![]() |
|
Nahrávání na flash HDD TV SONYPozor, kdo bude někdy chtít použít jinde flash tzv. zaregistrovaný na nahrávání v TV SONY, nestačí ho jen v PC přeformátovat na NTFS, ale musí se změnit i bootovací sektor z GPT, na který TV převede stávající starší MBR. PC to nevadí, ale když jsem flash zkoušel použít v Amicku, to ho nevidělo. Pomohla až konverze zpět z GPT ne MBR. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 945 |
![]() |
|
RE: Nahrávání na flash HDD TV SONYJedná se patrně jen o nové TV, tohle zkušenost s KD-43XD8305 |
konas
![]() |
|
@konasMam naprosto stejnou zkušenost nejen u Flash, ale také s USB HDD. TV SONY Bravia KDL-40W605B 3 roky starý. Disk zaregistrovaný pro TV Sony následně neviděl satelitní přijímač GoSat 7055. Také jsem musel v PC změnit GPT na MBR. PC s tím něměl problém, GoSat ano. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
@Standa3Já na to koukal jak blázen. GPT má výhodu, že nemá limit 2TB. Ale to nahrávání u SONY je vyloženě určené pro interní HDD. Ta moje mrcha nahrává jen z USB3, a spodní limit HDD, nebo flash je 32GB, což ovšem flash, označená 32GB nesplňuje. Prostě nahrávání u těchto TV je pro mě nepoužitelné.![]() |
konas
![]() |
|
Nahrávání na flash HDD TV xxxVšeobecne, keď kúpite nový HDD je prevedený na GPT a áno potvrdzujem prijímače gosat nepodporujú gpt, disk sa musí previesť na MBR.Toto je problém aj u iných značiek TV., nielen Sony. |
gerdy
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Nahrávání na flash HDD TV SONYOno to přelízne i původní MBR na starším HDD!![]() To tady je jen varování, že HDD jednou použitý v TV se musí pro jiná zařízení vzít zgruntu a ne jen přeformátovat partition. |
konas
![]() |
|
sifrovaneono aj tak tie nahravky su sifrovane u Sony, takze aj keby ten FileSystem citate bez problemov, obsah je vam na niv |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
@konasJá mám u své Sony trvale připojený Flash 32 GB. Používám ho jen pro Timeshift nebo krátkodobé nahrání nějakého filmu. Při každém programování sice TV křičí, že na disku je málo místa, ale to ignoruji. V pohodě se tam vejdou 3 HD filmy. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
@Standa3HDD 64G mám externě u PC s linuxem MINT 18. Jinak jsem zjistil že novým setoboxům firmy Telesystem DVB-T/T2 HDD s GPT a NTFS vůbec nevadí a akceptují ho.![]() |
konas
![]() |
|
![]() |