![]() |
|
Sledovanie tv v Android tv boxe?Je možné sledovať napr. HBO a iné zahraničné kanály v tv boxe cez KODI bez poplatku? Známy mi tvrdí, že mu ide celý playlist Antiku zadarmo.Je to možné? Mne sa nechce veriť, žeby Antik bol tak slabo zabezpečený? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?Ano da sa pozerat tu spolocnost cez KODI a uz dost dlho |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?Kdyby jenom Antik![]() |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?Co je zdarma má většinou jepičí život :-) a v IPTV to platí dvojnásob. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?Cez inú jednoduchšiu aplikáciu, ktorá zaberie menej Mb na disku, je to tiež možné? |
Karner
![]() |
|
@KarnerA mám to zadarmo ! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
@Karnernemusíš to pozerat len v android boxe,ale kludne aj priamo v smart TV,kde su aplikacie,ktore prehravaju m3u playlisty...ja takto sledujem programy už 3 roky..a nemusis si kupovat ziadny box alebo nemusiš mat ziadne otravne Kodi..je to len o tych playlistoch..a teraz k tvojej otázke..jasne,že to je možné...už som to tu písal vela krát..takychto playlistov mám asi 20...su to všetko playlisty vytiahnute z roznych platenych iptv služieb,ktoré maju slabo zabezpečenu ochranu..tieto playlisty naštastie nenajdeš nikde na internete zverejnené,preto su najkvalitenjsie a idu dlhe mesiace az roky...všetko co najdeš na nete je vacsinou uz odpad alebo to nebude mat dlhu zivotnost...napriklad teraz najcastejsie ludia pouzivaju playlist master cdn1.4net,ktorí je aj vsade na nete zverejnení a stále funguje..a tiez tam mas aj HBO a ine dobre cz-sk programy..ale bol by som rád,keby si tu taketo diskusie nerozoberal,lebo tu budu zas len hádky a môže to viesť aj k tomu,ze tu niekto niečo zverejní alebo niekto vďaka tejto diskusií niečo vypnu čo ludia pouzivaju dlhe mesiace...napíš radsej ludom PM a tam diskutuj o takychto veciach.. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 278 |
![]() |
|
IptvPoradil by do zprav nekdo ty playlisty? Kdyz na netu nejsou...taky tohle hledam uz dobu... |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
@jožkoAhoj, chlape. Rád by som ti napísal správu ako PM. Ale neviem či to tu bude čítať aj niekto iný. Pozdravom kury32.![]() |
kury32
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE:sledovanie tv v Android tv boxe?Nedělejte tady z toho zase WAREZ. Kdo sleduje toto fórum má jistě připojení k internetu, ať se trochu snaží vyhledávat a získávat informace sám. A když nebudeš kouřit, tak ti zůstane i 235 Kč na HBO, HBO2,HBO3 a GO a všechno můžeš sledovat na tv android boxe, telefonu atd. |
jan7070
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
@jožkoPreto uvažujem o tv boxe s KODI a funkčným playlistom, lebo čo som mal doteraz playlisty behom mesiaca padli. Som zvedavý, či budeš ty alebo niekto iný ochotný mi do PM poslať playlist Antiku či iný funkčný so zahraničnými stanicami? Stačilo by mi len HBO. Bežné slovenské, české a viasaty mám cez MagioGo. |
Karner
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?Tady vzdy budou chytraci jako Jan7070, kteri jsou inteligencne jinde (niz)... je to forum, kdyz se nekdo pta na konkretni vec, tak nechce slyset kolik stoji HBO a co ma prestat delat :) takove degeny miluji |
martin09
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?daju sa tie playlisty nejak spojazdnit aj na iphone? dikZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 599 |
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?Poradi tedy nekdo ty playlisty? Na netu se k nim clovek nedostane... |
martin09
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?Na netu se běžně dá dostat k playlistům nevalné kvality,krátké použitelnosti - třeba http://iptv.ndasat.com:88/get.php?username=329995091896719&password=329995091896719&type=m3u A když už má někdo playlist s tuzemskými programy,kouká sám,a nemá potřebu sdělovat jej dál. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?martin09 tak já ti dám otázku,když jsi inteligencí jinde (žeprý výš).Tobě nevadí,že je to zlodějna ?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
Antošpan slušňák... |
martin09
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?@Antoš děkuji za rozumný názor. Už jsem se dále nechtěl k uvedenému nadprůměrnému panu nejchytřejšímu vyjadřovat ať si dělá a píše každý co chce, je to vždy stejně o hovxx |
jan7070
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?Tyto playlisty maji zajimavou funkci autoregulace proti piratstvi :-) Pokud o nich skoro nikdo nevi, tak funguji dlouho a stabilne a zaroven je to minimalni skoda pro operatory. Pokud se vice rozsiri a pouziva je hodne lidi, tak je to velka skoda pro operatory, jenze ti se k nim snad no dostanou a celou sluzbu zariznou...![]() |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Sledovanie tv v Android tv boxe?... jinak v Android boxe by mela fungovat Live TV od Skylinku, ktera je stale zadara k placene nabidce na karte - tak popros nekoho, kdo ji nepouziva. |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
@x008jde to na 3 zařízení současně,tak není problém někomu dát účet |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |