![]() |
|
TV tip: TivuSat, Canale 5 - MusicOd 6.12. odstartuje nová hudební show s výstižným názvem "Music". Tato show světového formátu ve které znamí interpreti zazpívají živě hity posledních desítek let je známá i českým divákům pod názvem "Chart Show". V italském vydání této show diváci uvidí a uslyší opravdové legendy, například.: kontroverzní zpěvák kterého jen tak v televizních show neuvidíte a tím je Marilyn Manson, příjde také italský filmový skladatel a DJ který složil hudbu k desítkám filmům a jeho melodie znáte určitě i vy - třeba "Take My Breath Away z Top Gun, "Neverending Story" z Nekonečného příběhu či "What a Feeling" z Flashdance, tím je Giorgio Moroder, dále portorikánský zpěvák Luis Fonsi který slaví obrovský celosvětový úspěch se svým hitem "Despacito", dále vystoupí také britský popový zpěvák Noel Gallagher a moho dalších... Jako nehudební hosté příjdou například tenisová legenda John McEnroe, hollywoodský herec Mickey Rourke nebo italský herec Luca Zingaretti známý jako Komisař Montalbano.Pořad se bude vysílat každé úterý živě na Canale 5 od 21:30h.od 6.12. (TivuSat nebo multistream FTA v HD na 5W) Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckDíky za tip.![]() Hledám jeden film a nevím, zda se dá někde sehnat (třeba i v orig. znění s titulky na DVD, klidně i za peníze). Jde o film Un Centesimo di secondo z roku 1981. Kdyby se dal někde sehnat, bylo by to super. ![]() Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: TV tip: TivuSat, Canale 5 - MusicJedna se o tv film ktery natocila Rai na pocatku 80.let. Jednou za cas Rai vyda edice svych serialu a filmu na DVD a Blu Ray, zatim nemam informace, ze by tento serial vysel na DVD. Co se tyce tv, tak Rai v zasade neopakuje zadny svuj serial na svych hlavnich kanalech, obcas se neco objevi na kanalu Rai Premium, ale vetsinou se jedna o reprizy serialu ne starsich nez 5-10 let. Na FTA kanalech se nereprizuje. Kdybych mel vice info o tomto filmu, napisu Ti do PM. Pokud umis italsky nebo anglicky, muzes napsat dotaz nebo pozadavek do oddeleni spravy archivu Rai Teche na service@rai.itHezky den. ![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@salfa72Byl to takový mini seriál taky si nato jako děcko pamatujuhttps://www.csfd.cz/film/187893-setina-sekundy/prehled/ Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
@franckDíky za odpověď, zkusím jim poslat email v angličtině.Kdyby náhodou měli v plánu tento film/mini seriál někde opakovat a pokud by sis toho zavčas všiml, tak sem na fórum dej klidně vědět. Snad to někdo nahraje alespoň v originále. Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
![]() |
|
@jackinoAsi jsem měl dát odkaz na ČSFD hned.![]() Zkouším tento film/mini seriál sehnat pro jednoho kamaráda ze Slovenska, který to viděl v mládí, já jsem příliš mlád, abych si něco takového pamatoval, jsem totiž ročník 86. Ale i když jsem trochu mladší, stejně bych to rád viděl. Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
![]() |
|
@jackinoP.S.: Včera jsem na webu ČT vyplnil dotazník, jak se mi líbí jejich stránky atd.. Když po mě chtěli návrhy, co ještě mají zlepšit, dal jsem jim tipy na pár filmů, které v TV dávali naposled za socíku, nebo těsně po revoluci a od té doby ani prd. Dostal jsem se na ČSFD i k pár raritám, které kdysi běželi na ČT/ČST, tak mě zajímalo, zda mají v plánu někdy tyto zapomenuté filmy opakovat. Jsem zvědav, co mi odepíšou.![]() Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
![]() |
|
![]() |