![]() |
|
Prihlásene do magio goProsím Vás,funguje magio go,asi po týždni som sa chcel prihlásiť a vypísalo mi že nesprávne meno,alebo heslo.dík. |
jožo
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Prihlásene do magio goáno funguje..teraz som bol vyskušať |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 278 |
![]() |
|
@jožkodakujem za odpoved,neviem čo sa porobilo |
jožo
![]() |
|
@jožonapíš telekomu..musia sa nato pozriet aby ti to spojazdnili...tiež sa mi to stalo zničoho nič v minulosti..že mi napislo,nespravne udaje...ale neriesil som to,lebo mám aj dalsie učty a nanich ma prihlasilo,ale asi po mesiaci som sa vyskušal prihlasit aj naten učet,kde mi vtedy napisalo,že nespravne udaje a už mi to zas ide..proste im tam asi niečo blbne |
jožko
![]() |
|
@jožkoOK,dakujem |
jožo
![]() |
|
RE: Prihlásene do magio goNečakaj a odinštaluj ho a znova nainštaluj. Mne to pomohlo. MagiGo sa potom rozbehlo. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Prihlásene do magio goAk si mal len od niekoho darovaný prístup,tak to mohol zmeniť.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
@NalimmMám ho od otca,ktorý má satelit,možem im to na telekome povedať,že to nie je v ramci jednej domácnosti,ked sa budu pytať? |
jožo
![]() |
|
@jožoáno mozes im to povedat..im to moze byt jedno,kto to pouziva..ja som tiez svoj ucet dal kamosovi,ktorí je 100 km odomna..ale ked im budes pisat,ze kde je problem,tak sa ta budu pytat asi na zmluvu a cislo ID,ktore najdes na zmluve..cize papier je dobre mat pri sebe.. |
jožko
![]() |
|
@jožkoV poriadku,dík |
jožo
![]() |
|
RE: Prihlásene do magio goAle veď magio go na to predsa je, aj píšu: použiteľné aj na internátoch atď.Ja som to dal synátorovi na privát a žiaden problém. |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
RE: Prihlásene do magio goJa mám MagigoGo od svokry, s ktorou, samozrejme, nebývam. A fičí už druhý rok. |
Karner
![]() |
|
RE: Prihlásene do magio goumňa je magiogo fakt jedna velká dobrá vec!! nechápem ludí,ktorych napriklad tužia po digisportoch a hladaju nejaku nelegalnu cestu ako ich prijmat,ked magiogo vlastne je len za 6 eur mesačne,ale ono to je až na 3 zariadenia!! čiže napriklad si zohnam kamarata a pojdem na polovicu a mám digisporty plus dalsich cca 50 programov za 3 eura mesacne..alebo si najst dvoch kamosov a platit len 2 eura mesacne!ved to je skoro jak zadarmo... a magiogo je aj na mobil,PC,TV čo napriklad digigo je len na mobil..dokonca som videl aj ludí,ktorí predavaju učty na magiogo...proste posles niekomu 20 eur a on ti dá pristup na svoje konto a mozes veselo pozerat digisporty kolko chceš.. |
jožko
![]() |
|
RE: Prihlásene do magio goKrabičky k tv teraz myslím majú za 29 EurVUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
@jožkoNeviem ako u teba, ale mne to dovolí až na 4 zariadenia a samozrejme prenájom licencie je na 24h a potom môžež zase zmeniť na iné zariadenie.Áno, to magiogo je super vec, ak dajú viac kanálov ešte do HD, bude to ešte lepšie ![]() uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
@limcekáno máš pravdu..sorry až na 4 zariadenia dokonca to už je...proste 6 eur mesacne a máš 50 programov medzi ktorymi más aj vsetky digisporty..a ked si najdes nejakeho kamoša s ktorym si to vezmete napriklad na polovicu..cize 3 eura mesacne..to más jak zadarmo..nechapem čo chcu ludia viac?a áno viac HD by urcite potesilo..aj maju byt,ale zevraj to bude chvilku trvat..postupne budu pridavat nove a nove programy v HD |
jožko
![]() |
|
RE: Prihlásene do magio goPoznám spôsob, ako môžu aj desiati pozerať na MagiGo. Ale tu ho nemôžem zverejniť, iba cez SZ. |
Karner
![]() |
|
![]() |