, popř. elektro pluton.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

No právě že o tom fakt nemám ani páru,prosím tě,napsal by jsi mě nějaké kontakty nebo odkazy kde by mě to nastavily,moc dík.

bonicek

že mu to niekto raz nastaví nie je všetko ten box sa vyvíja a treba tam raz za čas niečo upraviť aktualizovať atď

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@bonicek

Úplnému laikovi sa daný prijímač neodporúča... Jedine ak si ho budeš aspoň aktualizovať sám (podobne ako na PC).
Treba, ale mať snahu sa to potom učiť sám, myslím si, že by si určite na to prišiel keďže som bol podobný prípad. Všetko sa dá len treba chcieť.
Napíš mi SS.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

no nevím nevím
já myslím že ty sám dovedeš tak max vymenu batery for vibrátor
:laughing:

JANOSIK
Registrace: 1/2008

@bonicek

bonicek to zvládne aj bez chytráka 123.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

bonicek

ja by som na tvojom mieste začal od prijímača ktorý máš.
Čo to je "dost mě začal zlobit"?
Môžeme vyriešiť či začal zlobiť prijímač alebo je chyba medzi fotelkou a DO a proste nedokážeš nastaviť ani prijímač ktorý má spolu 10 možností nastavení (ak človek vie čo je LNB, dual decrypt, late descrambling a pod) a je funkčný za 10 minút.
U tvojho jestvujúceho prijímača máš DVB-T2/C/S2 s možnosťou nahrávania na jednu kartu v CI-slote a pozerania niečoho iného.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@bonicek

Tie komentáre jedincov JANOSIK a oneeeee si nevšímaj...
Ako som napísal ak chceš ozvi sa do SS.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

kostik123

ešte to nieje v predaji a už vieš čo máš robiť. po fórach žobreš , zbieraš informácie , autorské práva ignoruješ . myslím na ten plugin , ty vieš aký , a tu , na parabole robíš učiteľa.

oneeeee

a to sem zvedav jakou verzi phytonu mu tam doporučí
aby se tazatel nesetkal z problémy pri instalací pluginu
honem googluj učiteli :laughing:

JANOSIK

@oneeeee

VUčka 4K sú na jedno kopyto čo sa týka nastavení a neviem aké žebranie, tebe asi hrabe už ty chudák :)))
To, že slušne napíšem o nejakú pikonu a ked niečo neviem tak mi vysvetli čo je na tom divné ked napíšem niekde na fórum o radu.
Ano píšem o radu na nemecké fŕum vuplussupport.com o mirrorglas 3D pikony stefanovibennovi.
Každý normálny človek keď niečo nevie tak poprosí o radu ako bonicek tak prečo by som mu neporadil a nechápem tvoju reakciu...
Čo do toho motáš iné veci.
Vieš ty niečo iné ako iba stále donekonečna vyťahovať to samé na moju adresu.
Nikto mi nič nenastavuje sám, všetko si konfigurujem ja, lebo som sa to naučil a ked niečo neviem tak proste niekam napíšem, ale to je podla teba asi nenormálne...
Ved predsa na to sú fóra aby jeden druhému pomohol ked to niekto vie a druhý nie, rozumieš tomu???

kostik123

fóra sú na to aby sme si mohli poradiť. to že odkazuješ na ss mi pripadá , že mu chceš vykradnúť box. vlada foga na teba .

oneeeee

@bonicek

kazda seriozna SAT fyrma ty doda pristroj uz nakonfigurovany podla tvojej potreby a casom sa to naucis aj sam a tu miestnych tarajov si nevsimaj. ;)

Nosce te ipsum.

Warder

@oneeeee

Clapče ty niesi asi úplne OK, vôbec nerozumiem o čo Ti ide a prečo neustále provokuješ. Neraguj na mňa, ja si Ťa nevšímam tak prečo stále rýpeš.
VU prijímačom sa rozumiem i ked nie všetkému, niesom vševed, sú iní borci, ja som laik vo vela veciach, ale všetko podstatné si dokážem nastaviť sám a niesom na nikom závislí, ked niečo neviem tak sa proste spýtam, napíšem, ved od toho to hádam je pre boha. Ked túto podstatnú vec nechápeš tak potom aj to dieťa by to pochopilo a ked nie tak si myslím, že ti ide o jednu vec a to provokovať a neustále reagovať na moju osobu, očividne som ti tŕnom v oku. Tak si poslúž, ale nemaj strach ty mi žli netrháš a ani nebudeš.

kostik123

kosťáku neovládáš ani základní pojmy
když projedu tot.command pikonu nevidím / picon ano ;P

Warder -- fyrma ty doda ? co to je ?
:laughing:

JANOSIK

@JANOSIK

Počul som o tebe veľa, nou comment...

kostik123

@JANOSIK

uz mas toho chlapa ? :laughing:

Nosce te ipsum.

Warder

to není ten JANOSIK z Terchovej ?

to kostik123: Úplnému laikovi sa daný prijímač neodporúča
a co mu odporučaš ? nedívat se na telku ?
Vy tady pořád strašíte obyčajné lidi , ale doba se posunula
A je jedno jestli je to Dreambox , Vu + nebo mínus , Octagon nebo FORMULER v postatě je to všecno na jedno brdo

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

Já jsem si koupil Vu+ Solo 4K a věděl jsem o něm velké hov.. Prostě se mi líbil tak jsem si ho koupil. Tak jak mi ho prodejce nastavil tak je. Hlavně lcd displej nemá chybu. :lookaround: No a pokud se chce v tom člověk rypat, zrobi si zalohu a je bez starostí. R^ .

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

@satmana

Presne, je to nejak tak ako píšeš...
Nevedel som vôbec nič, ale časom ak má človek záujem tak postupne príde ak ok na to. Je pravda, že každé image má iné nastavenie, konfiguráciu a pod. Osobne by som do toho šiel. Ako som napísal naučiť sa to dá.Ak niečomu nebude rozumieť tak napíše o radu niekde na fóra a určite niekto poradí.

kostik123

Děkuju za různé rady,ale asi do toho pujdu,ještě bych prosím znal názor někoho kdo tomu opravdu rozumí,mám si počkat po vánocích kdy bude v prodeji nový VU+UNO 4K-SE ,a nebo si koupit starší VU+SOLO 4K,poradí někdo ,jaký v tom muže býr rozdíl,a co by pro mne jaku laika na linux bylo lepší,moc dík.

bonicek

No, solo je starší, má věčší display a hlavně volný slot na další tuner, takže můžeš přidat třeba pozemní digitál. Uno má menší display, je novější, bez možnosti "rozšíření" o další tuner. Lepší cena, nižší a pro Tebe určitě bude postačovat, můžeš objednat z Německa /HM-sat shop/ a v pátek ho budeš mít doma, mám s nima dobrou zkušenost. Ted už se jenom rozhodnout. Pokud chceš jen satelit, to uno SE bude velmi dobrá volba...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

@tukan

Moc děkuju za odpověd,prosím tě ještě jednou,docela mě láka VU+SOLO 4K,S TÍM DRUHÝM TUNEREM,DO BUDOUCNA NA POZEMNÍ VYSÍLÁNÍ,ALE FAKT NEVÍM,CO TY BY JSI SI VYBRAL.A JEŠTĚ DALŠÍ VĚC,NEVÍM O LINUXU NIC,MÁM KONTAKT NA PLUTON ELEKTRO,KDE BY MĚ HO SESTAVILY,TAK FAKT NEVÍM

bonicek

@bonicek

Tiež odporúčam Pluton elektro, výborný obchod. Počkaj pi novom roku. Chlapík Ti ho nakonfiguruje podľa tvojich predstáv CSFD, Archívy, pikony a rôzne iné veci. Prakticky budeš mať všetko hotové keď Ti príde domov a ceny má super. Akurát si musíš zvoliť aké image a to ostatné sa určite časom naučíš keď sa z prijímačom zoznámiš. Osobne používam image VTI 13.0.1.Vela šťastia aby si to zvládol.

kostik123

jestli se chceš něco naučit kup si linux,jestli ti dělá problém Win tak si kup přijímač podle toho co chceš přijímat

dnurg
Registrace: 12/2016
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra