![]() |
|
FM-DAB int.RádioAhoj chci koupit int.rádio, poradíte z jakých zn.vybírat.potřebuji naladit hl.německé Bayern3 apod. |
joska49
Registrace: 12/2017 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
int.radioNo ja mam radio od Auna a je tam vse co chci--int.radio Dab+ pak Usb na prehravani a FM radio to ale mneposloucham. Radio jede od rana do vecera.Ja jsem moc spokojenej.J. |
janjan
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: FM-DAB int.RádioMoja absolútna spokojnosť s Hama IR 110. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
RE: FM-DAB int.RádioPokiaľ má obsahovať okrem internetového rádia aj DAB + aj FM, tak Hama DIR 3010, alebo DIR 3100. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
@joska49Jakou máš představu? Přenosné??? Komponent věže, či co? To jsi nenapsal! |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: FM-DAB int.RádioDlouhodobá spokojenost z rádiem z Lídlu. ® Internetové a DAB rádio SIRD 14 C3 https://goo.gl/iyMXKA |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
FM Dab radioDnes som otestoval komplet DIGITRADIO 360IRV DAB + som naladil len Rakuske stanice, Slovenske a Ceske ani tuk. Antena je na streche 8 poschododoveho cinziaku. V FM vsetko ok. CEZ Internet tiez vsetko ok. Kvalita na vsetkych je uspokojiva. Neviem aky vykon maju v DAB NASI ale Rakuske isli len na antenu teleskop zabudovana v radii. Pre info rozmer 350*125*215 mm. DOPORUCUJEM PRI ROZHODOVANI |
jozef99
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: FM-DAB int.RádioUž jsem chtěl několikrát koupit nějaký komponentní model DAB příjmače. Vybíral jsem WFT-3 Sangean, nebo Hama DIT 2000, resp 2010. Ale nakonec jsem pokaždé vycouval a usoudil, že Noxon stick s SW DAB player mi vyhovuje absolutně nejvíc. Mam teď pujcen tuner Yamaha T-D500 a ten je prijmovymi parametry v DAB skvostný. Bohužel nemá ale displej pro slideshow.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |