![]() |
|
ArchivCzSk, Sosáč - posouvání v časeOd zpoplatnění sosáče v pluginu Archiv-CzSk mně nejde posouvat video. Dá se tento problém vyřešit změnou verze Enigmy nebo samotného pluginu. Zaplaceno mám.Používám OpenATV 6.0, ve kterém je Gstreamer 1.11.2. Verze Sosáče je 1.2.8 Přijímač mám GI Xtreem LX Class S2 (hardwarově podobné VU Zero nebo Formuler F3) Pokud to někomu z vás jede, může mi prosím napsat na jaké verzi Enigmy nebo pluginu? Dík. |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 123 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: ArchivCzSk, Sosáč - posouvání v časeMám podobný problém, někdy funguje, někdy ne |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: ArchivCzSk, Sosáč - posouvání v časeV kodi to jde v pohodě ve formuli taky nejde posouvat |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
Nejdeslibuje se aktualizace v prosinci![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
@udrzbaDaj si tam OpenPli, alebo staršiu verziu OpenATV 5.3, tie najnovšie verzie to je des a hrúza čo s tým dorobili, toľko chýb v ATV som ešte nevidel, nič tam poriadne nefunguje, pri prehrávaní videí ukazuje aj chybné prepočítavanie sekúnd už prehratého videa,nefunguje tam voľba skinu (skin selector), v menu chýbajú ikony, problémy sú aj s fontami a mohol by som pokračovať. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@PeMaTo myslíš na plugin ArchívCZ/SK v OpenATV, že to nefungujú, alebo všeobecne v OpenATV?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: ArchivCzSk, Sosáč - posouvání v časePretacanie nejde. Takisto po stopke sa uz nerozbehne (to je pre mna vacsi problem). Snad dalsi update to vyriesi. U mna VUplus duo a VTI 9.1 |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
@udrzbaOpenAtv je uz verzia 6.1, podla mna celkom vydarena![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 599 |
![]() |
|
@kratosJe něco zásadního, co by jsi verzi 6.1 vytkl? Přemýšlím po dlouhé době o update z 5.3.Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD
|
Libor73
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: ArchivCzSk, Sosáč - posouvání v časeArchiv CZ-SK openpli-neprehraje film v HD,vu+ultimo4k. |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
ATV 6.1nevím kde vidíš chyby? Bezproblémový img, nejsem náročný, jen pár plugins, ale žádné crashe![]() mutant hd51 |
minestra
![]() |
|
@peterskMám na mysli Image OpenATV 6.1 úplný shit, toľko chýb v image som ešte nezažil. |
PeMa
![]() |
|
@PeMaNo neviem, ale čo popisuješ to v OpenATV 6.1 funguje všetko. Treba to len dobre nastaviť /ako v ostatných imagoch/.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: ArchivCzSk, Sosáč - posouvání v časeUpgreid sosac dnes a nejde posouvat pořád stejně turbo ani vu+zero |
frenk2
![]() |
|
@frenk2Vu Ultimo -VTi nema problema fičí vsetko v pohode.![]() |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
@PeMaProsím ty chyby?Já vím jen o nefunkčním pl. Mediainfo pro Mutant51 4k ![]() |
minestra
![]() |
|
@Libor73nemam co vytknut, ja som spokojny...Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 599 |
![]() |
|
frenk2nejde nefunguje a co ?prispel nekdo tvurci doplnku ? asi težko žebrota čeká až to zase updatne nekdo zdarma ve svém volném čase ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@JANOSIKV kodi v se ok takže zbojníků pohoda |
frenk2
![]() |
|
RE: ArchivCzSk, Sosáč - posouvání v časeSamotná 6.1 je veľkým paškvilom, trvalo im veľmi dlho, kým spravili aj 5.1 zvuk, tie chyby som popísal vyššie a doplním ešte nedajú sa vykonať zmeny v MyMetrixLite a má pomalšie reakcie pri FTP prenose dát cez DCC/RCC, takže toto image okamžite išlo z prijímača preč. |
PeMa
![]() |
|
@PeMaZmeny v MyMetrixLite sa dajú bez problémov robiť. Funguje to bez problémov. S DCC/RCC žiadny problém. Nebude problém u Teba?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Pema...pri prehrávaní videí ukazuje aj chybné prepočítavanie sekúnd už prehratého videa,nefunguje tam voľba skinu (skin selector), v menu chýbajú ikony, problémy sú aj s fontami...Mám instalaci ATV6.1 z 28.11.17 a nic z toho co píšeš nepozoruju: video,skin selector, fonty... Co máš za box? |
minestra
![]() |
|
@minestraXtrend-ET9200 |
PeMa
![]() |
|
@kratosok, díky za info, při dlouhých zimních večrech přejdu na 6.1Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD
|
Libor73
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
@PemaMožná máš pravdu, taky mám Xtrend a na něm mi vždy sedělo Openpli mnohem líp. Archivy Sosáč.. ale nepretáčejí mnohým a bude update. |
minestra
![]() |
|
@pemačím déle se v Argh.1 rozkoukávám, tím vic vidím, že máš pravdu. Celek je stabilní, fakt s nedodělky. Ještě že má mutant gi porci na 4 systémy![]() |
minestra
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |