![]() |
|
Nefunkční HbbTV na Nova SkylinkTaké někomu nejde na programech Nova Skylink HbbTV. Mám vu+ solo2. |
mido222
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Nefunkční HbbTV na Nova SkylinkNaladil, HbbTV Nova funguje, vymazal. TV Sat tuner, ICE + Irdeto Smit. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Nefunkční HbbTV na Nova SkylinkTak u me na TV Samsung staršího data 2013 ES7000 s posledním sw 2022 to také nejde korektne. Když udelam rychlejsi pohyb sipkama nebo potvrdim prehravani a pak vypnu a prejdu na něco jiného spustim a ukoncim, tak se to nekdy sekne a po uplnem odchodu zacne ikonka HBBTV Hova blikat a zustava na obrazovce a po prepnuti na CT to pak blika i na CT programach a musim TV vypnout a zapnout. Když jsem jenom na CT tak je to ok. Stejnetak na O2 Free. Prestal jsen to pouzivat, stejne to opakujou. TV aplikace Smart jsem uvedl do předchozího seznamu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Nefunkční HbbTV na Nova Skylinku vu solo2 to ide. žiadny problém. blackhole je super.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Nefunkční HbbTV na Nova SkylinkPo spuštění hbbtv na panas.50st60 černá obrazovka/upc kabel/,na pozemce jsem nezkoušel,zkusím i DM525 t/c,zbytek jede bez problémů,včetně poláků!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
![]() |