![]() |
|
karta next a uni čtečkadotedka jsem měl v uni čtečce HD BOX kartu ICE . Nyní jsem tam dal kartu NEXT kterou jsem dnes donesl s pošty.Musím do uni čtečky dát čisté irdeto ? Něják mě nejede a nevím zda je to tím že uplynulo sedm dní od objednání a ještě není připsaná platba a tudíš nic nejede nebo tím irdeto. Abych zbytečně nelaboroval.Zápis jsem si poslal ale nic platno. Dík HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 408 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaPokud je to karta M7, tak v té UNI čtečce bude fungovat pouze jako zádrž proti prachu. A to bez ohledu na nějakou platbu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaNová karta Next je M7 s vyšším zabezpečením a nepůjde tak v UNI![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkahmm tak to jsem po.. Takže koupit modulHDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaNech v Hd boxu původní kartu, která tam zatím funguje.Novou holt musíš dát do Modulu Irdeto Skylink ready nebo sat přístroje s certifikací. Máš dvě karty, tak bys měl mít i dva přístroje. Co je tím druhým zařízením? Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkano ten mám na chate .takže ted nemohu vyzkoušet a je to jejich ready humax.Já měl dvě karty ICE .Ale už se mě nechtělo platit dvakrát.HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkano tak M7 dej do ready a ICE do UNI h.d.box |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaasi jo. Dík všem,HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaRozhodně dej ICE-mateřskou do HD boxu a M7-Next do Humaxu a dej vědět, jak jsi dopadl. Humaxe jsem nyní na servisu neměl, abych vyzkoušel jeho funkčnost s M7-layer 2. Jsou kombinace, kde to opravdu již nefunguje![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaTotálna podpásovka/ojeb od Skylinku, už nemám slov.Myslím tým to že sa jedná o konkrétneho registrovaného/platiaceho zákazníka, a neunúva sa ho ani kontaktovať ohľadom toho ako chce vlastne použiť a či mu to vlastne pôjde. Ale to keď končí predplatné vyvolávať môžu. No hnus Velebnosti. ![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@Steinerjaký ojeb??,snad si před objednáním mohl zavolat k nim,jestli mu to půjde v jeho šrotu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkato znamena ze vsechny nove NEXT a vsechny ozivene karty uz budou M7 tak si to pamatujte at zase nekdo nenalitne na vidle |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkav podpisu má hodne šrotu ale misto toho aby si Ice nazdílelv rámci 1 domácnosti , si objedná radši next M7 ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@pierrepetrMy všichni víme, že od Skylinku už jinou kartu než Irdeto M7, nebo Viaccess Orca v modulu, už nikdy nikdo neuvidí. Znám ale spoustu internetových shopů, kde přímo varují, že M7 karta v dotyčném výrobku bude chodit jenom s modulem. Skylink by se od nich měl poučit, a tuhle osvětu více šířit, pro své zákazníky, v případě NEXT karet obzvlášť. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečka@pierrepetr, uvažuj logicky, mám jednu kartu Skylink ktorá mi ide bez problémov, objednávam druhú. Já mam tušiť že Skylink už robí ojeby a mám volať či nerobí ojeby, či mi tá druhá tiež pôjde ?Sa nad tým zamysli. |
Steiner
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaTak zavolat sice mohl, ale to bych taky asi neudělal. Spíše bych se zeptal někoho, kdo tomu rozumí, popř. si to sám vyhledal na webu Skylinku. Jsem přesvědčen, že už tam je tato skutečnost uvedena dlouho. Takže narozdíl od současné podlé probíhající "transformace" karet, kdy nevím, zda mi pojede i zítra, z tohoto Skylink vinit nelze.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkasteinere,steinereice byla určená puvodne jako karta vymnena ,ne karta next distribuce dávno ukončena ,zatím je u mne v oscamu brzo poletí do popelnice ![]() |
JANOSIK
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečka@Tomik535, Ale ja to beriem z pohľadu mormálneho neinternetového, nafacebookovéko človeka.Skrátka normálneho človeka. ![]() |
Steiner
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaJANOSIK ním evidentne nie je, ani v iných smeroch.![]() |
Steiner
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečka@JANOSIK, nie do popelnice, keď si až taký somár že ju nedokážeš využiť tak ju radšej pošli mne.![]() |
Steiner
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaNormální člověk objednává nextku na webu nebo ne? A jestli nerozumí větě o tom, jaký typ karty to je, tak se "normálně" zeptá souseda. Když nebude vědět soused, zeptá se tam kde vědí, popř. i na té infolince. Směrodatné ale je, že to tam uvedeno je, narozdíl od.. Ale to už se opakuji..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@SteinerTady je trochu matoucí datum registrace tazatele, podle toho by se určitá znalost věci dala předpokládat, ale jak vidno "směroplatné" to není. Prostou objednávku Next karty lidi moc řešit nebudou, a bude zle. Alespoň tam by to chtělo víc informací pro objednavatele. |
konas
![]() |
|
steinerza 100 eury je tvoje![]() |
JANOSIK
![]() |
|
RE: karta next a uni čtečkaJeště doplním. Při objednávce bych tam dal varovnou větu: , "Jste si opravdu jist, že nová Next karta M7 bude ve vašem satboxu fungovat?"![]() |
konas
![]() |
|
Reaktivace zdarmanevím,jestli to tady proběhlo,reaktivace je nyní za 0Kč |
pierrepetr
![]() |
|
@konasnákup přes net,tak šup naz5 skylinku |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 106 | |
![]() |
|
![]() |