![]() |
|
Omylem smazana Prima zoomSmazal jsem si omylem Primu zoom a když jsem dal proladit transporder 11958 V,tak mi ji to nenašlo. Bude nutné smazat všechny kanály z této frekvence a pak znovu naladit? Mám bohužel Sony se zabudovaným sat tunerem takže tento úkon mi zabere dvě hodiny. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoom11934 h 27500 |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 671 |
![]() |
|
@acceMusíš tu frekvenci odstranit z TV a znovu načíst.Kanály nemažeš,ty zmizí sami |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@vili1asi myslí na Thoru |
korkoran
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomAno, myslím Thor. Jenže bohužel to co je u satelitního přijímače sranda, to je u TV se zabudovaným tunerem hrůza. Frekvence jako taková smazat nejde, musim najít mezi tisíci kanalama těch 17 a jeden po druhým odstranit. Pokud se pletu, budu rád. |
acce
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomaha tak sorry |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 671 |
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomtak to je sony pekný krám.U samšuntu ladenie funguje dobre. Len treba vedieť kde to hľadať, pretože je to nelogicky zastrčené v menu |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomU Samsuntu staci najet na program který je také z toho TP jako Prima Zoom a manualni neboli rucni vyhledavani a v menu pod druzici se nam rovnou objevi TP na kterem je vybrany program ze seznamu v tv a pak staci prohledat TP a vymazany program je opet v seznamu na konci. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
@HYPERVzpomínám si matně,že té 32 to bylo taky tak.U mé LG jsem to vzdal a těžím s těch 36Watů,což mě těší a potom smart apky,když není nikdo nablízku,tedy hlavní koukatelka ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@acceTeď jsem si vzpoměl,že v těch 4500 a více kanálů někde bude-totiš si ji smazal jen s toho pracovního seznamu![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
to je ta výhodičkajedinný ovladač,ještě,že mám finlux s fastscanem,tam už dostali rozum |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoom@korkoran:Mám jich ,,jen 1070" a už jsem to dvakrát projel a nenašel jsem ji. Nemám žádný favoritni seznam. Asi to bude značka od značky. Bohužel nelze ani to,či mi radil Hyper. Sony to má asi tak. Každopádně díky za rady. |
acce
![]() |
|
@acceNa 1. starším sharpu mám 10 000 pozic a všechno co jsem kdy načetl,přehrál ,přesunul je rozházené po růných pozicích v celém seznamu těch deseti tisících i třeba v rozpětí mezer několika set![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomFastscan už mají snad všichni, nejen turecký Tesco-finlux. Aspoň že ten sat. tuner nemá nejhorší. FS u LG stále nechápou, Philips už ano, ale mazat stále neumí, Sony už i to, ale nejpřívětivější sat. tuner mají podle me Samsungy.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@Tomik535S tím Samsungem je to pravda, ale až asi tak dva roky. Předtím to byl taky horror...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomProzatím jsem to vzdal. Nechce se mi kvůli jedné stanici resetovat všechno nastavení. A najít v té změti všechny kanály z této frekvence je na Bohnice.Žádný filtry neexistují. Navíc výsledek je nejistý. Jediné spolehlivé řešení je reset, ale to abych si vzal den dovolený a rodinu poslal na výlet. Třeba freeSAT zařadí Zoom v HD a budu mít po starostech![]() |
acce
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomCo takhle Sony Editor? Naladíš, vyexportuješ na flešku, v PC seřadíš a importuješ do TV. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
@acceKdybys ho hledal - https://www.parabola.cz/forum/reply-854441/ |
konas
![]() |
|
@Tomik535samšunt naposledy půl hodiny ladění,třídění jsem radši naučil majitele,řehole,finlux komplet 2 minuty |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@konasDíky moc,zkusím to. |
acce
![]() |
|
@pierrepetrSe SONY Editorem v PC to je sranda.Sice je v němčině, ale s návodem na stránce lehce pochopitelný. Ještě jednou dík nicku Old Master.![]() |
konas
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomPeťulko s tebou se nejde rovnat, to jsem vzdal. Užívej si obrazu blikaček a finských vysavačů.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomFinský název je anachronismus. Modernější by byl Turlux.![]() |
konas
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomToz ale zas nekup to s touto bezkonkurenční kvalitou obrazu a bezkonkurenční rychlostí ladění s editací. Toz jsem se třeba dozvěděl že tento bezkonkurenční stroj umí volbu tuneru, družic, diseqc, manuálního scanu sítě M7, vymazání cca 110 pozic a následnou editací 130 kanálů na přání za 2 minuty. Tož nedoporučil bys ho všem?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomJo,kdyby to vyráběla Iskumetalli v Espoo. Měl jsem kdysi finskou černobílou Helkamu, a byla parádní.![]() |
konas
![]() |
|
RE: Omylem smazana Prima zoomTak jsem udělal nakonec reset. Sony editor nešel použít, TV je u roku 2011 a tuto funkci bohužel nepodporuje. Za dlouhých zimních večerů budu postupně řadit kanály![]() |
acce
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |