![]() |
|
skylink, CI modul, CI slotahojte.mal by som zaujem si zaobstarať skylink, ale určite nechcem skylink ready prijimač.mal by som zaujem o konkretne Amiko HD 8250+, alebo Amiko HD 8260+ kedže mam dlhorocne skusenosti s Amiko Alien 2 a bol som s nim spokojny.nepotrebujem tam mať neviem ake vymoženosti, staci aby mal slusny obraz a mal možnosť nahravania na HDD. ale k veci: kedže to nie je skylink ready prijimač, tak karta skylink sa bude musieť riešiť cez CI slot a modul.chcem sa spytať: ako dobre spolupracuju tieto prijimace s najnovsimi typmi skylink kariet? stači len kupit kartu, zaplatit servisny poplatok, zasunut kartu do modulu a ten do CI slotu a malo by to frčať? alebo na spojazdnenie treba aj nejake emu? popripadne aky modul by ste odporucili? a este k parabole: mam doma staru 60cm parabolu, bude to stačiť na skylink aj v pripade silnejšieho dažda? vopred dakujem za odpovede |
dupri08
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 209 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
@dupri08K přístrojům se vyjadřovat nebudu neb je neznám. Ale pokud budeš pořizovat všechno nové, skoro bych to viděl tak, že bys pořídil nový CAM s Viaccess Orca a integrovanou kartou a ne kartu a Irdeto modul. Nezkoumal jsem jak to vychází finančně, ale s Viaccess Orca budeš mít vystaráno do budoucna. A momentálně přes něj jdou v Česku i všechny SK programy. Žádná geoblokace. Otázka je, jak dlouho to vydrží.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerJe zaručené, že viaccess Orca funguje ve všech TV? Nebo jsou "výjimky", jako je to ted s irdeto /některé nefungují korektně v některých značkách TV/?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotS VA bych zatím počkal, klidně to taky může Skylink odpískat nebo kdoví jak do celý dopadne. V Amikách chodí např. TECHNISAT TECHNICRYPT IRDETO CI+Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@tukanTěžko bude na světě někdo, kdo řekne, že CAM701 funguje ve všech TV. To prostě jednotlivec nezaručí. Já, když jsem se dotázal na lince Skylinku jak je to s garancí funkčnosti tohoto modulu v TV (že kupuji Panasonic)je, tak mi přišla odpověď v které bylo, cituji:"Jde o licencovaný modul s označením Skylink Ready - zaručíme Vám tedy funkčnost a v případě že fungovat nebude, je možné zařízení reklamovat." Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotno ja už mam doma skylink kartu m7, ktoru som kupoval už davnejšie, lebo som si myslel že bude spolupracovať s unicitačkou, ale vtedy som o tom nevedel nič.tak mi bude stacit kupiť už len CI modul? ktory konkretne by ste vedeli odporucit? potrebujem k tomu aj nejaky emulator nainstalovať do prijimaca? alebo to bude fungovať aj bez toho? |
dupri08
![]() |
|
Domluvits prodejcem případnou okamžitou výměnu za jiný ready.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotCA modul Ti pojde aj bez emulatora.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
@dupri08Mám Amiko HD 8260 Combo.Můžu říct, spokojenost.Motor,anténa 100cm.FW 2.3.65 emu (satellite support).Zkoušel jsem i jiný FW,tento mě vyhovuje.Pozemní příjem perfektní.Asi 33 kanálů.Modul nepotřebuji.Karta ICE 01/čislo 4 26.....,kartu udržuji jednou za rok 30kč.60 parabola?Vyzkoušet,nebo dát 80ku.Přepínání rychlé,obraz dobrý.TV plazma Panasonic 42".Načte SR 1000 i 44500.Pro moji zábavu v penzi moc dobrý.Jenom krátká odpověď na Váš dotaz. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
@dupri08Parabolu dej větší, 60 jrn možná někde pod střechu jako nouzovka... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotSe 60-kou parabolou budeš mít při nepříznivého počasí problémy, počítám, že jde o starou UPC 60-ku parabolu, ta nebyla špatná, ale taky nebude stačit...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotprave sa pozeram na tu kartu, je na nej pisane irdeto01 a piate, šieste a siedme cislo je 427.to asi nebude m7, či? len viem, že mi nešla v uni citacke.bola kupovana asi pred 5 rokmi |
dupri08
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotMám Akiko 8250+ modul Smit Skylink ready a vše mám v pohodě funkční i s kartou M7 (zatím). Nevím, jak to bude dál.Do Amkika 8260+ bych nešel, nemá podporu HEVC H.265, jenom H.264, takže nebude schopno přijímat DVB-T2. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
to rezek..Dotaz na Amiko 8260 v SZ ...dík za info.. |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 645 |
![]() |
|
@ja987Amika mají několik dobrých vlastností, jedna z nich je, že nahrávají, snad jako jediná (linuxové boxy nepočítám), i když také segmentovaný záznam, ale po 10GB! Zatím jsem nejvíc viděl 4G, aby se vešly na FAT32. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotI ty nejnovější mají segmentovaný záznam? Jestli ano, a nejdo to nějak obejít (ext3 apod.) tak je to tedy pěkný křáp... |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
@x008Nevím jak u Androidu, Linux je samozřejmě nesegmentovaný. Ext3 se používá v linuxu, nyní už ext4 formát, to normální boxy nevidějí a nabídnou formát disku. |
konas
![]() |
|
@x008Zas takový problém to není, dá se to rychle binárně spojit, bez ztráty několika audio frame v napojení, v Příkazovém řádku příkazem Copy /b |
konas
![]() |
|
@konasMám Amiko pro sledování TV z Free. + Sky. Nenahrávám, proto jsem o nahrávání nic nepsal. Nahrávání považuji za zbytečné duplikování něčeho, co lze řešit bez plnění šuplíku fleškami, které pak už nikdy nepoužiju. Když chci něco vidět, najdu si to na streamu.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotKoupil jsem novou Telku BTV LCD SENCOR že nebudu mit dva ovladače sat plus přijimač a už jsem použil druhy modul od skylinku s kartu ice 42566... a obraz žadny stale tma. Tak jsem se rozhodl pro Modul viaccess Orca tak jsem zvědav jak to dopadne.![]() |
mana
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotproblem ze nejsou prijimace zaroven CI+ a scart.a az zapnou uniblock tak co s tim ? |
jam fm
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 1 341 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotdopadne to tak,že spousta lidí zruší Skylink,nebo přejde ke konkurenci s těma jejich kejklema,co předvádí...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
kedysisom kupil lacosku AMIKO 8260+ kvoli SK DVB-T2 a pohodicka, pretoze s BEZKARTOVYM modulom PLUSTELKY a fw 2.3.65 mcas pracuje korektne. Ak by som nahodou do tohto STB kupoval modul skylinku, tak potom rozhodne BEZKARTOVY modul VIACCESS ORCA. V tomto STB som otestoval mnoho FW a najspolahlivejsie EMU fw sa mne javia fw 2.3.65 emu, alebo pre tych co nemaju problem s anglictinou fw super 2.4.50 by dekolte, pretoze EMU STB zvlada otvorit crypt systemy MDG, VCS, CRW, NAG, PWU, TF, VDG, CNX, BISS, BBC biss...Pri pouziti skylink & plustelka ofiko CAM, staci masinke nainstalovany fw 2.3.65 mcas... https://www.parabola.cz/album/foto-1026/ https://www.parabola.cz/album/foto-1027/ https://www.parabola.cz/album/foto-1131/ https://www.parabola.cz/album/foto-690/ ![]() ![]() ![]() ![]() Popis fotografií: [1] SRFsport_13E [2] JOJ cinema HD_plustelka [3] amiko combo_prijimac [4] bezkartovy modul - plustelka Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: skylink, CI modul, CI slotjansmrz@ Tak už zbývá jenom detail, o jakou že konkurenci se jedná?![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@ja987mal si zrejme na mysli CESKE dvb-t2...avsak SLOVAKOVI /dupri08/ kvoli SK dvb-t/t2 uplne staci stb s kodekom H.264...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@PoldaSSprávný dotaz.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |