Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TV JOJ HD(Skylink)

Každé ráno mi seká táto stanica v SKYLINKU,ostatné idú v poriadku.Je chyba u mňa alebo má problem SKYLINK?Dik

sasuke
Registrace: 6/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV JOJ HD(Skylink)

na tuto otazku si primarne muzes zkusit odpovedet i sam nejdriv.... fungujou ti v dany okamzik ostatni programy na tom transponderu bez problemu? jakou ti stb ukazuje kvalitu signalu? mimo jine na zaklade svych vlastni odpovedi na tyhle otazky muzes usoudit, jestli je problem u tebe ci na strane poskytovatele. ;)

MartinP
Registrace: 8/2016

ano všetky idú dobré,len tá jojka každé ráno okolo 6.00 mi seká,sledujem to už dlhodobo

sasuke
Registrace: 6/2015

pak je pravdepodobne, ze to je chyba na strane poskytovatele. Kdyz si rano vzpomenu, zkusim se podivat a uvidime ;)

MartinP
Registrace: 8/2016

..a v létě ti to blblo o hodinu později, když byl letní čas nebo taky v šest?

rysavy3
Registrace: 7/2007

@sasuke

V prvom radewsi skontroluj silu signálu a od toho sa dajú odvodiť ďalšie veci... ako napr.mierne pohnutá elevácia atď atď... tých vecí kde je chyba môže byť viacero. Pekný deň.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

11876

pozri sem:
https://www.parabola.cz/forum/topic-93721/

mariank
Registrace: 1/2012

@sasuke

Kdybys přes den nebo v noci narazil opět na nějaké záseky na TP 11876, tak mi prosím sem https://www.parabola.cz/forum/topic-93721/ napiš přibližné (nebo i přesné časy), třeba najdu shodu s těmi záseky u mne. Dnes dopoledne tam nějaké byly.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra