![]() |
|
Panasonic TX-65EX603E -fastscan skylink, seting ?Zdravím včera jsem byl nemile překvapen, když jsem u TV nenašel Fastscan, který mají TV od 7000kč. Objevil jsem ale, že jde nahrát seting do TV z usb, jenže na stránkách výrobce (Finlux, JVC to mají=satcodx) tento nikde není. Nevíte náhodou jestli satcodx by nepasovalo? popř.stáhnout z LG TV a dát do Panasonicu ?Ariva 200HD , Ariva 103
|
nori
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-65EX603E -fastscan skylink, s...Panasonic fastscan ignoruje, na český trh kašlou. Nepředpokládám, že by šel použít nějaký jiný setting od jiné značky TV, panák používá svůj specifický oper. systém... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: Panasonic TX-65EX603E -fastscan skylink, s...Díky za info, mám na mysli program ChanSort ( pán má právě LG 2015 nahoře) a sen je seting stáhnout a dát do panasonika, jenže panasonik je 65 palců a seknout ho setingem bych nechtěl- televizory LG (modely 2009 až 2015: CS, DM, LA, LB, LD, LE, LH, LK, LM, LN, LS, LT, LV, LW, LX, PH, PM, PN, PT, UB) - televizory Samsung (modely série B, C, D, E a F) - televizory Panasonic (modely využívající svl.db nebo svl.bin od roku 2011) - televizory Toshiba (modely využívající zip/chmgt.db) (stav březen 2015) ChanSort najde uplatnění zejména pro - zálohu settingu (programových pozic) satelitních, terestrických a kabelových TV/R stanic - seřazení programů podle svých požadavků - vymazání nežádaných satelitních, terestrických a kabelových TV/R stanic Ariva 200HD , Ariva 103
|
nori
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
![]() |