Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

Nedrží zoznam tv kanálov !!!

Zdar chcem sa opýtať v čom je problém.
Asi mesiac mám nový LED tv Smart zn.thomson.
Ale už 3 krát som ukladal poradie tv kanálov podľa seba.Klasicky zapnem tv stlacim napríklad č.3 a zrazu nič...vyzerá akoby neexistoval pritom deň predtým fungoval kanál č.3 alebo sa poradie rozhadže pri prepinani kanálov...bezradnosť pomôžte prosím

furioso
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nedrží zoznam tv kanálov !!!

Nemáte zapnutý Fastscan? Pokiaľ áno, tak ho vypnite.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

@furioso

vypnout aktualizace všeho

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Máti má tv Thomson. Používá c tuner pro kabelovku. Cca 2 krát do měsíce ztráta všech programů, a to veškeré funkce automatické kontroly a aktualizace programů na vypnuto. Jsem to vzdal a udělal jí manuál na nové naladění.

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Podobný problém v telesystém 6820twin,v noci to prohledává pásma a zaznamená sebeslabší mux,navíc se po této akci hryzne,takže ráno pomuže jen reset,chyba sw-nic jiného v tom nevidím,nedá se to ničím vypnout,pochopitelně to vše popřehazuje,LCN-vypnuto,takže aspoň favority drží,bohužel ne uplně vždy! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

RE: Nedrží zoznam tv kanálov

Moje televize LG cinema 3D model 32LW570S si taky podle sebe přerovnává pět programů už asi půl roku,zkusil jsem co kdo poradil nebo mne napadlo a nic,holt musím ručně srovnat.Kdyby ta blbá televize měla funkci mazání předvoleb,bylo by po problému,protože to dělají programy,které ani nejdou.

Rosici
Registrace: 9/2009

@Rosici

V podobném šuntu jsem seřadil vše do oblíbených a babka se naučila vždy šáhnout na oblíbené,při zapnutí Tv se jí objeví vždy a pořád ten magleis seznamu :bomb: :bomb:

korkoran
Registrace: 10/2006

furt dělám

reklamu,nerad,ale finlux super,kupujete krámy

pierrepetr

Samsung také ok. Nic se nerozhazuje po serazeni a ulozeni. Jedine kde se to muze trochu rozhazet je při manualnim doplneni nového programu v DVB-T tuneru, ale da se to zvladnout upravit zpet tech par programu.

HYPER
Registrace: 11/2010

Můžete si za to sami, kupujete krámy.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

No krám ten Thomson je, ale zase našel jsem tam funkci zapnout a vidět jen programy, které hrají a to je super

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

S LG TV se satelitním tunerem jsem se trápil asi před 2 roky u synovce. Samovolné opakované přehazování kanálů po ručním setřídění se mi nepodařilo odstranit. TV šel z domu a jinému slouží jako monitor k satelitnímu přijímači.

Standa3

souhlas s pierrepetrem. Finlux je super. Přihodím ještě JVC, které mě překvapilo.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

@meduzka

ještě to napiš tomíkovi535

pierrepetr

Tuto trapnou tureckou Tesco paznacku levných mazanic jsem za tuto bohužel jedinou dobrou vlastnost docela přijatelného ladění pochválil, ale to iq tykve nemůže pochopit.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Tomik535

nemůže a furt fluše

pierrepetr

Re:nedrží zoznam kanalov

Tak kluci diky za rady dnes som bol tv reklamovať vymenili za druhý zobral som Philips tak dúfam že bude lepší ako Thomson aj na predajni videli a aj zistili zlý firmware v tv od výrobcu a na školu jedna celá várka televízorov s týmto firmwarem 😂😂😂😂 takže komu blbne Thomson a má v záruke šup do obchodu radšej vymeniť!!!

furioso
Registrace: 1/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra