![]() |
|
Nedrží zoznam tv kanálov !!!Zdar chcem sa opýtať v čom je problém.Asi mesiac mám nový LED tv Smart zn.thomson. Ale už 3 krát som ukladal poradie tv kanálov podľa seba.Klasicky zapnem tv stlacim napríklad č.3 a zrazu nič...vyzerá akoby neexistoval pritom deň predtým fungoval kanál č.3 alebo sa poradie rozhadže pri prepinani kanálov...bezradnosť pomôžte prosím |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: Nedrží zoznam tv kanálov !!!Nemáte zapnutý Fastscan? Pokiaľ áno, tak ho vypnite.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
@furiosovypnout aktualizace všeho |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Nedrží zoznam tv kanálov !!!Máti má tv Thomson. Používá c tuner pro kabelovku. Cca 2 krát do měsíce ztráta všech programů, a to veškeré funkce automatické kontroly a aktualizace programů na vypnuto. Jsem to vzdal a udělal jí manuál na nové naladění.1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Nedrží zoznam tv kanálov !!!Podobný problém v telesystém 6820twin,v noci to prohledává pásma a zaznamená sebeslabší mux,navíc se po této akci hryzne,takže ráno pomuže jen reset,chyba sw-nic jiného v tom nevidím,nedá se to ničím vypnout,pochopitelně to vše popřehazuje,LCN-vypnuto,takže aspoň favority drží,bohužel ne uplně vždy!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Nedrží zoznam tv kanálovMoje televize LG cinema 3D model 32LW570S si taky podle sebe přerovnává pět programů už asi půl roku,zkusil jsem co kdo poradil nebo mne napadlo a nic,holt musím ručně srovnat.Kdyby ta blbá televize měla funkci mazání předvoleb,bylo by po problému,protože to dělají programy,které ani nejdou. |
Rosici
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
@RosiciV podobném šuntu jsem seřadil vše do oblíbených a babka se naučila vždy šáhnout na oblíbené,při zapnutí Tv se jí objeví vždy a pořád ten magleis seznamu![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
furt dělámreklamu,nerad,ale finlux super,kupujete krámy |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nedrží zoznam tv kanálov !!!Samsung také ok. Nic se nerozhazuje po serazeni a ulozeni. Jedine kde se to muze trochu rozhazet je při manualnim doplneni nového programu v DVB-T tuneru, ale da se to zvladnout upravit zpet tech par programu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Nedrží zoznam tv kanálov !!!Můžete si za to sami, kupujete krámy.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Nedrží zoznam tv kanálov !!!No krám ten Thomson je, ale zase našel jsem tam funkci zapnout a vidět jen programy, které hrají a to je super1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Nedrží zoznam tv kanálov !!!S LG TV se satelitním tunerem jsem se trápil asi před 2 roky u synovce. Samovolné opakované přehazování kanálů po ručním setřídění se mi nepodařilo odstranit. TV šel z domu a jinému slouží jako monitor k satelitnímu přijímači. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Nedrží zoznam tv kanálov !!!souhlas s pierrepetrem. Finlux je super. Přihodím ještě JVC, které mě překvapilo.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@meduzkaještě to napiš tomíkovi535 |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nedrží zoznam tv kanálov !!!Tuto trapnou tureckou Tesco paznacku levných mazanic jsem za tuto bohužel jedinou dobrou vlastnost docela přijatelného ladění pochválil, ale to iq tykve nemůže pochopit.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@Tomik535nemůže a furt fluše |
pierrepetr
![]() |
|
Re:nedrží zoznam kanalovTak kluci diky za rady dnes som bol tv reklamovať vymenili za druhý zobral som Philips tak dúfam že bude lepší ako Thomson aj na predajni videli a aj zistili zlý firmware v tv od výrobcu a na školu jedna celá várka televízorov s týmto firmwarem 😂😂😂😂 takže komu blbne Thomson a má v záruke šup do obchodu radšej vymeniť!!! |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
![]() |