![]() |
|
vu uno 4k se na vu+ zero 4k cez iptvČaute, je možné streamovať iba flixkartu bez flixCAM s programom lepšia tv z vu+ uno 4k se na 2 prijimače vu+ zero 4k cez remote channel stream converter inak nazývané aj iptv? |
kombajn59
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
RE: vu uno 4k se na vu+ zero 4k cez iptvKolikrát se na to budeš ptát? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: vu uno 4k se na vu+ zero 4k cez iptv@kombajn59: Isto to nepojde streamovat. Karta je sirsia ako konektor RJ45 a preto sa stream karty nezmesti do kabla a neprelezie z vu+ uno 4k se do vu+ zero 4k. Staci take vysvetlenie? |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
RE: vu uno 4k se na vu+ zero 4k cez iptvTak Ty z toho streamovania sa už zblázniš. Už Ti to tu bolo popísané milionkrát, ako to funguje. Mne sa nepodarilo z jedného FBC tuneru nastreamovať na 2 boxy len na jeden - plnohodnotne samozrejme. To isté TP nastreamuješ aj do 10.![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
VU UNO 4K SEAhoj,ví někdo už jestli všechny VU UNO 4K SE s FBC tunerem jsou uz na normu budouci tzn S2X nebo jen S2 a musí se vysloveně s tím novějším tunerem S2X objednat ?? Čekal jsem na tento tuner skoro půl roku než k mání konečně je...do Olympiady už moc času neni ![]() ![]() |
Tower
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
Vše o zvuku 2018VU+ Solo 4K-nazdar jde mi o zvuk dts atd obraz není vše jde instalovat dts- Přijímač zatím nezvládá přehrát DTS audio stopu. pravda nebo né nebo stáhnu z internetu pluginy .Dreambox DM920--Přijímač s originálním firmwarem nemá nainstalovánu podporu přehrávání DTS audia z licenčních důvodů. Stačí ručně nainstalovat příslušné dva pluginy dostupné na internetu a audio DTS je plně funkční.rozhoduji se mezi přijímači...Přístroje rozděli hudební i filmové fandy na dva nesmiřitelné tábory... audiofil? Děkuji.. |
Gripen
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: vu uno 4k se na vu+ zero 4k cez iptvTower-zatím se u nás s tímto tuner S2X nedodávají, s výjimkou VU+Zero4KSE,ale bude možné je dodatečně instalovat i do VU UNO4K... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
![]() |