![]() |
|
TV LG 55UJ620V - skúsenostiAké máte skúsenosti s týmto TV prijímačom. Pomer -cena.VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: TV LG 55UJ620V - skúsenosti50Hz displej, a dál už mě to nezajímá. Svého zákazníka si to ale určitě najde. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
RE: TV LG 55UJ620V - skúsenostiNevíte jaký má panel Finlux-TV65FUA8061-UHD-T2-SAT-SMART-WIFI ?Viděl jsem jich už pár na živo a mají fakt pěkný obraz. |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
@lukinKoukni na Displayspecifications a budeš vědět hned.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@hoboMám pocit,že tam Finlux není. Muselo by se to hledat pod alternativou Vestel. |
konas
![]() |
|
@konasJe to možné.Já tyto a podobné TV nějak ignoruji a nic o nich nehledám.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: TV LG 55UJ620V - skúsenostiTak to fakt nevíš o co přicházíš..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@Tomik535No docela rád o to přijdu.![]() |
hobo
![]() |
|
@lukintady se kouknihttp://finlux.cz/65fua8061.htm Obraz FullPix HD 800Hz FMX 3D Comb Filter / 3D Digital Noise Reduction / 3D Motion Adaptive De-Interlacing DLC : Dynamic Luminance kontrol / BWS : Black & White Stretch ICC : Independent Color Control - optimalizace 7 barev HPSE : High Performance Scaling Engine / 3/2-2/2 Motion Pull Down Kompenzace pohybu, Digitální hřebenový filtr, Digitální omezení šumu Regulace ostrosti obrazu, jas, kontrast, barevnost |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
a můžete začítflusat....................neználci |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrTak tahle bomba by nám neměla uniknout! 800 Hz vyhnanejch práškama, Digital Noise Reduction - jak může bez toho někdo vůbec žít? Optimalizace 7 barev - kruci, že já ten Soňák kupoval.![]() |
konas
![]() |
|
@pierrepetrCo vlastně znamená hodnota 800HzFMX?Pomalu každý výrobce uvádí podobnou nesmyslnost jenom se liší názvem.![]() |
hobo
![]() |
|
@hobono finta výrobců na neználky,jedinný fakt je vlastní oči,pak není co řešit,vono věřit výrobcům,dnes jsem byl u kamaráda,koupil kino panasonic 1200W,hahaha,mejch pravejch změřenejch 100W hraje víc asi 5x a líp ,to jsou triky,jako rádio se samolepkou 120w,ty monočlánky by vytekly za 20 vteřin a 1000w v autě to je scifi vůbec |
pierrepetr
![]() |
|
@konas![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komoca
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
@komocato je hezké,ale tvůj názor tady nikde nevidím,napiš něco ku prospěchu diskuze |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrV tématu níže jsem toho napsal až moc a někteří nepochopili, že nic nikomu nevnucuji. Jestli chceš tak si to přečti. |
komoca
![]() |
|
@komocarád,dej odkaz na téma |
pierrepetr
![]() |
|
@komocauž to čtu,to sis naběh vypalování oled,no to bude nové info,ale sám netuším,jak se může vypalovat,ono i plazma se vypaluje,popravdě jsem viděl asi 300 plazem u zákazníků a pouze jedna opravdu byla vypálená,maj doma papouška a jeli na dovolenou,tak šla čt24 nonstop měsíc,aby měl společnost |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrZkušenosti s uvedenou LG nemám. Máš pravdu, že výrobci uvádějí spoustu nesmyslů, ale asi jim to vychází. Podle mě to odhalí tak 5% zákazníků. Jsme v Česku, kdo vysílá ve 100Hz, kdo ví co je to bit rate atd.Když sleduji přes satelit Poláky nebo Němce to je jiná tam kvalitní parametry TV využiji. Mám Sony, Finlux, Thomson. Měl jsem LG, Samsung a taky Tesla Color a další. |
komoca
![]() |
|
@pierrepetrFakt nekecám, proč bych to dělal. Na netu o tom najdeš články. |
komoca
![]() |
|
@komocajakej máš finlux?? |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNetvrdím, že to udělá každá. Ale zaráží mě, že v autorizované TV opravně Nova na Nádražní ulici v Ostravě neuznali reklamaci na OLED LG za 80 tis., že je to normální, stává se to a časem to zmizí. Nechápu jak to může zmizet. Klidně tam zavolej. Já tu TV kámošovi pomáhal vyložit z auta, nemá nouzi o prachy, ale druhá drahá TV pokažená během roku, to nasralo i jeho. |
komoca
![]() |
|
@pierrepetrFakt z hlavy nevím, ale není to žádná špička. Má ho žena v pokoji a ta už spí. To víš v našem věku už máme oddělené spaní ať si do toho nechrápem. |
komoca
![]() |
|
@komocaNo 100Hz nevysílá nikdo. Jedná se o dopočítávání snímků v rychlém pohybu - co zvládne panel, a co musí dopočítat procesor. Něco si o tom přečti, pro začátek třeba, co kupodivu, uveřejnil Datart. https://www.datart.cz/novinky/radce-obnovovaci_frekvence_televizoru_kdyz.html |
konas
![]() |
|
@konasA je to pravda nebo marketingový tah? Konec konců je mi to jedno, já jen vidím velký rozdíl v HD. Tak jak jsem psal výše. |
komoca
![]() |
|
@komocaJe to pravda pravdoucí. Obnovovací frekvence panelu, tzv. nativní je důležitý údaj který výrobci TV, světlá výjimka je SONY, pečlivě tají. V tom článku máš jasně vysvětleno, proč 100Hz panel je základ kvalitního obrazu ve sportovních přenosech. S příchodem rychlých procesorů se dopočítávání snímků zlepšilo, ale pořád můžeš narazit na problém sice plynulého, ale v rychlejším pohybu rozmazaného obrazu. Prostě co nedopočítám, to rozmáznu. Přisleplým lidem to nevadí, ale já kupuju jen to, o čem se dozvím pravdivé údaje. |
konas
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |