![]() |
|
FM-DAB-internet rádio z LidluVzal jsem na zkoušku DAB+/internet/FM rádio z LIDLu SilverCrest SIRD 14 C3 - na FM nepoužitelné, katastrofální citlivost, může někdo porovnat tento poslední (C3) s předchozími typy (C2, C1, B1) které by měly mít jiný čip... Je mi jasné, že FM je u těchto rádií jen do počtu ale přesto mě zajímá, jestli v tomto posledním typu není FM ošizeno víc než u starších variant. Tento C3 je na FM použitelný snad jedině na lok. silné stanice po dobastlení konektoru a připojení venkovní anteny... na prut to je naprostá katastrofa |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluJa se ti jen divym ze kupujes take zgarby to uz at me lezi ibu singl novej ve stole jen tak jako nic ve zlym ale kupovat to nebudu abych ti rek co tam je aneni....ja osobne dav zatim ne ale klasiku 2krat dvoutuner sony es920 a onkyo integra 4711 |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluSony Es920, ani Onkyo 4711 nejsou dvoutunerové přijímače!! Mají pouze dva vstupní konektory IEC pro antenu. Tuner mají každý jeden.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluJojo mas pravdu dva vstupy oprava.....diky Saxon |
Dexerwave
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluBylo mysleno kazdy tuner recivier dva vstupy bud h nebo v na antenach ci ve fazi anteny |
Dexerwave
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluJak to myslíš, ve fázi?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z Lidlumyslim si, ze lance, ako aj napisal - Vzal jsem na zkoušku - ho chcel iba testnut a je dobre, ze sem dal svoje poznatky, rozumny clovek najskor precita nejake recenzie nez kupi nejaky vyrobok![]() |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluRecenzií a poznatkov o SIRD 14 je na nete dostatok.Citlivosť FM tuneru je katastrofa u všetkých modelov..Mám minuloročný C2 , funguje dobre , až na to FM , ale to nevyužívam.. Hladal som rozdiel medzi C2 a C3 , údajne iba niečo ohladne streamovania s mobilným zariadením. FM nikto nerieši.. Za ty prachy v tejto triede nič lepšie nezoženieš.. Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 739 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluS fazovane anteny treba ve vertikalu 2krat petiprvek |
Dexerwave
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluJako recenze supr k nekoupi ale fm pasmo pokud chce poslouchat tak neco poradneho i s filtrama upravenyho a nebo hd1...ale toje jina palba |
Dexerwave
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluA poradne letadla na strechu.... |
Dexerwave
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z Lidlujá už se lekl, že je cheš slučovat a fázovat třes ty dva IEC vstupy...:)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@lanceMám SIRD 14 B1. Selektivita FM průměrná.Citlivost FM špatná. Dílkový ukazatel FM signálu má pět úrovní. Už při druhém dílku ,,nabíhá,, stereo a kolikrát rádio šumí i při pěti dílcích. Při čtyřech dílcích šumí vždy. Mono nejde vnutit. Takže použitelné jen pro Impuls, nebo extra silné svářečky. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluTohle si někdo kupuje pro FM (trošku drahá sranda) ? Mám to v ložnici jako DAB a hlavně NET rádio a spokojenost, přehrávání z NAS a USB také OK. Mám první model.VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E
|
lext
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluTak, ako napísal lext. Toto rádio je o internetových rádiách, poprípade možno / snáď o DAB. Lacný FM čip tu je len na to, aby to v technickom popise vyzeralo lepšie, vo výrobe to je 0.20€ navyše.FM príjem tu nezachráni žiadna yagina. Riešte pri ňom WIFI, reprodukciu, ovládanie, FW. Nie FM. VU+ Zero, Enigma2 OpenATV 6.2, parabola TS 80Al Media line, Motor DISEqC Illusion MOTSAT4
|
dusan333
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluMám SIRD 14 C2 rok, používám v kuchyni jen jako internetové rádio, spokojenost. Verze C3 má jiný (větší) dálkový ovladač. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluUvažoval bych o koupi kdyby to stálo do jednoho litru jen kvůli netradiu ale za tři litry to je moc |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluMám SIRD 14 C1 (2015) Black,k reciveru Denon na int.r + USB..zaktualizovalo se na všechno možný..Mám SIRD 14 B1 (2014) White,v kuchyni na int.r + USB..FM jsem snad ani u obou neslyšel, má Line out výstup navíc oproti Black+budík nahoře. U mě dobrý...( za 3 ) ...nezaktualizovalo se... http://cucerak.rajce.idnes.cz/SIRD_14/ |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
mirasat, P222, dusan![]() střeva budou asi u všech variant radia stejná |
lance
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluDíky všem za reakce. Neřeším to rádio samozřejmě kvůli FM, jen mě zarazila ta katastrofální citlivost na FM. Sám používám pro kvalitní zvuk 2 ant. Pioneer F-676 a na selektivní lovy pak autorádio z Hyundaie![]() Toho Lidla si asi nechám, sice mně párkrát zatuhnul při sběsilejším mačkání DO a nemám možnost porovnat citlivost na DAB+ s jiným přijímačem, ale předpokládám že to nebude žádný zázrak obdobně jako u FM, ale DAB z Ostravy a polských Katowic na venk. antenu jede. Kuchnu to a vyvedu LineOut a repro a bude to za ty prachy OK - hl. na internet. rádia. Má kromě WiFi i RJ45 což kvituju a k úplné spokojenosti chybí snad jen připojení přes modrý zub, to je škoda... ![]() |
lance
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluVedel by mi niekto poradiť dobre FM/DAB/Intrnet tuner bez konc. zosilovaca, ktoré by som pripojil optikou ku okyo zosilovacu?................................................................
|
Jozef191
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z Lidluahoj, koukám poslední dobou na tyhle dva kusy, ale díky malé programové nabídce DAB jsem se zatím neodhodlal ke koupi:Hama DIT2000 Sangean WFT-3D On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: FM-DAB-internet rádio z LidluBývam v oblasti, kde je príjem VKV problémový, a internet z UPC nespoľahlivý. Na počudovanie príjem DAB na SIRD 14 je dobrý a stabilný. Za rok čo ho mám som nezaznamenal ani jeden výpadok. Mám ho v spální a počúvam každé ráno cca 1,5 hodiny spravodajstvo. Plná spokojnosť pre žiadaný účel. |
huvo1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
M-DAB-internet rádio z LidluToto rádijko z LIDLu je milé ako doplnok do kuchyne, garáže, dielne, spálne, na terasu. Jediná ale veľmi dôležitá výhoda je, že počúvate čo chcete z celého sveta. Domáce HiFi si zaslúži iné riešenie.Apropo, nezabúda sa trošku aj na satelitné rádia? Veď sme na parabola.cz. VU+ Zero, Enigma2 OpenATV 6.2, parabola TS 80Al Media line, Motor DISEqC Illusion MOTSAT4
|
dusan333
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
@SaxonSangeana mám, bydlím pár kilometrů od Milešovky, tak docela zábava, ale ještě větší jsou internetová radia z celého světa. |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
@dusan333Si predstav, že niektorí nezabúdame...![]() ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |