Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Sekaní Country rádia Astra 23.5

Dnes se to nedá poslouchat, problém u mě ? Díky za reakce.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

country

U mě to jede naprosto v pohodě.

kulhos
Registrace: 10/2008

To;kulhos

U mě už taky ,tak nevím ale díky za info.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

RE: Sekaní Country rádia Astra 23.5

Tak poslouchej z rádia. :laughing:

dulin
Registrace: 1/2013

@Anubis

Budeš si to musieť skontrolovať, problém je asi len u teba... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

To:dulin

Jelikož bydlím v pohraniční, v údolí .je příjem Fm rozhlasu prakticky nemožný ,proto to řeším jiným způsobem ale samozřejmě díky za radu.

Anubis

Country z Astry

Tím, že i rozhlas (tedy i Country) přešel do DVB-S2 se o dost zvýšily nároky na sílu a kvalitu signálu. Při zhoršení počasí jsou výpadky patrné dřív, než u dřívějšího vysílání v DVB-S. Taky poslouchám ze satelitu a často slýchám rady "dobráků", radící poslech "z rádia"....

PeVy
Registrace: 2/2006

Country od jinud

A to tu ještě nebyly rady,že to jede bez problémů přes net.I ten pomalý. http://icecast4.play.cz:443/country128.mp3

jerzy

Net ?

Jo, a kvůli rádiu budu rychtovat internet na takových místech, jako na chatě apod.

PeVy

@PeVy

Absurdní.Ale štelovat parabolu třeba na chatě nevadí?To je podobná odpověď.Na chatě se má dělat úplně něco jinýho...

jerzy

@jerzy

Jo absurdní.Tak za prvé na chatě si budu dělat to, co já chci, za druhé tam parabolu už několik let mám (a příjem mých oblíbených rádií v DVB-S vždy byl a je zadarmo)a za třetí nehodlám za internet na chatě platit (právě proto,že je to na chatě).

PeVy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra