Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Omylem smazana Prima zoom

Smazal jsem si omylem Primu zoom a když jsem dal proladit transporder 11958 V,tak mi ji to nenašlo. Bude nutné smazat všechny kanály z této frekvence a pak znovu naladit? Mám bohužel Sony se zabudovaným sat tunerem takže tento úkon mi zabere dvě hodiny.

acce
Registrace: 11/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Omylem smazana Prima zoom

11934 h 27500

vili1
Registrace: 6/2008

@acce

Musíš tu frekvenci odstranit z TV a znovu načíst.Kanály nemažeš,ty zmizí sami

korkoran
Registrace: 10/2006

@vili1

asi myslí na Thoru

korkoran

Ano, myslím Thor. Jenže bohužel to co je u satelitního přijímače sranda, to je u TV se zabudovaným tunerem hrůza. Frekvence jako taková smazat nejde, musim najít mezi tisíci kanalama těch 17 a jeden po druhým odstranit. Pokud se pletu, budu rád.

acce

aha tak sorry

vili1
Registrace: 6/2008

tak to je sony pekný krám.
U samšuntu ladenie funguje dobre. Len treba vedieť kde to hľadať, pretože je to nelogicky zastrčené v menu

Dagy2
Registrace: 11/2010

U Samsuntu staci najet na program který je také z toho TP jako Prima Zoom a manualni neboli rucni vyhledavani a v menu pod druzici se nam rovnou objevi TP na kterem je vybrany program ze seznamu v tv a pak staci prohledat TP a vymazany program je opet v seznamu na konci.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Vzpomínám si matně,že té 32 to bylo taky tak.
U mé LG jsem to vzdal a těžím s těch 36Watů,což mě těší a potom smart apky,když není nikdo nablízku,tedy hlavní koukatelka :laughing: :laughing: :laughing:

korkoran

@acce

Teď jsem si vzpoměl,že v těch 4500 a více kanálů někde bude-totiš si ji smazal jen s toho pracovního seznamu R^ R^

korkoran

to je ta výhodička

jedinný ovladač,ještě,že mám finlux s fastscanem,tam už dostali rozum

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@korkoran:Mám jich ,,jen 1070" a už jsem to dvakrát projel a nenašel jsem ji. Nemám žádný favoritni seznam. Asi to bude značka od značky. Bohužel nelze ani to,či mi radil Hyper. Sony to má asi tak. Každopádně díky za rady.

acce

@acce

Na 1. starším sharpu mám 10 000 pozic a všechno co jsem kdy načetl,přehrál ,přesunul je rozházené po růných pozicích v celém seznamu těch deseti tisících i třeba v rozpětí mezer několika set :zombie: :zombie: :zombie: Taky běží s externím satem a regulátorem napětí,nesnesl totiž špičky přepětí (i 265V od zas..ného čezu)Mám je už u všech Tv,myček,solinátoru a lednic po baráku (3 rodiny)

korkoran

Fastscan už mají snad všichni, nejen turecký Tesco-finlux. Aspoň že ten sat. tuner nemá nejhorší. FS u LG stále nechápou, Philips už ano, ale mazat stále neumí, Sony už i to, ale nejpřívětivější sat. tuner mají podle me Samsungy.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Tomik535

S tím Samsungem je to pravda, ale až asi tak dva roky. Předtím to byl taky horror... ;)

rs505
Registrace: 11/2009

Prozatím jsem to vzdal. Nechce se mi kvůli jedné stanici resetovat všechno nastavení. A najít v té změti všechny kanály z této frekvence je na Bohnice.Žádný filtry neexistují. Navíc výsledek je nejistý. Jediné spolehlivé řešení je reset, ale to abych si vzal den dovolený a rodinu poslal na výlet. Třeba freeSAT zařadí Zoom v HD a budu mít po starostech :)))

acce

Co takhle Sony Editor? Naladíš, vyexportuješ na flešku, v PC seřadíš a importuješ do TV.

konas
Registrace: 12/2014

@acce

Kdybys ho hledal - https://www.parabola.cz/forum/reply-854441/

konas

@Tomik535

samšunt naposledy půl hodiny ladění,třídění jsem radši naučil majitele,řehole,finlux komplet 2 minuty

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@konas

Díky moc,zkusím to.

acce

@pierrepetr

Se SONY Editorem v PC to je sranda.Sice je v němčině, ale s návodem na stránce lehce pochopitelný. Ještě jednou dík nicku Old Master. R^

konas

Peťulko s tebou se nejde rovnat, to jsem vzdal. Užívej si obrazu blikaček a finských vysavačů.

Tomik535

Finský název je anachronismus. Modernější by byl Turlux. :))

konas

Toz ale zas nekup to s touto bezkonkurenční kvalitou obrazu a bezkonkurenční rychlostí ladění s editací. Toz jsem se třeba dozvěděl že tento bezkonkurenční stroj umí volbu tuneru, družic, diseqc, manuálního scanu sítě M7, vymazání cca 110 pozic a následnou editací 130 kanálů na přání za 2 minuty. Tož nedoporučil bys ho všem?

Tomik535

Jo,kdyby to vyráběla Iskumetalli v Espoo. Měl jsem kdysi finskou černobílou Helkamu, a byla parádní. :))

konas

Tak jsem udělal nakonec reset. Sony editor nešel použít, TV je u roku 2011 a tuto funkci bohužel nepodporuje. Za dlouhých zimních večerů budu postupně řadit kanály :)) Díky všem.

acce
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra